Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er ret sikker på, at der hentes minimum en spiller ind inden 1. september. Et fornuftigt bud vil være Linus Wahlquist fra Norkoping, som FCK allerede er meldt interesserede i. Han anses som den næste store svensker på venstreback, han er 19 år og så kan han spille centralt defensivt. Det vil værerettidig omhu, med tanke på Remmers afgang og Luddes farvel senest næste sommer.
Jeg vil heller ikke være overrasket, hvis der hentes endnu en central midtbanespiller. Specielt hvis Delaney ryger og FCK slår Apoel ud. Her har jeg dog intet bud.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Mener nu at Wahlquist er HB.
Så en anden svensker. Men ja, Linus Wahlqvist er højreback. Det var i hvert fald den position man havde kig på ham, da man viste interesse sidste efterår.
Linus Wahlqvist er absolut ikke en typisk FCK-back, synes jeg. Jeg ville dog gerne have ham ind som centerback, hvor hans højde og drøjde umiddelbart godt kan være med. Han har vidst også spillet den position optil flere gange.

Frederik Bay er dog hentet op i førsteholdstruppen, hvilket godt kunne tyde på, at man ikke har i sinde at hente en ny ind. Jeg kender ikke super meget til ham udover, at jeg synes, han spillede udemærket i træningskampene, og at han netop virker som en typisk FCK-back. Umiddelbart dog mere Bryan Oviedo end Oscar Wendt, hvis det giver mening.

Thomas Delaney træner desuden med i dag. Heldigvis.

Det forlyder desuden at Ståle Solbakken overvejer at leje Bashkim Kadrii ud, hvis det rigtige tilbud vel og mærke dukker op, og at man kigger på forsvarskabalen for måske at hente noget ind. Det afhænger dog nok også at, om man får noget ud.
København.
Nu var mit udgangspunkt også mere et scenarie, hvor Delaney blev solgt. Her ser jeg behovet for en polyvant spiller der kan dække alt i forsvaret og midtbanen. Det gør jeg stadigvæk, og jeg har meget svært ved at forestille mig, at Ståle vil gå igennem en efterår med kun fire, hvor to af spillerne er Keita og Toutouh, til den centrale midtbane.

EDIT: Det bekræfter Ståle så selv i det her link http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-koebenhavn-overvejer-ekstra-forsvarsspiller
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
i forhold til VB så virker det ikke som om der er den store interesse omkring Boilesen, han har sagt nej til et tyrkisk hold og så har der vist været lidt rygter omkring Genk/Gent, spørgsmålet er vel om der er nogen som har den helt store interesse i at smide en stor kontrakt efter en spiller med en lidt broget historik omkring skader, og som ikke har spillet en betydende kamp siden maj 15.

så er det muligt at FCK nok ikke stod øverst på ønskelisten, men skal han have gang i sin karriere igen, så er det vel nu at han skal til at spille.

det er så muligt at han skal bruge efteråret til at komme i kampform, men som afløser for Ludwig til vinter/sommer ville han i min optik være en god handel.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Men vi kan jo ikke have Boile rendende som reserve, da han kræver en kæmpehøj hyre. Så skal Pelle da i hvert fald ud. Boile har vist spillet kampe som CB og vil vel derfor fint kunne være 4. valg. Men det lyder dyrt at hente ham ind, hvis ikke han er starter.

Bay er rykket op det er fint et halvt år, jeg har ingen idé om hvor god han er. Så en spiller der kan dække CM og CB ville være optimalt for mig, hvis vi skal hente flere.
Så er det tid til kampen mod FCM!

Jeg tænker følgende:

Robin Olsen
Peter Ankersen - Mathias Zanka - Erik Johansson - Ludwig Augustinsson
Benjamin Verbic - William Kvist - Thomas Delaney - Rasmus Falk
Federico Santander - Andrija Pavlovic

Det er, som altid, svært at forudsige vores kanter. Benjamin Verbic og Youssef Toutouh kan begge ende med at sidde ude i tre kampe i træk, hvilket jeg ikke tror, Ståle Solbakken er super tilfreds med. Hvem trækker det korteste strå?
København.
Def@

men er Boilesen ikke ved at nå et punkt, hvor han må gå lidt på kompromis med sine ønsker og krav i forhold til klub og løn, han har ikke spillet en kamp i 15 måneder, så hvis han forventer 10 mill. om året og en startplads så tror jeg det bliver svært for ham at finde en ny klub.

derudover har han en alder der gør at han efter tur forbi FCK, stadig har en mulighed for at komme til udlandet og lande den helt store kontrakt.

men i sidste ende kan det da godt være at den arme Ridder og Pelle skal finde et andet sted og spille fodbold, hvis der skal noget løntungt ind
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Det kan sagtens vise sig at være sagen, ja, at de to må afsted. Nicolai Boilesen kan naturligvis dække venstreback. Det er han god nok til, også efter en sæson uden spilletid. Hans profil er ikke helt hvad vi normalt har på backerne, men sådan er der jo så meget - evnerne har han i hvert fald. Yderligere kan han anvendes i midterforsvaret - ja man kunne måske endda udvikle en regulær centerforsvarer af ham. Og så er han venstrebenet! Erik Johansson er også relativt uerfaren på positionen, og han gør det glimrende, så hvorfor ikke? Jeg mener at Nicolai Boilesen har spillet pladsen i perioder med mangel på centrale forsvarere, i hvert fald på ungdomsniveau. Tja.
annonce