Snak

Mere indhold efter annoncen
Smuk lodtrækning - de skal og bør slås over 2 kampe!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Det er fandme også lang tid siden vi har skiftet overskrift.

Tror ikke de skal undervurderes, de spillede også 2-2 med PSG i sidste gruppekamp, i Paris.
Fantastisk lodtrækning. Så en del af deres kampe i CL og det var sku ikke imponerende generelt set.

Som jeg læser det skal første kamp spilles inden vi har spillet i ligaen. Forud for returopgøret får vi en enkelt liga kamp i benene. Ludogorets har så vidt jeg kan se spillet 2 kampe forud for første opgør og en enkelt mere inden returopgøret.
Lidt irriterende at de lige har været i form i nogle uger flere, men det kunne være værre. Skulle kampen spilles nu tog jeg gerne en 66/33 favoritværdigheden på os, men for meget kan stadig nå at ske til at det giver mening at lave en vurdering der holder til midt i februar.
123
Nederen det lige er Brøndby vi skal møde imellem de kampe der, men sådan er der jo så meget. Ludogorets har et målmands set-up, der ligner vores. En hjemlig landsholdsmålmand på bænken og et tårn af en udenlandsk landsholskeeper (Canada) som starter. Men ud over målmanden og centerforsvaret, har deres spillere ikke ret mange cm at gøre med. Deres to backer er hhv. 168 og 166 cm. Til gengæld kan de sikkert spille pisse hurtigt og er teknisk stærke = sådanne hold FCK har det sværest mod. På den anden side har sådanne hold det typisk svært med fysisk slagkraft a la det vi kan komme med, så det skal nok blive spændende. Ser lige de har Jody Lukoki. En (stadig relativt) ung kantspiller med 30-40 kampe for Ajax. Han er ikke super god, men han kan godt lave ting.
Jeg håber for Dansk fodbold´s skyld at i ikke undervurderer Ludogorets, de har flotte Europæiske resultater i de seneste par sæsoner jeg mener personligt at de er favoritter til at slå jer ud.

Har set en del kampe med dem efter de slog Lazio ud af EL for nogen år siden og jeg lagde først mærke til hvor hurtigt deres pasnings spil er og at de har en farlig offensiv. Deres stjernespiller er Cafu som jeres forsvars spillere skal holde ekstra øje med.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
som jeg også fik nævnt i artikeltråden har transfermarkt takseret dem et nyk (30-40%) dyrere end os.

jeg tænker den midtbane for FCK inden første kamp dernede bliver helt vildt afgørende, der skal afstives noget mellem kvist og (formentlig) gregus.

det der taler for avancement er vel FCK´s (ikke mindst solbakkens) rutine i europæiske opgør, som målscoren i cl grupperne også indikerer har vi trods alt en tålmodighed og koncentration som bulgarerne stadig mangler.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Det ville i den grad være åndssvagt at undervurdere en offensiv, som igennem en årrække har scoret rigtig mange mål, næsten 3 i gns. pr. kamp i denne sæson, og som formentlig er ved at bidragre til klubbens sjette mesterskab i træk. Det er et godt hold, ingen tvivl om det. Det sagt så skal vi kunne spille lige op med dem, det skal vi simpelthen.
Ludogorets skal ikke undervurderes, de har været i CL 2 år i streg og slå året før Lazio ud i knockout fasen af EL.
Når det er sagt er det tæt på den optimale lodtrækning vi kan få. For det første starter deres liga også først op d. 12 Februar, hvilket betyder at de kun har haft en liga kamp før vores. Derudover er Ludogorets nok et af de hold der har overpræsteret mest de sidste år i forhold til deres økonomi, hvilket også kunne tyde på at de kunne komme til at skulle sælge nogle spillere inden kampen.

Uden Delaney vurder jeg den til at være 55-45% i vores favør og så må vi se hvad januar byder på.
(...)
De har lige spillet 2-2 ude mod et PSG-hold, der ellers skulle bruge en hjemmesejr til at vinde gruppen, og endte som 3´er i en gruppe der objektivt betragtet var stærkere end jeres. Så uden Delaney vil jeg sige at det ligner to 50-50 opgør. At den bulgarske liga først starter op omtrent samtidig med den danske er selvfølgelig en klar fordel, men det er altså en fordel for begge mandskaber - ikke kun jer.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Virker til at de er knap så glade for at have trukket FCK i Bulgarien:

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/europa-league/aergrelse-i-bulgarien-fck-en-skidt-lodtraekning
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
annonce