Snak

Mere indhold efter annoncen

"- Jeg ved ikke, hvad der er sket i de fem år, der er gået siden da, men jeg husker ham faktisk ikke som noget særligt. Han havde svært ved at falde til, for han kunne hverken fransk eller engelsk, og han var som sagt kun 19 år. Han kom til et fremmed land og var måske lige flyttet hjemmefra, så jeg tror, at han fik et lille kulturcok, fortæller Søren Larsen til tipsbladet.dk. "

Mussis anyone?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
I kunne have hentet Vellios for mellem 2-3,5 mio kr, og fået en glimrende targetman med super link up spil, stærk og med god teknik. Ikke mange mål for os, men han virker som en spiller der primært leverer i de store kampe. Han vil gerne blive i Danmark. Har boet 6 mdr. i KBH, og jeg tror virkelig han kunne forløse det sidste potentiale hos jer i de rammer der er. Mon ikke også, han ville være nemmere at bænke når Cornelius er tilbage.

Jeg håber for jer at der er ramt lige i bulls eye med Santander.

Har squaredanset 2 gange i byer du aldrig har hørt om. Slagelse BI. AB ( Savner de hvide sokker på trænerbænken. Og Per Frimann: Jeg er stadig sur på dig)!
Der er nu gængs enighed om, at prisen er på €3m., altså lidt over 22 millioner kroner. (edit; okay, jeg var kommet lidt i forkøbet kan jeg se).
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
http://www.bt.dk/superli…ny-angriber Mange klubber bliver nævnt som interesserede: Basel, Krasnodar, Club Brügge - Altså klubber der har bedre trupper end FCK lige pt. Derudover er det måske positivt, at Club Brügge bliver nævnt i sammenhængen da de tidligere har hentet spillere fra Sydamerika med stor succes.
For at tage ja-hatten på et øjeblik var N´doye heller ikke ligefrem skarp før hans skifte til København.

4 mål i 25 kampe for Coimbra
3 mål i 23 kampe for Panathinaikos
7 mål i 15 kampe for OFI Kreta (måske en start)

Der er selvfølgelig intet grundlag for at sammenligne på andet end lidt stats, og vi kan ikke vide om de er blevet spillet ude af position i de forskellige klubber.

Hjemme i Guarani har Santander et, ikke fantastisk, men fornuftigt scoringssnit med 24 mål i 97 optrædener. Hvoraf det i anden periode efter turen til europa er blevet til næsten et hver anden kamp (16/40).

Vi må sætte vores lid til at han har lært af det forgæves ophold i Toulouse og at de 4-5 år ekstra betyder at vi har med en mere moden person at gøre. Fremfor det billede Søren Larsen tegner i tipsbladet.

Prisen, såfremt den holder, indikerer at han vil få lang snor. Men med vores seneste fejlinvesteringer in mente, må jeg også tilslutte mig koret af de lidt nervøse. Det skal dog ikke forhindre at jeg giver manden opbakningen og chancen på den lange bane. Derudover har vi fået en angrebsforstærkning der tilsyneladende passer til vores spillestil - det er i sig selv positivt.
har vi fået en angrebsforstærkning der tilsyneladende passer til vores spillestil - det er i sig selv positivt.


Det glædede mig at han har spillet i system med to angribere. Fordi mange af de angrebskøb vi har lavet de seneste år med Diouf, Mos og Pourie, var alle spillere fra "forkerte" systemer som bare ikke formåede at tilpasse sig en ny stil.

Derudover lyder det godt nok voldsomt at FCK har kunne vinde en evt. transferkrig mod Krasnodar, Basel, Porto og Brügge.

slutteligt har jeg lige læst at FCM skulle være interesseret i Vaclav Kadlec, og det ville da være noget af et scoop hvis de kan få ham til det midtjyske.
Derudover lyder det godt nok voldsomt at FCK har kunne vinde en evt. transferkrig mod Krasnodar, Basel, Porto og Brügge.


Med hensyn til Mussis skulle vi jo også have været kommet i hvert fald Boca og nogle unavngivne europæiske klubber i forkøbet.

Agenter har jo en tendens til at kæde deres spillere sammen med klubber på et lidt højere niveau end hvor der er reel interesse. Jeg siger dermed ikke at vi ikke kan have vundet kampen på et eller andet parameter ift. Brügge.

Men jeg tvivler på vi havde stået med ham hvis der havde været konkrete tilbud fra eksempelvis Porto eller Basel, og Krasnodar hvis oligarken viftede med checkhæftet.

EDIT:

Portos interesse gætter jeg mig til er forbundet med Jackson Martinez afgang og at den må være kølet da man hentede Alberto Bueno.
moderator
Vi har jo fine erfaringer med at hente spillere opkaldt efter nordspanske byer, så han skal nok blive et hit.

Jeg kender intet til ham, men det er godt, man har satset på at hente en fysisk stærk angriber. Hans målratio er måske ikke alverden, men kan han skabe plads og rum for de omkringliggende spillere, er meget allerede vundet.
Selvfølgelig skal han også bidrage målmæssigt.

Prisen er selvfølgelig en anelse pebret, og mht. til den sene ankomst kan det både være godt og skidt. Han kommer i kampform fra Copa Libertadores, og falder derfor, forhåbentligt, i den samme fælde som Mussis. Omvendt så har vi ikke tid til at spille ham ind, og det er problematisk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hans målratio er måske ikke alverden, men kan han skabe plads og rum for de omkringliggende spillere, er meget allerede vundet.


Med Kusk og Verbic(som vist er målfarlig), samt Nico Jørgensen omkring sig, så er det næppe en hel dum ide.

Det lyder faktisk forbandet kedeligt.

Handlen viser meget godt, hvorfor fck er flagskibet i dansk fobol.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Det er godt nok mange penge for en spiller der kun har bevist sig i sin barndomsklub, på trods af flere andre eventyr. Virker lidt som en lottokupon, men vi har hungret efter en angriber og det har vi fået, så lad os dømme ham om et halvt/helt år
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
annonce