Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes det var træls han sparkede boldene ad helvede til, i stedet for at lave nogle fornuftige indlæg.

Jeg kan godt lide Paul. Der er lidt Atiba over de stankelben.
fck-medløber.
Må lige opponere mod Johansson´s 9-tal. Synes ikke han var ret god idag. Han var god i nærkampene og på låget, men jeg talte tre, måske fire, decideret personlig fejl.

Ellers er jeg enig. Havde man kunne give et 12-tal havde Delaney fået 12.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Lige kommet hjem fra kampen. Hold kæft hvor var der en fed stemning på lægterne fra første minut. Jeg havde solgt kampen for en uafgjort, men Nicolai ville det anderledes. Godkendt aften.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
.
Det bliver godt nok hårdt, at undvære NJ til sommer.

Jeg synes vi er rigtig dygtige i mange af spillets facetter men hans mål (og ikke mindst top niveau) bliver svært at erstatte.
moderator
En solid præstation.

Jeg var positivt overrasket over Ankersens defensive præstation. Det var lovende, og han var stort set fejlfri i den del af spillet. Både han og Ludwig var til gengæld meget uskarpe i den modsatte ende, hvor mange indlæg savnede præcision.

Ligeledes er jeg glad for Robin Olsens attitude og udstråling. Han indgyder, som Matias skriver, ro til forsvaret, og gør ikke tingene sværere end højst nødvendigt. Fejlfri kamp fra ham, og det lover altså godt, for det var et stort spørgsmålstegn inden foråret.

Delaney var virkelig stærk, og det blev, som ventet, en kamp for ham og Kvist, hvor de kunne koncentrere sig om at vinde kampen om midtbanen, hvilket de gjorde suverænt. Sparv og Poulsen blev overmatchet, og det er altså en stærkt præstation.

Offensivt var det ikke imponerende, men trods alt fik vi skabt et par chancer, og heldigvis udnyttet den en af dem.

Det er sådanne kampe, der er med til at definerer et mesterhold, og på den led så vi ret stærke og solide ud.

Ståle er formentlig yderst tilfreds med forløbet af kampen, for det mindede om noget, vi har set en hel del gange før i hans første periode. Fysisk overtag krydret med en enkelt scoring, og så lukke ned defensivt.

Zanka var pissegod, medens Erik J. havde et par enkelte fejlaktioner, men generelt også så solid ud.

Endelig er jeg vild med Kusks venstrefod. Det gør altså noget ved mig, når bolden klæber sig til ham, og selv om slutproduktet ikke var der i går, så ved man bare, at der kommer noget fornuftigt fra den kant.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Meget enig, repos.

Jeg kan godt sidde råbe lidt af Kusk, da jeg nogle gange føler, at han skruer ned for det hele, fordi han ikke tør tage chancen. Med andre ord, gør det nemme hver gang. Han har nemlig det lækre flydende løb og touch på bolden, men jeg synes simpelthen ikke han udnytter det nok. Lige modsat er det i modsatte side.

Robin Olsen skal desuden også have credit for sine udspark. Tak spids et præcist missil.
København.
Som Kvist også er ude og sige i dag var der tale om en Old School FCK-kamp. Fysisk overtag og defensiv påpasselighed. Det lod til at Zanka´s egne evner til at være en smule uforudsigelig fra tid til anden, gjorde at han havde noget af det bedste styr på Onuachu´s kaos jeg har set indtil videre. Solid præstation. I kontrast var Johanssons aktioner mod Onuachu, hvor han eksempelvis ved friløberen i første halveg laver en sløset aflevering der opsnappes fordi nigerianeren har så ekstremt lange ben.

Den lignende fejl i anden halveg mener jeg dog at dommeren overser et frispark på Johansson, hvorfor han er svær at klandre. Godt nok er han faldet, men Onuachu rammer kun manden og er så bare hurtigst oppe af de to.

Jeg håber desuden Tim Sparvs tackling på NJ får et efterspil, for den var godt nok grim og trak nogle tanker tilbage til kampen i Silkeborg sidste forår. Den burde have givet direkte rødt.

Der er uddelt massere af roser til back´sne allerede, men jeg synes stadig der er et stykke vej for Ankersen defensivt. Hans placeringsevne når der spilles dybt rundt om ham er stadig præget af en god del tilfældighed.

Delaney er bare bundsolid. Han bliver sin vægt værd i guld her i foråret og ekstremt svær at erstatte.

EDIT:

Noget andet bemærkelsesværdigt var i øvrigt at FCM virkede slidt, det blev også nævnt et par gange. Hvor EL/CL kampe efter nytår typisk har givet os et formmæssigt boost, lader det til at have haft modsatte effekt på FCM. Mon de har holdt en lidt for hård og lang opstart for at være klar til EL?
Zanka var pissegod, medens Erik J. havde et par enkelte fejlaktioner, men generelt også så solid ud.


De to ting hang langt hen af vejen også sammen, Eriks opgave var klart at presse op og så lade Zanka gøre det han er god til, nemlig at lægge bagud og opsnappe alt der passer forbi Erik. På mange måder er Zankas rolle den samme som Antonssen havde i vores sidste storhedstid, da han var makker med Zanka.
(...)
Livet er bare skønt i dag. NJ er i målform. Delaneys skade har ikke ødelagt noget, Zanka er superligaens bedste forsvarer og Robin Olsen er lige så god som Stephan. Steinlein er muggen og folk i Herning kan ikke larme.
annonce