Snak

Mere indhold efter annoncen
Watford. Ighalo er Dame N Doye på steorider. Han er seriøst fed at se spille. Og de spiller 442.
Hold samtidig med Arsenal og United når de henter Mourinho.
vi må håbe at fast spilletid i foråret rykker ham som minimum et niveau eller 2, ellers har jeg svært ved at se ham have en fremtid i FCK, mon ikke hans plads bliver overtaget af Keita her i foråret.

Glæder mig til at se hvad Keita kan, Sverige og Norge har haft fin succes de sidste år med at hente afrikanske spillere, det ville være fint om vi kunne gøre det samme, så vi slipper for at betale 10-15 mill., og selv udvikle dem, i sidste ende er det vel billigere.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg glæder mig så meget til at se hvad Keita er for en størrelse. Jeg er 100% sikker på, at tror Ståle på ham, så er der marginal spilletid til ham, i hele foråret. Og ja, han tager Brandurs plads på bænken. Det kan der ikke være tvivl om.
Bendtner?

Hmm......
København.
For helvede Schelden! Jeg troede lige, der var bekræftet noget, da du skrev det på den måde.

Det er jo bare endnu en "rygte rygte måske noget Ståle-prøver-lissom-at-forhøre-sig-ikk?!"-artikel på eb.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Undskyld, Svoger.

Det var absolut ikke min mening.

Jeg tror desuden du har ret. Men alligevel?
København.
Jeg havde lige afsøgt Twitter for nyheder en halv time inden, og du tvang mig til at skynde mig "derind" igen i den tro, noget var lækket.

Måske findes Julemanden. Måske dør Hans Gruber ikke i år.
Jeg ville ikke sætte penge på det.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jvf. Bulibold på Twitter så skriver wolfsburger nachricten at vi prøver på at lokke ham hjem til FCK. Gad vide hvad han koster - det kan ikke være alverden.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/fcks-nytaarskup-vil-hente-nicklas-bendtner/5884134

Nicklas Bendtner har kontrakt med Wolfsburg frem til 2017, og angiveligt er tyskerne villige til at slippe danskeren - der kom til på en fri transfer - for et beløb i omegnen af 30 millioner kroner. Største udfordring for FC København bliver uden tvivl Nicklas Bendtners løn.

Angriberen hæver over 20 millioner årligt i Tyskland, og det kan FC København ingenlunde matche. Derfor skal Bendtner indstille sig på en lønnedgang, hvis han skal tilbage til FCK.

Hvor de har deres informationer fra, må stå hen i det uvisse. Måske fra Michael Qureshi?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg tror det bliver en fuser. Han vil gøre ondt i lønbudgettet, og han er slet ikke færdig med at dumme sig. Mon ikke også han føler sig for god til at kæmpe for holdet mod Viborg, Farum og Hobro.

fck-medløber.
annonce