Snak

Mere indhold efter annoncen
Onside gør også sit til, at vi skal høre de ret så trættende interviews.

Jeg vil desuden gerne slå et slag for, at stilhed i størstedelen af de situationer, FCK og Ståle har været indblandet i, ville være at foretrække. Det er meget sjovt, når der bliver sendt en stikpille over broen eller ud af København, men det skal gøres i ren NCH-stil, ellers skal man lade helt være.
København.
Hvis nogen fra S12 læser med herinde, ville jeg blot sige, at jeg synes, at trådens overskrift ville være meget passende som banner til næste hjemmekamp.

"Gider du i dag, Nicolai?"
latterligt at køre på en profil der oplever et formdyk efter skader og ny plads. Stram op vi bor ikke vest for valby
latterligt at køre på en profil der oplever et formdyk efter skader og ny plads. Stram op vi bor ikke vest for valby


Aaarh, det er vist dig der skal stramme op. Manden har været skadesfri i meget lang tid efterhånden. Ny position? Den har han også spillet i over 1 års tid, og har selv udtalt, at han ser sig selv som angriber.

Når han selv mener, at han er den bedste, føler sig sikker på startplads og ovenikøbet udtaler, at han ikke rigtig har motivation til de små kampe, er det helt fair at stille spørgsmålstegn. Læg dertil hans attitude i kampene.

Superligaens bedste har spillet fuld tid for os som angriber og har lavet 5 mål i 19 kampe (2 mål i 14 SL-kampe) Wow!

Hvem er det han regner med at blive solgt til, når sommeren nærmer sig?


fck & arsenal
Er det ham, der har været 17 år gammel de sidste par år?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Han blev omtalt som 16-årig i sommeren ´14, så der er den forventelige progression i udmeldingerne om hans alder.
Batman Close. London W12.
For to år siden var han også 17:
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/ung-ivorianer-igen-i-spil-i-fck/

- Jeg kan huske et tv-interview (måske på en web-kanal), hvor man netop pointerede, at i slutningen af 2014 ville han fylde 18. Det kan så være, papirerne har været lavet om i sommeren 2014, det skal jeg ikke kunne sige. Men i vinteren 2013/14, blev han oplyst at være 17 år.
Umiddelbart hælder jeg mest til dårlig journalistik fra bold.dk. Fifa har ham stående som 1997´er med en profil, der vist er fra U-17 VM i 2013. Tilsvarende har han stået som født i 1997 siden oktober 2013 på Wikipedia.

Edit: Kilderne er http://www.fifa.com/fifa-tournaments/players-coaches/people=372197/index.html
og https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=2013_FIFA_U-17_World_Cup_squads&oldid=577384182
Batman Close. London W12.
FCK troede selv han var 17 år for to år siden. Men derfor kan du da sagtens have ret. Jeg bryder mig generelt ikke om den slags uklarheder, jeg synes det virker så håbløst uprofessionelt - det sagt er jeg egentlig ligeglad med om han er det ene eller det andet, bare han er en god spiller med gode udviklingsmuligheder. Vi kan sagtens (som i meget, meget sagtens) bruge noget power, kvalitet og sult på den centrale midtbane, ikke mindst William Kvists anden periode i klubben og vores til tider svagelige, svenske midterforsvareres fremtid taget i betragtning. Det ville fandeme være fint, hvis vi kunne finde "en ny Daniel Amartey" helt uden at han skal prøves af i en sammenlignelig liga.
annonce