Snak

Mere indhold efter annoncen
han skulle være rimeligt hot hjemme i Sverige, men mon ikke JJ har helt styr på det svenske marked, nu må vi se hvordan det spænder af de sidste kampe inden pausen, for selvom Ankersen har haft en kurve som har været opadgående, så ved jeg stadig ikke om den er 10 mill. værd samt en løn som må formodes ligge helt i toppen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg er enig. Peter Ankersen er god men ikke venstreback-god, og kan vi få en bedre, og som der i tilgift er mere perspektiv i, så skal vi selvfølgelig gøre det. Pyt med om han er 7-8 mio. kr. dyrere.
Matias.

que ?? Linus koster ifølge svenske medier omkring 7.5 mill, hvilket er 2.5 mindre end det som Ankersen skal koste ( BT og EB hvor valid information det så end er ), derudover skal han nok ikke have samme løn som Ankersen, hvad potentialet så er til ved jeg ikke.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
I så fald; så meget desto bedre.
Det lyder som om Delaney og NJ starter i dag.
Jeg tror der er en god præstation i NJ i dag. Delaney er jeg mere spændt på, men jeg håber for ham, at han griber chancen. Han har i hvert fald gjort det godt i denne sæson.
fck-medløber.
Delaney bliver kampens spiller og scorer med pandebrasken! (Nok artikel-pjat) Han har længe været den oplagte løsning centralt på landholdet, og det er kun Olsens hang til bestemte typer, der har holdt ham ude. Nu skal der energi og fight til, og her kan Delaney bidrage med mere centralt end nogen anden i truppen. Kun Halte-Leon kunne være kommet med samme appel, og derfor er valget logisk.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Jeg tror Delaney kan gå en stor fremtid i møde på landsholdet. Jeg er bare ikke så sikker på om det er det rigtige valg lige i aften. Skulle det gå dårligt har han straks hele befolkningen på nakken, og det har han ikke fortjent med den udvikling han er gået igennem det sidste års tid. Når det er sagt er det dog fuldt fortjent at han er med, og man kan undres over han ikke blev udtaget i første omgang, når ma tænker på hvordan han har spillet i efteråret.
Håber på det bedste fra ham
Midt i al elendigheden, vil jeg, i ren begejstring, hylde vores helt egen Delaney. Den udvikling han har været igennem i kaldenderåret 2015 har været fuldstændig sindsyg. Eminent mand, som igen i dag viser, at han er klar til noget, der er større end FCK.

Han må virkelig ikke være skadet - vi har en vigtig kamp i weekenden!
København.
Slog væk fra kampen efter 30 min og foretog mig noget andet. Blev El Captiano skadet?
FCK by heart. AGF by relocation.
annonce