Snak

Mere indhold efter annoncen
David Nielsen har efter min mening stadigvæk noget at bevise før han kan blive FCK-Træner. Enten så skal vi gå efter et kendt navn, hvor man virkelig ved hvad man får og som har bevist sig på højeste niveau. Hvis man kigger på ledige trænere, så kunne det blandt andet være en træner som Steve McClaren. Eller også så skal det være en ung, fremadstormende træner, der ligner Ståle i sin fodboldfilosofi. David Nielsen tror jeg bliver lidt for meget kamikaze fodbold og for lidt taktisk snilde.

Jeg tror og håber dog også at Ståle fortsætter hos os i et stykke tid endnu.
Forza Napoli Sempre!
Herligt at OB lige skal en tur til Vejle i dag og kæmpe i Pokalen, det udjævner det lidt at vi har haft et halvt hold til landsholdssamlinger.
Som tilhænger af en anden klub (AGF), vil jeg bare lige udtrykke min store misundelse.

Jeres hold pt. er så lovende og klubben er virkelig på vej i en god retning. Det er ikke mange andre Superligaspillere (hvis nogen?), der kunne gå ind i jeres startformation.

Kosovo je Srbija
Enig Burro. Det er vel det stærkeste FCK hold siden 2010/2011 sæsonen. Hvis man ser på bredden, så mener jeg det her hold er det stærkeste FCK hold nogensinde. Det ser lovende ud.
Forza Napoli Sempre!
Dagens bedste nyhed er trods alt, at vi nu i formentlig mindst et halvt år slipper for dårlige nerver over FCK-relaterede Bendtner-rygter.

Apropos dårlige rygter, så søger vi åbenbart en tekniker:
http://www.fck.dk/#/nyhed/2016/09/07/tekniker-til-fc-koebenhavn

(Undskyld.)
Batman Close. London W12.
Jeg tror de fleste har det på den måde Burro, også os selv, specielt fordi potentialet (forhåbentlig) ikke er indløst endnu.

Omvendt har klubben også skiftet strategi siden 10/11 og der er derfor udsigt til profilsalg, hvorfor garderinger/forstærkninger i form af Boile og Okore formentlig er hentet hurtigere end man ellers ville gøre. Selvom der også kan være et element i at muligheden var der og den for god til at lade passere.

Stategien betyder Ludwig nok ryger senest næste sommer og Zanka muligvis også - hvilket gør Okore til hans erstatning. Med Erik Johanssons niveau er der nok heller ikke lang vej til en større liga for ham, det samme gælder en række af dem på midten. Det positive er at de fleste profiler også er udstyret med lange kontrakter, hvorfor salg også vil kunne generere indkøb.

Så vi skal også huske at nyde truppen nu, det er eksempelvis ikke hver dag et dansk hold kan tillade sig at have Kusk i periferien af truppen.
Ja, det siger jo en del, at Kusk kan blive siet fra truppen. I har før haft større profiler end nu (N´Doye, Linderoth, Hangeland m.fl.), men det er sjældent, en superligatrup har haft så stærk en 16.-mand, som jeres har pt.
Kosovo je Srbija
Meget enig. Set over hele truppen mindes jeg ikke at vi har været så godt garderet. Men ja, du mangler måske også Grønkjær på din profilliste.
Hvordan fanden kan de nogensinde få den til offside? Hold nu kæft den danske dommerbestand er ringe.

Jeg bliver arrig, hvis 2 linjevogtere skal koste os 4 points på 2 kampe....
Nordens største.
Nu har vores angribere, kostet os mere end dommerne har i de sidste kampe..
Men derfor er det stadig belastende, når man har så svært ved at score, at dommerne så sejler rundt, når man endelig gør.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
annonce