Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg fatter ikke, hvorfor vi evig og altid trækker os så langt tilbage.
København.
Tænk at Zanka faktisk er den sikreste mand i bagkæden.
København.
Godt nok har dommeren lagt en forholdsvis hård linje, men at få gult for film på den der er vildt nok.
Som neutral synes jeg den så rigtig ud. Han falder før Zanka rører ham, og han bevæger selv sit ben ind i Zanka. Sådan synes jeg det så ud.
Støt dit lokale fodboldhold
Jeg ved ikke om det er film, men synes ikke, at der var noget.

Men for fanden hvor er det vigtigt. Grimt, men lækkert!
København.
Bortset fra slutningen så synes jeg ikke det var så grimt igen. Det var klassisk rugbrødsFCK, og glimrende at det er nok mod FCM. Det må være en mental snitter for designerbrillen og hans talentævl.
Batman Close. London W12.
Sådan! Vigtig sejr.. Fantastisk kamp af Zanka og Delaney!
Ja, det var jo faktisk bare typisk FCK.

Men for fanden hvor er jeg glad. Så hamrende vigtigt.
København.
Vi har igen svært ved at skabe de helt store chancer - vores backer har ikke ramt niveauet (rent offensivt, for defensivt står de fint) i to kampe i træk. Begge fejlede ret groft ved indlæg her til aften. Det synes jeg sgu er irriterende.

Defensivt står vi generelt stærkt. Erik Johansson er lidt hasarderet her og der, men overordnet gjorde han det rigtig fint, og Mathias Zanka var fandeme vild i defensiven i dag. Dertil kommer, at backerne er vågne ved modstandernes indløb, og det gjorde, at vi stod kompakt og vågent gennem stort set hele kampen. Og så er der Robin Olsen. Baseret på de to første kampe her i foråret, vil jeg sige, at han er lige den type målmand, jeg godt kan lide. Han har gode indgreb, læser spillet godt, rigtig gode udspark og igangsættelser, gode redninger og endelig har han en ro, som forplanter sig til hele forsvaret.

Offensivt gør vi ikke meget væsen af os. De to forreste var bedre end mod Esbjerg, men det var stadig ikke så godt, som jeg mener man kan forvente. Den centrale midtbane var voldsomt god til at dominere det rum, men meget offensivt kom der ikke fra dem. Kanterne var ok i dag, men den sidste aktion mangler for ofte kvalitet.

Robin Olsen: 9
- - -
Peter Ankersen: 8
Mathias Zanka: 10
Erik Johansson: 9
Ludwig Augustinsson: 8
- - -
Kasper Kusk: 8
William Kvist: 9
Thomas Delaney: 10
Benjamin Verbic: 8
- - -
Federico Santander: 8
Nicolai Jørgensen: 9
- - -
Christoffer Remmer: ub
Bashkim Kadrii: ub
Andreas Cornelius: 8
- - -
Ståle Solbakken: 9
det jeg godt kunne lide ved Ankersen i dag, var at han flere gange sparkede bolde langt væk i stedet for at forsøge noget lækkert, det virkede mere sikkert end i efteråret, om han så er en 10 mill. højre back må foråret vise
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce