Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi har i forvejen to temmelig dyre angribere, og med mindre Ståle og Lange planlægger et skifte til en utraditionel 4-3-3 med tre boksspillere, eller Wolfsburg af en eller anden mærkelig grund er interesseret i en byttehandel, kan jeg ikke se det ske.
Batman Close. London W12.
Jeg er heller ikke vild med tanken om endnu en boksspiller i rækken. Tværtimod. Det ville dog alligevel være fedt, at have ham løbende rundt - Bare fordi det Bendtner.
København.
Luntende rundt, mener du.
fck-medløber.
Jeg er heller ikke til Bendtner det her vindue..

Zimling på en lejeaftale kunne godt være spændende, regner med at Delaney eller Amartey bliver skudt afsted til sommer og Brandur får Ståle helt sikkert aldrig noget ud af..
Rygterne omkring Amartey og Liverpool er igen blusset op. Jeg er godt nok lidt lunken ved et januarsalg, men hvis beløbet er tilstrækkeligt, er det selvfølgelig okay.

Derudover er vi åbenbart i konkurrence om ham den unge svensker med Gent. Det er agurketid i Superligaen - I know.

Videre, Gremio rygtes interesseret i Santander - Ingen kontakt. Lyder usandsynligt.

Well, Augustinsson rygtes nu også til en række topklubber i Europa. Han må for alt i verden ikke skifte i dette transfervindue. Det ville være en katastrofe.
København.
Jeg er næsten 100 på at Ludwig ikke ryger før til sommer - med det sagt kan der altid komme tilbud som ikke kan afvises.

Santander ryger ingen steder, det ville være virkelig mærkeligt.

Frygter at Amartey forlader os allerede nu.

Udover det så må vores scouts have travlt, fordi hvis ikke vi mister spillere her til vinter, så ryger der i hvert fald 3 startere til sommer, hvilket jeg går og frygter allerede nu.

I forhold til Bendtner, så hvis vi hentede ham nu ville han jo ikke engang kunne komme på holdet.
så vidt som jeg har forstået så kan Amartey ikke skifte til England grundet manglende arbejdstilladelse. - han har ikke nok landskampe.
Fransson skulle være tæt på Basel i følge svenske medier, så ham kan vi nok snart krydse af fra listen.

Santander ligner lidt en and, men kommer Gremio med et godt tilbud så skal det vel overvejes.

tror ikke Ludwig får lov til at skifte her til vinter det samme med Amartey, men igen så kan der også komme tilbud som er for gode til at sige nej til.

ryger Amartey så skal vi vel ud og hente 2 nye, 1 stopper og en central midtbanespiller, Sloth, Zimling eller AC på leje ???

og et salg af Delaney vil være noget nær en sportslig katastrofe.

og mon ikke der bliver arbejdet i kulissen på en eller anden løsningsmodel omkring NB hvis han ellers vil og er interesseret i en retur
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
AC fta Italien er lidt en løsning jeg er brændt varm på. Han mangler hovedspillet men kan ellers meget af det Delaney viser nu. Måske ikke samme niveau lige nu, men med nogle tekniske kompetencer der ville pynte. Han kan som Delaney både spille sammen med stationære Kvist og dynamiske Amartey. Og så er han et provokerende svin, det er ok.

Jeg forventer Ståle og co kan hive mere spændende navne op, men går der skandinavisk autopilot i den, så er han en god løsning. Måske især hvis vi skal skifte Delaney, Amartey, ludwig og NJ inden for de næste maks 3 vinduer. Han kender suppen og er ikke den dyreste løsning, så han ligner et rimeligt sikkert bet.
AC er meget interessant faktisk. Men jeg kender ikke hans situation i Italien, troede sådan set han var inde omkring førsteholdet dernede.

Tror den midtbanespiller vi henter skal findes i skandinavien. Men det bygger jeg kun på at de navne der er blevet nævnt alle sammen er fra norden. Der er heller ikke rigtig tid til spillere der skal akklimatiseres hvis det handler om pladsen ved siden af Kvist.
annonce