Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg undrede mig voldsomt meget over, at vi, specielt i første halvleg, ikke udnyttede de absurd store rum, som Brøndby IF tillod os at have på kanterne. Lidt alla kampen mod FCN, hvor vi blot ikke formåede at omsætte det. Når vi spiller som vi gør, så bliver det automatisk i længderetningen og gerne via siderne. Specielt mod hold som praktiserer den taktik, som Brøndby IF gør, med så mange mand centralt i banen, så bliver vores statiske taktik og organisation virkelig sat på prøve. William Kvist og Thomas Delaney stod reelt med fire-fem mand, der skulle passes på, hvilket over en hel kamp er tæt på umuligt ift. energi. Det havde jo også den effekt, at de intet kunne bidrage med offensivt. Hvis de endelig tog chancen og gik med frem, var der en motorvej midt på banen.

Nicklas Bendtner er jeg egentlig også lun på. Specielt fordi jeg er røvhamrende træt af vores angribere. Federico Santander er decideret ussel foran mål. Pinligt. Jeg tror dog ikke på, at det kan ske, da vi allerede har tre mand til voldsomt dyre lønninger, og derudover også har Bashkim Kadrii siddende. Det kan blive problematisk.

Det er efterhånden en kliche, men hvad laver Bård Wiggen?

Evt. også Dame N´Doye. Han sidder vidst pt. bare og fiser den af.
København.
Enig med jer andre. Vores angribere score simpelthen ikke nok..
FCK Man United
Omvendt er det først skræmmende, hvis ikke vi kommer frem til chancerne.
København.
Jeg synes vi burde holde os langt fra Bendtner og satse mere på en decideret offensiv træner/træning som kan fungere. Jeg synes heller ikke vi er gode nok til at sætte vores angribere i de positioner, hvor de er bedst.

Offtopic: Kadrii og Nilsson skal på en eller anden måde ud af klubben. Kadrii selvfølgelig på leje, men Nilsson er i den grad til overs nu.

Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
er det ikke lidt historien fra sidste sæson, hvor Nj og Santander brugte efteråret på at være meget lidt skarpe, hvor efter det hele eksploderede i foråret.

en endnu mere kliche er det den berømte sætning omkring at der skal hul på bylden og ketchup effekt
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
moderator
Men det kan vi bare ikke bruge til noget i efteråret. Hvis vores angriber kun kan præstere i foråret, så er de ikke gode nok.

Man kan selvfølelig sige, at Santander og Pavlovic har spillet deres transfersum ind i mange gange med deres scoringer mod APOEL.
Det er dog bare langt fra tilstrækkeligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg synes vi har svært ved at spille chancerne helt store. De 6 chancer Ståle Solbakken påstår, der var i går, var ud over Federico Santanders chance og målet ikke spillet helt store - efter min mening. Og vi kæmper faktisk en del med det. Ludwig Augustinsson og kanten foran ham (hvem det så end måtte være), har i hvert fald sine udfordringer med at finde de rum, hvor backen har tid til at tage et træk eller to. Det samme i den anden side, hvor Peter Ankersens teknik så også driller lidt. Endelig er der, som repos har påpeget, den tendens, at vores angribere har svært ved både at finde hinanden og i udtalt grad dem fra midtbanen som melder sig.

Som jeg også skrev i går; det kan godt være, det bare er et spørgsmål om tid. Vi må dog også bare erkende, at det er Ståle Solbakkens helt store svaghed, at han ikke kan træne spillerne i den del af konceptet (om han overhovedet har et klart et i tankerne), og dernæst at han ikke accepterer samme, for derefter at køre videre i den forestilling, at det netop nok skal komme det hele. Både i første og anden periode som træner i klubben, har han i første omgang brugt ret meget tid inden han sadlede om (og hentede hhv. Bård Wiggen og Peter Wettergren ind).

