Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, jeg tror også Gregus var tænkt som erstatning for Delaney. Har en lille forhåbning om han faktisk vil suplere Kvist bedre end Delaney, men syntes stadig jeg har til gode at se det.
Men nu hvor Toutouh er lidt kant og ikke har vist storform i efteråret endnu, samt at Keita ikke får spilletid, er vi super sårbare. Hvad gør vi reelt uden Kvist?
Gregus virker ikke som en fyr der kan tage den beskyttende rolle i forhold til forsvaret og det er Toutouh heller ikke. Og Keita har åbenlyst lang vej endnu.

Så tør Ståle gå ind i efteråret uden Delaney med de fire, vel vidende at KVist kan brække benet til træning 1. september?

Jeg tror sådan set han er OK med at Gregus i sin rolle stadig ikke har overbevist. Ståle ved godt man normalt skal bruge lidt tid på at falde ind. Det vil en ny spiller mere jo også skulle. Det er mere det med den defensivt orienterede centrale midt, hvor vi mangler en backup for Kvist.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Remmer er vel reelt alternativet til Kvist?

3 skader / karantæner efter salget af Delaney og vi spiller ude mod Real med:

Robin
Anker - Anton - Remmer - Ludwig
Verbic - Gregus - Toutouh - Falk
Corner - Santander.


Bedre er truppen heller ikke, når vi taler reserver til den centrale akse.
Remmer er vel reelt alternativet til Kvist?


Du siger det selv - bringer Ståle mon det i CL kampe?

Hvis det kun er suppen og EL, vil jeg tro han godt kan leve med det, ligesom han så sikkert vil give Keita mere spilletid for at bygge ham op til det. Men CL tror jeg simpelthen han vil have mere sikkerhed.
Det bedste vil naturligvis være en ung spiller der både kan spille central midt og midterforsvarer.....Amartey kopi.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Oscar Lewicki spiller stadig i Malmø FF.

Hvis vi kommer i CL, så kan det være, at Ståle Solbakken og Anders Hørsholt overvejer endnu en forstærkning til den centrale midtbane. Jeg tror dog ikke helt på den.

Jan Gregus skal heller ikke afskrives. Det taktiske oplæg er, viser erfaringen, svært at tilpasse sig. Han virker som en type, der har styr på det fremadrettede, og som har en pæn fod. Han skal en tur i maskinen hos David Cosgrave samt lære mekanismerne i alt fra pres til løb.

Det er..... en process.
København.
Remmer netop meldt solgt til Molde. Godt for Remmer. Synes dog det er trist, han er sgu fin trupspiller.
Så røg Remmer. Lidt overraskende for mig alligevel. En spiller som jeg virkelog godt kunne lide, og en der kom fra egen rækker.

Held og lykke i Molde.

Gad vide om man så henter en decideret central spiller ind nu?
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Ved tre skader efter Delaney blive solgt

Robin
Anker - Anton - Remmer Pelle / Keita - Ludwig
Verbic - Gregus - Toutouh - Falk
Corner - Santander.

Lidt træls at miste 4 valg i centerforsvaret, snart 4 valget på midtbanen og andet valget på backen.
I min optik bør man satse på Ludwig-Ankersen-Høgli og noget fra SoE og Amankwaa til backerne, og så hente en god spiller til den centrale akse. Som BB siger, en Amartey klon.
Det er selvfølgelig fair over for Christoffer Remmer, og jo nok også det bedste for ham - men det er ærgerligt for FCK, for han er en rigtig god og stabil spiller, anvendelig på flere pladser og har helt klare kvaliteter, som ikke mange andre har. Hans indlæg er absolut blandt truppens bedste, og han kan slå dem både fra stående og i løb og endda relativt tæt opdækket.

Jeg er ret overbevist om, at han nok skal blive en succes i det norske.
Jeg er også sikker på, han bliver en succes i Norge.

Det åbner dog op for, at vi henter en venstreback, der, forhåbentlig, kan overtage, når Ludwig Augistinsson smutter til næste sommer. Det ville være dejligt at få på plads med det samme. Derudover er det ikke videre betryggende, at vores tredjemand på samtlige pladser er væk, hvis ikke vi får en ny ind. Jeg tænker også lidt på den centerback.

Thomas Delaney er deusuden spottet i lufthavnen i dag - på afrejse.

https://twitter.com/schonbeck1975/status/763310919313219585
København.
Håber virkelig ikke vi mister delaney... især ikke før apoel kampene er spillet færdige. Man kan slet ikke forestille holdet uden ham. Kæmpe svækkelse.
FCK Man United
annonce