Snak

Mere indhold efter annoncen
Ludwig Augustinsson er af meget åbenlyse årsager en ombejlet herre, da han:

* Spiller en position hvor kvalitet er en mangelvare (og selvfølgelig er han da ren og skær kvalitet, selvom indlæggene ikke altid er som vi kunne ønske).

* Er ung.

* Er venstrebenet (jamen det har en værdi).

* Er en defensiv spiller med offensive kvaliteter.

* Har opnået kæmpe succes i en ungdomsturnering, hvor alle de store klubber kigger med.

* Er inde omkring sit lands a-landshold.

* Har allerede taget ét sucecsfuldt spring fra en klub til en større.

* Har et velkendt ry for at være arbejdsom og flittig.

* Er relativt billig (ja, det vil 40 mio. også være).

* Kan stige voldsomt i værdi henover de næste 3-4-5 år.
+doedbolde.
Augustinsson har jo det grundlæggende på plads og kan udvikles helt enormt, det er det de ser i ham. Indlæg er noget der relativ nemt kan trænes.
København
Hvis det er tilfældet, virker det utroligt, at der ikke er fokus på det.
fck-medløber.
moderator
Jeg vil nu stille mig tvivlende overfor, om det relativ nemt kan trænes.

I så fald må Lars Jacobsen have været meget tung at danse med. De fleste kan formentlig slå et godt indlæg, men når det skal foregå i fart, i et lille område og med modstandere omkring, så bliver det svært.
Det kunne Pierre Bengtsson, som i øvrigt lige er blevet udlejet til Bastia. Posh og Niclas Jensen kunne det samme, men Bengtsson har været den bedste. Hans venstreben var ualmindelig godt skruet på, og han kunne vride den ind, selv om han var hårdt presset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ikke mindst det, ConCort. Selvfølgelig. Han er ganske skarp på dødbolde, trods forventningerne om mere.

Og ja, jeg har et skema hvor bedømmelser, resultater, målscorere, assister, gns. osv. bliver gemt.
Ludwig Augustinsson har scoret (gns.) 8,5 i denne sæson, mens Peter Ankersen ligger på et rent 8-tal. Dem der pt. ligger højest er Rasmus Falk med 9,33, mens Mathias Zanka og Thomas Delaney begge er på 9,29. Jan Gregus med 7,4 og Federico Santander med 7,57 ligger lavest.
Noget helt andet:

Aboubakar Keita er med U23 Elfenbenskysten mod Burkina Faso i morgen.

Spørgsmålet er om han nogensinde bliver til noget i FCK. Brian Riemer fik i hvertfald skruet forventningerne til ham lidt for højt op. Mildt sagt. Jeg er ikke imponeret over det, vi har set indtil videre. Omvendt har han heller ikke spillet ret meget, og kommer heller ikke til det i år.
København.
Der er i hvert fald meget, meget langt til sammenligningsgrundlaget, Daniel Amartey. I særdeleshed på den centrale midtbane. Måske kan Aboubakar Keita agere midterforsvarer her og der (der gjorde han det faktisk fint, da han fik chancen), men som central midtbanespiller, er han ikke klar.
Han kommer jo ikke til at spille centerforsvar for os heller. Anton skal jo også have lidt tid på banen så han ikke går i stå.
Jeg kunne se at Fredericia kigger efter lege spillere fra Suppen. Der så jeg gerne Keita lande det næste halve år. De senior kampe han skal bruge, kommer han ikke til at spille for os lige nu, men 14-15 kampe i 1. division kan måske få lidt fart i hans korpus.
Det, der undrer mig lidt, er at han beskrives som en fysisk, men teknisk stærk central midtbane. Både af folkene omkring ham, men også af ham selv. Jeg mindes derudover også, at der er nogle af spillerne, ved interviews til FCKTV, har beskrevet ham som særdeles teknisk og spændende ved træningen. Omvendt er der langt derfra til kampsituationer.

Det vi har set på banen har været ret ringe. Specielt hans boldomgang. Han virker desuden voldsomt tung. Som i Mikael Antonsson anno 2016-tung. Jeg håber han får en udlejning, så han kan få regelmæssig spilletid - mindst til nytår, men gerne resten af sæsonen.
København.
annonce