Snak

Mere indhold efter annoncenKusk, hvor har du fortjent det.

Jeg har heppet på dig hele vejen, og mon ikke at Ståle har været utilfreds med det defensive. Men det sidder snart i skabet, og så er du bare bedre på mange parametre end Vebic, Toutoh og Falk
Kasper Kusk vores topscorer i Superligaen med fire mål.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
og så er du bare bedre på mange parametre end Vebic, Toutoh og Falk


Hvilke parametre er det?
Forza Napoli Sempre!
Jeg synes også klart at Kasper Kusk kan noget, som ingen af de andre kan. Hans venstreben og hans blik for småspillet samt generelt at finde de små rum, kan han langt bedre end de andre. Desuden er han kold foran kassen, hvilket vi jo også så i dag. Topklasse afslutning.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]

TR

Han er bedre til at trække ind i banen, og lukke spillet op for backerne. Og så har han et fantastisk glidende løb med bolden.

Toutouh bedre fysisk.
Falk bedre dribler
Verbic mere eksplosiv

Det glæder mig, at Kusk får succes. Og sikke en indskifter
Dejligt Ludwig har taget min kritik til sig, haha. Han havde godt nok fortjent minimum én assist i dag.

Nu er min kikkert vendt mod vores serbiske ven, som pt er ligeså skarp som en muggen bananskræl. Jeg tror dog på ham, det skal nok komme.

Fedt med Kusk, han er i øjeblikket over Falk i min bog. Jeg ville dog elske, hvis han udviste lidt mere karisma, men fred være med det.
Jeg synes det står ret lige imellem Falk, Verbic og Kusk. Toutouh ser jeg mere som central midtbanespiller. Det kommer an på hvilken kamp det er og hvilken form den pågældende spiller er i. Det kunne være sjovt at se Kusk i startopstillingen imod Club Brugge. Ham har de nok ikke forberedt sig så meget på. Han har helt sikkert nogle åbenlyse kvaliteter. Jeg er dog også fan af Falk og Verbic. Falk og Kusk på kanterne imod Club Brugge vil fungere rigtig godt tror jeg.
Forza Napoli Sempre!
@GammelBitterMand
Vi er dårlige fordi vi spiller ALT for langsomt. Om det er fordi Randers har lavet en Sønderjyske med banevandingen er usikkert, men vi skal løse det bedre.

Ved godt det er ved at være nogle dage siden du skrev den kommentar.

Men der er nye regler hvor det gælder at de skal vande banen inden kampen og der skal være en meget god grund til ikke at gøre det, så klart en fordel for FCK at de små hold ikke kan bruge den slags tricks mere.

Måske du bare joker men den rammer nok min stolthed lidt da min mor er greenkeeper hos Randers haha.
TR:

både Falk og Kusk er lidt luksusspillere!! Forstået på den måde at de er fantastiske fodboldspillere, men mangler lidt vildskab/fysik. Og tror at Ståle satser mere konservativt med Toutouh som har mere fysik.

Ved ikke om eks Kusk finder en stamplads, men jeg er fan. Og 4 mål på hvor mange minutter???
Vallensbæk@

Er for så vidt enig, men jeg mener blot du overdrev da du skrev at Kusk "er bedre på så mange parametre" end Falk, Verbic og Toutouh. Det er lige at stramme den. Men ja, han er en rigtig dygtig spiller, der sagtens kan vise sig at blive en kæmpe gevinst på holdet. Men lige p.t. står det ret lige imellem vores fløjspillere som jeg ser det.
Forza Napoli Sempre!
annonce