Snak

Mere indhold efter annoncen
Min skepsis overstiger også mine forventninger. Tak til Mussis for at lægge en dæmper på det. På positiv siden så tør vi stadig handle i Sydamerika og nu har vi en angriber mere.
Jeg håber ved god de har set rigtig!
Vel meningen at han skal kunne gå ind istedet for Cornelius i starten men på længere sigt istedet for NJ

Så det er ikke en 30 mål pr sæson spiller som man har hentet men en spiller der primært er købt til at spille omkring Cornelius og skabe i rummet bag ham
Is it cold in his shadow?
Jeg aner ingenting om ham, havde end ikke hørt om ham. Jeg håber han slår igennem. Inderligt. Og derfor skal han naturligvis have så meget snor, der nu engang menes at være rimeligt. Én ting er dog sikkert, han er ikke den "proven goalscorer", man ville gå efter. Det kan være han kan blive det, men indtil videre har han ikke været det.
Jeg tror han får mindst lige så meget snor som Cornelius. EB (!) menes at vide at FCK giver op mod 27 mill. for Santander.

Jeg er faktisk lidt skuffet. Med Mussis-gate der stadigvæk sidder i baghovedet ser jeg den her handel som en lottokupon. Man kan jo håbe at vores scouts har gjort deres hjemmearbejde denne her gang, 27 millioner er saftsuseme mange penge. Jeg havde hellere set de penge investeret i en europæisk angriber, der i forvejen havde bevist sit værd.

Jeg siger ikke at han bliver et flop, men det her er jo ret beset et indkøb der skal sidde lige i skabet. Hvis ikke han falder til hurtigt, og begynder at score mål kan vi være langt bag FCM til vinterpausen, igen.

"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
moderator
Mon dog FCK eller nogen anden superligaklub betaler 27 mio kr for en spiller pt? Det lyder jo som en helt skør pris når man tænker på hvad spillere ellers bliver handlet for. EB plejer at være godt informeret, men det lyder helt skørt og noget af en risiko såfremt det er sandt.
Dette er en signatur.
Overvej hvor hårdt det bliver for FCK-brugerne, der befærder sig på artikelforum, hvis ham her ikke slår igennem. 60 mio. flop på top!
København.
Iflg. Søren Sorgenfri fra BT er det i alt €3 mio. inkl. bonusser. Hvor stor en del de udgør melder han ikke noget om.

Medmindre man har kunnet få bonusser til at udgøre over 50% af den samlede pris er det dog en ordentlig slat efter danske forhold. Det bliver spændende at se om Ståles udmeldinger om øjeblikkelig tilpasning holder stik, for det bliver de næsten nødt til.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Man kan jo godt se han har nogle kvaliteter, men hvad er det der gør ham til en spiller i det prisleje? Gennem tiderne har der dælme ikke være mange transfers, til eller fra suppen, på det niveau.

Kender intet til Paraguays liga, eller hvilket niveau den er på, men syntes det er mange penge.
Jeg tror lidt vi alle er i samme båd ift. hvad pokker han kan.
København.
annonce