Snak

Mere indhold efter annoncen
Ståle kan sgu på ingen måde klandres for at Amartey svigter holdet og at Pelle igen igen bliver skadet.
Det skal sgu været muligt at skifte ud 30 minutter før tid og stole på at ens spillere holder hjem. Det er trods alt toptrænede professionelle spillere man har med at gøre.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Den sidste udskiftning kunne sagtens være for at spare en småskadet spiller/udskifte en skadet spiller. Det er ikke altid udskiftninger sker grundet lyst, det kan også være nød.
Det skal sgu været muligt at skifte ud 30 minutter før tid og stole på at ens spillere holder hjem. Det er trods alt toptrænede professionelle spillere man har med at gøre.

Men når man forvejen er en mand i undertal (og i øvrigt håndterer kampen fint), så er det da alt for risikobetonet at foretage sin sidste udskiftning så tidligt. Hvis man gerne vil spille lidt mere defensivt, kan jo rykket lidt rundt på spillerne i stedet.
nope det var en klassisk Ståle fatter ikke at han vil lege pindsvin, vi havde jo kampen under kontrol selvom vi var 10 mod 11
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg er godt irriteret på Per, men det er selvfølgelig tåbeligt, da det ikke er hans skyld, at han bliver tromlet ned. Jeg syntes godt udskiftningen kunne forsvares, men det er jo nemt at være bagklog.
fck-medløber.
Men kampen havde jo ændret karakter ved scoringen, Peanuts. Farum ville jo ikke fortsætte med at stå og kigge på bolden, når de skulle jagte en scoring.
fck-medløber.
moderator
Hehe. Jeg er også irriteret på Pelle. Er træt af alle hans skader.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvis bare jeg kun var træt af Pelle......
København.
SS og taktiske blundere er åbenbart stadig en cocktail, man som FCK´er absolut skal tvinges til at sluge i tide og utide.

Jeg har hele tiden været modstander af at SS skulle have så meget magt i FCK. At han tilmed i denne sæson har krydret det med ovennævnte taktiske børnefejl, det gør bare, at jeg ønsker ham sendt til Tromsø.

Det kunne i øvrigt også være rart med en træner, man kunne forstå.På den positive side er jeg virkelig imponeret af Santander i denne kamp. Han har ikke fået meget at arbejde med, men han kæmper 100% for holdet alligevel. Har vel været FCK´s bedste forsvarsspiller i dag.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Delaney er også klasse. Ganske enkelt.
København.
annonce