Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da op, hvor jeg sejler. Det er ikke Bengtsson vi spiller med på venstre back. Jeg går op og lægger mig.
fck-medløber.
Du go´ nok, Elendil.
København.
Tak. Det luner.

Psykostress og ingen søvn laver rod i mit hoved. Dog ikke nok til at afholde fra at poste på bold.dk, selvfølgelig.
fck-medløber.
når det ser ud til at Linus W er på vej til England hvor både Watford, Sunderland og Villa meldes int. til en pris omkring 2 mill. €,
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg brækker mig hvis Delaney er blevet skadet fordi han skulle spille for det kummerlige landshold. Jeg hader Landsholdspauser, vil bare på stadion igen
Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Delaney er vist ude i tre uger. Det kan godt give nogle problemer hvis Antonsson er småskadet og Zanka mærket af hændelserne i Paris, for nu kommer Ståle helt sikkert til at stille med Amartey-Kvist på midten. Der skal ikke mange flere skader til, så kan det blive svært.
Det er skide ærgerligt med Thomas Delaney, vores klart bedste mand i dette efterår. Det sagt skal det altså kunne række med en central midtbaneduo bestående af Daniel Amartey og William Kvist.
Det er lidt irriterende at Delaney misser kampen mod FCM. Men ellers burde vi kunne klare os med en midtbane med Amartey og Kvist.
Især set i lyset af vi skal spille mod Viborg og OB på hjemmebane. De skal altså slås. Dog lidt uheldigt ift. mødet med FCM, men de er jo heller ikke helt uvante med skader.
Et bagklogt øjeblik. Jeg skrev følgende, da landsholdet blev udtaget.

"Det passer mig fint at så få som muligt er udtaget til landslollet. Jo færre udtaget, jo mindre risiko for skader i samme periode.
FCK har brug for så mange friske spillere som muligt til de sidste kampe i ligaen, og det vil to energidrænende landskampe ikke hjælpe på."

Det står jeg stadigvæk ved. Delaneys skade kommer til at koste, og FCK kommer til at miste det momentum en førsteplads ville være at gå på vinterferie med. Kvist og NJ kommer desuden fra kampene mod Sverige med en stor nedtur i bagagen, hvilket med stor sandsynlighed vil påvirke dem negativt. Der er meget lidt positivt at sige om forholdet mellem FCK og landsholdet.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
annonce