Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, jeg er så ikke lavet af den pessimistiske skole.
Og jeg forestiller mig heller ikke, at FCM rent faktisk bliver stærkere. De kommer til at sælge nogle profiler, fordi sådan foregår det ofte efter mesterskaber.

Og vi tabte altså kun med 4 point i år, efter FCMs bedste sæson nogensinde og endnu en af vores dårligere.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Til trods for at sluttabellen blot viste 4 points forskel, så er sandheden jo at FCk aldrig var tæt på og FCM sikrede mesterskabet i 30. runde. Vi skal 4 år tilbage for at finde den seneste mester, der blev fundet så tidligt i sæsonen.

Umiddelbart har FCK købt rigtig fint ind, men FCM har jo også dækket sig ind i tilfælde af salg af Igboun og Sviatchenko. Lige meget hvad, så er FCK favorit til at blive mester næste år og jeg tror ikke FCM klarer sig nær så godt nu hvor de skal spille i Europa.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
FCM´s europatur kan blive meget kort. De skal jo ret beset overraske en seedet modstander, bare for at nå EL gruppespillet.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
hæfter mig lidt ved et interview med Ståle efter handlen med Fætter Rico, hvor han siger at nu må vi se hvad der sker de sidste 14 dage, hvordan det står til med dem som er ude med skader og hvad der er til rådighed.

tror at Ståler er klar over at vi er presset på den centrale midtbane, og er sikker på at han stadig har penge til en sidste handel eventuelt 2, hvis det lykkes at få sendt Wiland, Marvin og eventuelt Kris afsted, vil da gætte på at det frigiver 7-8 mill. i vores budget.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Slovenien - England i aften kl.18 på kanal 6.

Verbic er med i Sloveniens trup, håber han får en masse spilletid. Så man kan få set ham i aktion, mod en god modstander.
nogen der så kampen ? :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Han var på bænken i alle 90 minutter.
København
"Ja, jeg er så ikke lavet af den pessimistiske skole"

- Det er jeg heller ikke. Jeg henviser stort set altid til de erfaringer, der er (vel)kendte.

"Og jeg forestiller mig heller ikke, at FCM rent faktisk bliver stærkere"

- På spillerfronten? Mon ikke det går nogenlunde lige op. Det er dog ikke det, der er interessant ved FCM, men derimod, at de har et koncept, som er forankret i deres trup. De har en langt klarere plan, end bl.a. FCK har. Det skal vi først til at opbygge.

"Og vi tabte altså kun med 4 point i år, efter FCMs bedste sæson nogensinde..."

- Som jeg skrev for noget tid siden, håber jeg virkelig ikke, at ovenstående holdning bliver den, man vil forklare den aktuelle tilstand ud fra. Sagen er netop den, der også er blevet nævnt, at FCM vandt ligaen 4 runder inden de behøvede, da de vandt kampen sikkert mod os. Efterfølgende gik der guldstemning i den på heden, og kunne nøjes med en snoldet uafgjort mod en kommende nedrykker, for at sikre sig mesterskabet også matematisk. Forskellen på holdene var som da vi mødte dem seneste gang. Både i tabellen og i kampen.
jeg er alligevel imponeret over at Santander og hans klub slog Corinthians ud i Copa libertadores. Corinthians målmand er lige så meget værd - jvf. Transfermarkt- som hele Guarani holdet. Umiddelbart lyder det til at Santander har det godt med at spille som ene angriber, i svære kampe. En fyr vi nok får brug for, hvis vi når gruppespillet i EL, og gør os forhåbninger om avancement.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Jeg forestiller mig Santander som lidt af en kopi af landsmanden Raul Bobadilla, der nu er i Augsburg, men som vi som danskere stiftede bekendtskab med, da han for Young Boysn var med til at sende FCM ud af EL for nogle sæsoner ud. Et rigtigt bæst, som man slår sig på, og som der stadigvæk er noget bold i. Det ville være lækkert med sådan en type oppe foran - med Nico, Verbic og Kusk bagved ham.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
annonce