Snak

Mere indhold efter annoncen
...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Gruer dagen dekaner smutter. Håber Stålet river den store pengepung op af baglommen og finder en linderoth type; for ellers kan jeg slet ikke se kvist og gregus, være så markante som kvist og delaney har været. Toutouh som makker til Gregus kunne være løsningen på sigt men tør man chance det?
Jeg er med på, at Gregus er lidt af et spørgsmålstegn endnu, men jeg vil til enhver tid foretrække Kvist sammen med Gregus, fremfor Toutouh. Kvist har spillet bedre og bedre og nærmer sig noget af det der gjorde ham så god, inden han smuttede; nemlig at han gør sin makker bedre, ved at være så ekstremt solid og stabil. Jeg er helt sikker på, at midteraksen bygges op om Kvist og så en makker, der så nok skal stå for det mere fremadrettede. Der kommer ikke en 1 til 1 løsning på Delaney, men det er måske heller ikke helt afgørende (selvom han bliver et vildt tab, når han smutter), for hvis Kvist fortsætter takterne, kan han faktisk parres med forskellige typer og få det til at fungere. Det kan både være en lidt væver offensiv spiller, over en mere playmaker type (ikke at der har været så mange af den slags i FCK), til en mere håndfast type, der kan rule midtbanen a´la i Mykland tiden.

Det kræver naturligvis at den type er af en vis kvalitet og det er der ingen der ved om Gregus er endnu. Viser han sig ikke at være det, er det dog fuldkommen essentielt, at der så handles hurtigt og så må FCK op med det store læder, for det går ikke, at der går et par år hvor midten ikke fungerer. Kvist er god, men har så også den begrænsning, at han er meget lidt anvendelig, hvis det hele skal gennem ham. Så forfalder han til det der kedelige til-siden-spil og bagud, som han med en vis rimelighed er blevet dadlet for gennem tiden.

Enig. Glimrende indlæg.
Kan fortælle at Fede Rico starter for Paraguay i deres VM-kval-kamp mod Chile netop nu.

EDIT: og han har lavet en assist til 2-0.
Er toutouth enlig låst for det marokanske landshold eller kan vi stadig nå at fiske ham?
(...)
Det kan vi stadig nå, men så god bliver han aldrig, at det er rigtig relevant.
Toutouh er flere gange blevet sat markant tilbage i sin udvikling, og han mangler fortsat at have én plads på banen, hvor han er "ekspert". Kan det fx blive på den centrale midtbane, tror jeg sagtens, han kunne ende med at få en perifær landsholdsrolle a la Wass og Schøne.

Nikolai Stokholm fik først sit gennembrud på landsholdet i en alder af 36.
FCK by heart. AGF by relocation.
annonce