Snak

Mere indhold efter annoncen
Ofori bliver igen af svenske Expressen og Tipsbladet linket til FCK hvis Amartey bliver solgt her til vinter, fotbolldirekt.se gættede i sommers på en pris omkring de 20 mill. svenske, og han er nok ikke faldet i pris, det ligner en noget pebret sag hvis det skulle ske.

til den slags penge virker det ikke urealistisk at der kan findes både en midtbanespiller og en stopper.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
moderator
Oforis årringe skal vist dobbelttjekkes.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ofori skal virkelig ikke til FCK.

Og da slet ikke til den pris.
København.
"I søndags tror jeg vi havde fået mere ud at have Toutouh som liggende som 10´er bag Corner i det der vil ligne en 4-2-3-1 formation"

- Alene det forslag er et bevis på, at vores koncept i hvert fald ikke blandt fans er ret velkendt. Omkring kritikken, som dukker op fra tid til anden, er den et udtryk for, at folk ikke har orket at læse i tråden eller sågar blot den konkrete snak. FCK ligger pt. nr. 1 i et felt af fire potentielle guldkandidater. Fint nok. Men hvis man af den grund føler sig overbevist om, at vi er på sikker vej mod guldet, er man i bedste fald historieløs. Vi skal kun fire sæsonener tilbage for at finde seneste overvintring på førstepladsen, som blev konverteret til en 2. plads ved sæsonafslutning. Siden har vi vundet et enkelt mesterskab ud af tre, og vores konkurrenter synes ikke svækket. Tværtimod. Vi har købt stort ind gennem snart tre år, og først denne sommer fandt Ståle Solbakken ud af, at vi skulle have nye kanter og en hjælpetræner til det offensive. Det er derfor blevet bedre, men det er stadig ikke helt godt. Og det beviser vores basisspil gang på gang. Vi virker simpelthen sårbare, når ikke et par individualister løfter holdet. Kun i 3-4 ligakampe i dette efterår, har hele holdet præsteret som samlet enhed, og vi er blevet presset meget, meget hårdt i de direkte dueller med Brøndby og FCM, som vi derfor ikke har været bedre end i samme kampe. Alene disse forhold gør kritikken rimelig - og så er jeg end ikke gået i kødet på de håbløsheder, hver enkelt spiller eller enktelte taktiske detaljer indholder, for slet ikke at tale om den alt-kommer-automatisk-til-os-arrogance, som er helt ude af trit med de resultater og kampforløb, FCK har haft den sidste håndfuld sæsoner.
insisterer på at navnet i titlen kal ændres til "nikkelaj"
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Umiddelbart ville Christiano Jørgensen passe bedre. Thumbs up til Fanradioen for at finde den sammenligning frem igen - det virker stadig helt relevant. Desværre for NJ10, så har han netop ikke evnen til at sætte sig op til at score 5 mål mod de små hold.

Det er svært med et spillemæssige koncept, men desværre endnu sværere uden. FCM er jo i gang med at ændre deres, og det virker for dem i Europa, og indtil videre også i ligaen. Hvordan det ser ud på lang sigt må tiden vise, og om de bliver ved med at have held med at fedtspille mod de mindre hold. Tilsvarende synes jeg ikke vores rykker sig så hurtigt, og det virker ærgerligt at fokusere på et Europa-venligt koncept, når vi ikke er gode nok til at komme dertil så ofte.

Heldigvis bliver der arbejdet en del på det strategiske niveau. Fx det i tråden meget forhadte fokus på københavner-spillere, hvor det mellem linjerne i fanradioens interview med SoE-lederen blev afsløret, at de har stort fokus på at være den bedste talentfabrik i (stor)København - og brande sig herefter. Og så giver det lige pludselig meget god mening, også selvom det da kan virke lidt patetisk for os.
Batman Close. London W12.
@Matias:
skal jeg læse indlægget som en kritik mod mig eller hvordan?

Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Sammenligningen mellem CR9 og NJ er tåbelig - i bedste fald! CR9 er den vel mest seriøse fodboldspiller i verden lige nu, og han har været det de sidste 13-14 å. Han er 110 % professionel i alle detaljer omkring sin karriere, og intet er blevet overladt til tilfældigheder, når det gælder indsats og indstilling.
NJ er en spiller med et stort talent, og i suppen kan han i spillestil godt minde om CR9, men her stopper legen også, for NJ er også et eksempel på en klassisk dansk curlingunge, nurset og og forkælet i en grad, hvor man helt naturligt misbruger den gave, man har fået fra naturens side. Ville han virkelig sin karriere og sin fodbold, så ville han netop give sig selv 100 % - de sidste 10 % er dem der gør CR9 unik - og så ville han også smadre kasser ind i suppen efter forgodtbefindende.

Det gør også, at jeg ikke tror tabet af NJ bliver så stort, som mange antyder. Dertil er der alt, alt for langt mellem snapsene. Verbic har evnerne og indstillingen til at overtage på den venstre midtbane, og så er spørgsmålet, om Ståle kan finde en teknisk angriber, der kan supplere Santander i løbet omkring ham.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Sammenligningen mellem CR9 og NJ er tåbelig


Men der er noget af det samme kropsholdning, attitude, slåen-ud-med-armene, som man ser fra CR7 fra tid til anden. Det er sikkert tit af sig selv, men det er stadig irriterende at kigge på. Da jeg selv har spillet sammen med typer som disse, dog på et markant lavere niveau (for at sige det mildt), så ved jeg også at det er demotiverende for medspillerne. Forstår godt alt det andet su siger. Men jeg kan altså stadig godt se ligheder mellem de to.

I Fanradioen sagde sagde de også at modstanderne nævner ham færre gange som den største trussel eller de ting de skal holde øje med - men det er lige så meget fordi vi har flere strenge at spille på.

Jeg savner NJ fra Ariel Jacobs-sæsonens efterår. Men han skal da have et ordentligt los i røven for at komme derop igen, der er lang vej.
kan vi skyde NJ afsted her til vinter for et fornuftigt beløb, så synes jeg at klubben skal slå til, Nj er gået helt i frø og ligner i mange kampe en spiller som i den grad mangler motivation.

hvem der så potentielt skal afløse NJ er jeg lidt mere usikker på, Baskhim er vel stadig lidt et spørgsmålstegn, og kombinationen af Corner og Santander er ikke holdbar.

Falk og Santander ? spørgsmålet er om der er nok mål i den duo
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce