Snak

Mere indhold efter annoncen
Til sammenligning brugte Lars Højer, som midtbanespiller, i gns. 241 min. på at score hvert af sine 54 superligamål. Hold kæft et drøn han havde.
Helt enig i at Zuma var klasser over Ailton i den tid de spillede i FCK. Men jeg tænkte også nærmere på deres samlede repertoire, samt deres karriere, der kunne man godt argumentere for at de ligner hinanden i spillestil og i deres niveau af x factor. Når jeg så Ailton i nogle af hans kampe for Apoel i Champions League, så tænkte jeg hvorfor spillede han ikke sådan for FCK? Der var netop noget Zuma over ham. Det virkede til han fik bedre spilforståelse senere i karrieren.
Forza Napoli Sempre!
hvis Superstats ellers har styr på deres tal, så spillede Ijeh kun samlet 518 minutter for FCK fordelt på 16 kampe, og endte med 4 mål og en enkelt assist det er da egentligt fine tal, og hvis jeg husker rigtigt var han lidt af en ekspert til at score i det sidste kvarter af kampen.


kan jeg sgu nok godt slå op for dig, hvis du vil. :)

EDIT: Ijehs fire mål i superligaen blev scoret i 35´, 59´, 86´ og 90´
der skulle vist komme spænde nyheder her kl 16.15, gad vide om vi allerede nu har været uden at signe en ny spiller eller forlænget med en profil.
(...)
Der er vist et klip hvor en person laver en underskrift hvor efternavnet ser ud til at starte med M og han får trøjenummer 8. Frit spil for gætterier?
Forza Napoli Sempre!
De ligner umiddelbart på signaturen, at det er en spiller med Y til fornavn.

Bliver sgu lidt skuffet, hvis det er Youssef Toutouh, der har forlænget fem år - med nr. 8.

Også alligevel ikke.

https://twitter.com/smoelle/status/808688003245871106

Gisle Thosen siger, det er en mand med en kendt bror.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Uros Matic fra Sturm Graz.

4,5 år kontrakt.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Jeg stoler på der er lavet et fornuftigt scouting arbejde, men umiddelbart ligner det lidt en lottokupon. 26 år, ingen A Landskampe, har som det højeste været en profil i den hollandske Æresdivision samt den Østrigske Liga. Vi er dog også okay dækket ind på midtbanen i forvejen, og jeg tror han i første omgang er tiltænkt som en gardering fremfor en plads i startopstillingen. Men jeg byder ham da velkommen til FCK.
Forza Napoli Sempre!
Jeg helt enig i at det ligner et sats men at drømme udfra reaktionerne på fanforum for SK, så har vi ramt rigtigt, han skulle være halvdelen af den mest dominerne midtbane i ligaen, så som typer ser det rigtig ud.

http://www.austriansoccerboard.at/topic/108781-wintertransferfenster-1617/?page=29

Hurtig opsummering er at de gik fra at snakke om et muligt mesterskabet til at sige det var slaget der potentielt kostede trofæet. Generelt vurder de at det kun kan være fordi Matic vil videre at man har valgt at sælge ham. Og de mener alt under 3 mio euro vil være en joke.

Han skulle derudover være en kriger ligesom delaney.
(...)
Han var en gang på tale i PSV. Jeg kan ikke mindes at have set ham spille, men jeg har en gang hørt (læs: læst) ham sammenlignet med Atiba Hutchinson, som vi jo alle kender ganske godt. Jeg ved ikke om det er pga. det store løbepensom og den store arbejdsradius, men hvis det er tilfældet, så er det jo ikke helt skidt.
annonce