Snak

Mere indhold efter annoncen
Var Bashkim ikke også syg?

Ellers kan det jo tænkes, at han er på vej på udlån. Bliver en spiller låst i pokalturneringen?
Bashkim Kadrii var småskadet og derfor ikke udtaget.

Jeg håber på, vi trækker B93, så vi kan få de unge at se igen!
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
En away mod b93 ved 18 tiden ville være helt og aldeles fantastisk!
Enig, Roerslev var virkelig spændende. Kunne være interessant at se ham i Suppen, HVIS vi kan tillade at bruge ham, når forspringet er stort nok.

Røjkjær virkede rigtig god. Bevægelig, gode løb og gode afslutninger.

De to andre tror jeg ikke så meget på. Kristoffersen kan dog overraske - han virker også som en spiller efter Ståles mindset. Stor og fysisk. Og har tilmed spillet FCK systemet en del år nu.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
moderator
Amankwaa står til forlængelse. Ja tak, men hvad er egentlig planen med ham? Jeg så ham gerne omskolet til højre back.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg ser ham hellere beholdt som kant/offensivt multitool. Men, jeg har faktisk afskrevet ham. Der er ingen tvivl om mere, at talentet er der. Jeg har været så imponeret over hvordan han har præsteret efter skaden. Men seriøst, 3. lange skadesforløb på 2 år. Det må være slut.
Jeg kunne faktisk godt se idéen med Danny Amankwaa på backpositionen. Han er kendt i de defensive mekanismer og har allerede nu fået bygget godt med muskelmasse på. Derudover er hans fart ikke noget minus. Det ville også løse reservepladsen næste sæson.

Assisten til vores nye, unge håb på højrebacken af Aboubakar Keita var virkelig klasse:

https://twitter.com/KaffeKbh/status/791317126573330432
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
er amankwaa blodsikker nok i ståle-regi? jeg tror det på ikke.. tvivler også på hurtigheden efter alle de skader.. kan godt li ham, synes det er godt at forlænge med ham. Men ser hans udsigter som starter til at være meget langt ude i fremtiden :(
Det der er så trist for Danny er jo at han i de få indhop han har gjort, faktisk er kommet ind og skabt noget kaos, og har været god.

Kan sagtens se Danny som back men ved sgu ikke om han nogensinde bliver/er god nok defensivt til Ståle ville gå den vej i længden. Men fin backup, hvis han kan holde sig skadesfri.
For ikke så længe siden, var der en artikel her på bold, hvor Ståle sagde, at både Danny og Yus var oplærte i systemet, og de var derfor lige gode defensivt og offensivt. Den var lidt møntet på de andre 3 kanter, som han mente, stadig havde en masse at arbejde med defensivt.

Jeg tror stadig på Danny! Hvis en af de 4 andre kanter bliver solgt til vinter - med Verbic som det mest oplagte salgsemne af dem - skal der nok blive mere spilletid til Danny.
FCK by heart. AGF by relocation.
annonce