Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg forstår ikke den enorme tiltro til næste sæson?
Vi har en uhyggeligt smal trup. Vores primære striker i de første par kampe er Marvin fucking Pourie.
Vores primære reserver til den centrale midtbane er Toutouh, Brandur og Remmer.
Toutouh er eneste backup med kvalitet til 2 centrale midtbanepladser, 2 kant positioner og den hængende angriber.
Der er SÅ lidt der skal gå galt her, før det går helt galt og så er vi 8-10 point efter FCM igen.
Samtidig, så:
har FCM IKKE solgt noget endnu
har FCM et indbygget koncept, der vinder dem point
har FCM lige været markant bedre end os over en hel sæson
er der ingen garanti for, at FCM rammes lige så hårdt af skader næste sæson
har FCM en kraftig økonomi der nok skal sikre dem gode erstatninger.
Plankeværket@

+1
Forza Napoli Sempre!
Plankevaerket, mener du dermed at sandsynligheden faar at FCM faar lige saa mange point eller flere naeste er overvejende?
Det ved jeg ikke, og det er vel heller ikke specielt relevant? Det jeg mener er, at mesterskabet næste år er meget langt fra at være en done deal for FCK, af de årsager jeg ridser op.
De andre hold i ligaen har efterhånden luret FCM. De køber nye spillere (profiler) der først skal integreres i truppen. En skade blandt deres 3 centrale midtbanespillere vil forringe deres hold voldsomt. Jakob Poulsen er ikke ung længere, Olsson og Andersson har glasben.
Når det så er sagt, så synes jeg ikke vi skal fokusere så meget på hvad FCM gør, men i højere grad på hvad vi selv gør. Jeg synes vi har handlet stærkt ind, og forventer (og håber) på, at vi vinder det mesterskab med 5-10 points luft til nummer 2.
Altsaa naar du opstiller en raekker aarsager til at FCM vil vaere forbedret i naeste saeson maa det da vaere lidt relevant om du rent faktisk mener de er bedre naeste saeson. Jeg tror det ikke og vil gerne saette penge paa spil. Derfor var jeg interesseret i at vide om du rent faktisk mente det.
Jeg er ikke interesseret i væddemål. Derudover opstiller jeg ikke årsager til at FCM er bedre næste sæson, men årsager til at vi ikke bare kan regne med FCM er dårligere. Det kan gå begge veje og under alle omstændigheder så er point gæt ikke andet end gæt.

Angående deres midtbane, så er Sparv, Andersson, Poulsen, Kian og Ohlsson både bedre kvalitativt og kvantitativt end Delaney, Amartey og Toutouh. Jeg er med på, at Kian også er forsvarsspiller, men det opvejes af, at de med sikkerhed henter en erstatning for Izunna. Hvis vi begynder at tælle Remmer og Brandur med, så skal Duelund og Rømer også tælles med og så er vi lige vidt.

Pt skal de spille færre spillere ind end vi skal, og de skal spille dem ind et bedre struktureret hold.

Så er der det der med, at de er læst. Hvad bedømmer du det på? De ændrer løbende aspekter i deres spillestil, og viser med interessen i Kadlec samt en mere angrebsivrig venstre back, at de i endnu højere grad vil have forskellige typer.
Det kan jeg godt forstaa du ikke er interesseret i. Empirisk set er nykaarne mesterhold for foerste gange ikke i naerheden af at vaere lige saa gode som forrige saeson. Jeg kan ikke komme i tanke om et eneste tilfaelde. Maetheden melder sig, man er nu et maal for de andre hold, spillere vil vaek, man er blevet lidt overmodig og saa er der langt mere pres og opmaerksomhed fra de andre klubber. Laeg dertil at FCK formentlig er ret sultne efter et mesterskab nu. Det vil vaere helt uhoert hvis FCM leverer endnu en saeson paa niveau med den sidste. Det goer de ikke, og det vil jeg gerne vaedde paa.
FC Nordsjælland blev mester så sent som i 11/12, for dernæst at blive nr. 2 i 12/13. Kun fem point fra mesterskabet året efter og endda kombineret med, at man skulle spille Champions League.

Om de spillemæssigt var "i nærheden af at være ligeså gode som forrige sæson", må du godt selv bestemme, ConCort, men resultatmæssigt var de i hvert fald tæt på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Lyon vandt mesterskabet syv gange i træk efter, at de fik hul på bylden.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce