Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er jo præcis det. Gad han tage returløb i sprint, som det Santander tog da kvist smed bolden væk efter et hjørnespark, så spillede han jo rigtig tit.
moderator
Enig mht. Kusk. Det er helt tosset, at han ikke kan bygge det defensive på sit spil. Det bør jo ikke være vanskeligt, men han virker slet ikke til at have fokus på det. Kusk og Ankersen i samme side mod en kompetent modstander minder om et kamikazeprojekt.

Så vil jeg foretrække Høgli til at lukke fuldstændig ned.

Paradoksalt, at vi trods en så bred trup pludselig skal stå med disse problemer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Kan det, mht. Kusks defensive mangler, være et udtryk for, at han ikke kan løbe de meter nærmere end, at han ikke vil?
Mit indtryk er, at vores fysiske sektor er ganske dygtig. Jeg kan ikke forestille mig, at de ikke kunne bygge Kusks form op, hvis det var der hunden lå begravet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
det må bunde i noget andet, for både Toutouh, Verbic og Falk har lært de defensive pligter som Ståle kræver.

mindes stadig kampen mod Porto hjemme, hvor Kusk kom ind med 10 minutter tilbage, spillede en helt umuligt bold, og nærmest stoppede op og kikkede på at Porto kunne komme i kontra.

Jeg kan godt lide Kusk, men får han det ikke lært, så tror jeg han er færdig til sommer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Er det helt utænkelig at vi går hen og spiller 5-3-2 som landsholdet for at bruge okore, I stedet for kusk?
(...)
Nej, det er det overhovedet ikke. Matic, Falk og Toutouh er en rimelig tremandsmidtbane.
Havde det været manager, havde jeg sat Boilesen ind på Kvists plads.

Er det helt utænkeligt? Boilesen er boldsikker, dygtig defensiv og har lederevner (tidligere anfører for Ajax). Han besidder vel alle de kvaliteter der skal til. Og så er han erfaren, så det er ikke sådan, at en ny plads vil slå ham helt ud.
FCK by heart. AGF by relocation.
Forskellen på real lige og manager er vel at der skal andet end specifikke skill parametre til. Har han spillet pladsen før, kender han zonerne, løbemønstre og ansvaret ved rollen og er kampen på et niveau hvor man tør genopfinde en spiller?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Jeg har meget svært ved at se en god løsning der involvere Kusk, han er bare for ustabil defensivt, desuden er en midtbane med Falk, Matic, YT og Kusk da også en smule "naivt" at tro på hvis man bare kender lidt til Ståle.

Syntes vi har mange muligheder, specielt hvis man går væk fra 442 (sker nok ikke).

Med en 4-4-2 skal YT rykkes ind centralt til Matic, Ludde rykkes op på kanten og Høgli tager hans back-plads - bum, problem solved! Den opstilling ville også være ideel i forhold til udskiftninger, rokeringer ved skader eller andet.

Mest tryg ville jeg være med Erik ved siden af Matic, men det ville være synd at "ødelægge" en så velspillende defensiv.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
annonce