Snak

Mere indhold efter annoncen
http://www.fck.dk/om_fck/klubben/school_of_excellence/#/nyhed/2016/04/30/dm-guld-til-suveraene-u17


Tænk sig. Vi får måske en dag mulighed for at hylde en hjemmelavet angriber ved navn Carlo. Det vil være stort i min bog:-)
Jeg er forhindret i at se kampen i dag. Det plejer at være en fordel for resultatet. Jeg tror den ender uafgjort. FCK sejler rundt forsvarsmæssigt og tillader et mål imod ved en hurtig kontra over en af kanterne og derefter et indlæg og et hovedstød efter et løb de to midtstoppere opfanger (alt) for sent.

NJ gider godt i dag, så han sørger egenhændigt for udligningen. Herefter er FCK virkelig gode, har alt spillet og også større chancer. De får scoret, hvorefter de kollektivt overbevises om at kampen er vundet, og derfor holder op med at spille. FCM udligner til sidst og ingen er overraskede.

fck-medløber.
Jeg er sgu lidt nervøs for kampen i dag. FCM har fundet noget form og er ved at sætte en stime sammen, vi er selv svingende, og vi ved ikke hvor meget Kusk kan holde til. Tilgengæld er vi gode hjemmebane og generelt mod tophold.
Jeg er heller ikke tryg ved kampen i dag, og i særdeleshed ikke ved det perspektiv, der er ved et muligt nederlag. For da tror jeg FCM henter os - ikke fordi de gør rent bor i det resterende program, men fordi vi ikke vil formå at vende udebanestimen.

Vinder vi til gengæld kampen, vinder vi mesterskabet.

Sønderjyske har gjort det så fornemt, og det er nok lidt tarveligt helt at skrive dem ud af mesterskabskampen (stillingen retfærdiggører det da heller ikke), men jeg kan ikke se det for mig, at de holder hele vejen hjem. Gør de det, vil jeg selvfølgelig tage hatten af for det - det vil jeg nu alligevel, for de har gjort det fremragende i denne sæson.
Verbic og Toutouh fra start.

Vi skal simpelthen se noget mere fra de to i dag.
København.
ved godt at Nikolaj Thomsen som udgangspunkt spiller som kant i AAB, men hvor kunne jeg godt tænke mig at se ham i FCK i en mere central rolle på midten.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg er personligt ikke nervøs. Heller ikke selvom 3+ gør sit for at tale kampen op, og tilhængerne som altid er overdrevet pessimistiske. FCK i Parken er noget andet end på udebane.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Peanuts, det ser du fra sommeren 2017, når han lige har været et smut på bænken i en fransk klub.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Wuuhu.
København.
Hvorfor pifter jeres tilskuere ad Sisto?
Mojn do!
annonce