Det er selvfølgelig ikke til at vide for nogen af os, hvordan det helt hænger sammen, men man må ud fra både spil og resultater konstatere, at det fungerer når man har tilknyttet sådanne kapaciteter, med styrke i spillernes offensive og tekniske udvikling samt naturligvis offensivt koncept generelt. Hvis man har håbet på at få FCMs offensive stil ved at have hentet Brian Priske, tror jeg man bliver skuffet. Den del var, tror jeg, ikke tegnet af ham.

EDIT: Ståle Solbakken er meget obs på, hvad han gør godt og hvad han forventer af både spillere, omgivelser, presse osv. Han er som oftest helt oppe på dupperne ift. at feje kritik af banen som værende irrelevant eller helt ugyldig, fordi den, indrømmet, ofte har et mere eller mindre ubrugeligt udgangspunkt i det umiddelbare her-og-nu. Men når nu han er så skarpsindig i forbindelse med den slags, må han naturligvis også være det ift. egne mangler. Jeg kunne godt ønske mig at han blev forholdt de påstande, han kommer med. Eksempelvis: Hvis der var 6 store chancer i går, hvilke var de så, og er de så alle i samme kategori som Federico Santanders friløber eller kan der gradbøjes? Personligt mener jeg som sagt ikke, vi havde andre end de to helt store chancer, og det er selvfølgelig ikke nok. Og derfra er min holdning, at det ikke går at tale vores spil op til generelt at være chanceskabende, når chancerne ikke bliver spillet helt store.
moderator
Ståles offensive koncept, især på udebane, består groft sagt i at hælde lange bolde mod en fysisk angriber, også samle op derfra. Det er relativt nemt at dæmme op, især for stærkere hold end de danske.

Derfor er Rasmus Falk også ret væsentlig, men man kan "frygte", at Toutouh gør det så godt, at han presser Falk ud af holdet. Toutouh er nemlig i den grad formet af Ståle. Samtidig bliver vi impotente, når Verbic ikke præsterer, og når Ståle endvidere har set sig småsur på Kusk, så vi ganske svært ved at levere offensivt.

Vi kan selvfølgelig håbe på, at vores backs begynder at smide ordentlig indlæg, og at vores dødbolde giver mål på regelmæssig basis.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
"Ståles offensive koncept, især på udebane, består groft sagt i at hælde lange bolde mod en fysisk angriber, også samle op derfra"

- Jeg synes faktisk det er til det bedre, at man har fundet ud af, at det kan betale sig at lægge flade afleveringer i dybden centralt i banen og høje bolde til frimærkerne - for det giver rent faktisk mening, og man kan enten løbe sig til en chance eller få bragt spillet op omkring modstandernes felt. Men korrekt, hovedingrediensen er en lang aflevering i en eller anden form.

"Derfor er Rasmus Falk også ret væsentlig, men man kan "frygte", at Toutouh gør det så godt, at han presser Falk ud af holdet. Toutouh er nemlig i den grad formet af Ståle"

- Det er rigtigt. Youssef Toutouh skaber ikke så meget, selvom det egentlig ligner, at han har evnerne. Men han får aldrig taget de løb, som ligger på rygraden hos både Kasper Kusk og Rasmus Falk. Jeg synes det er fint nok at have ham som starter i kampe, hvor man må formode, at man kommer i stormvejr, for han gør det virkelig godt på den konto - men jeg er også af den holdning, at det fokus ikke må skygge for, hvordan vi generelt bør spille.
moderator
Falk og Kusk har nemlig et andet blik for de små rum, men tålmodigheden med dem er bare ikke særlig stor.
Jeg er meget glad for Kusk, og fatter ikke, han er helt ude af truppen. Han scorer i gennemsnit i hver tredje kamp, og i løbet af en kamp kommer der altid noget lækkert fra ham.
Jeg vil godt nok være ked af, at han ender med at blive sorteper og finde andre græsgange.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce