Snak

Mere indhold efter annoncen
Gregus er ikke i truppen til i morgen. Det er noget af et signal.
Keita må være væsentlig tættere på startopstillingen end man lige går og tror.
Erik Johanssons karantæne er faktisk en glimrende mulighed for at teste en forsvarskonstellation. Lukker man helt af i morgen, er det vel utænkeligt, at man beholder det centerforsvar og rykker Erik op på midten.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Jeg er næsten 100 på det ikke bliver en 5-3-2.


Nu når verbic er klar er det I hvert fald, men ellers tror jeg faktisk det var den mest sandsynlige løsning
(...)
Når nu Benjamin Verbic er klar, så gør dét det hele nemmere, da han kan rykke ud på kanten.

Jeg tror ikke, han starter i morgen, men han kommer sikkert ind. Umiddelbart tror jeg faktisk, at det bliver præcis samme startopstilling i morgen som i EL, dog med Mikael Antonsson frem for karantæneramte Erik Johansson. Man kunne muligvis også lade Andrija Pavlovic starte inde frem for Andreas Cornelius, der spillede hele kampen i EL. Det ville i hvert fald give mening.
København.
Var Ståle ikke ude at sige inden Ludo kampen at Verbic alligevel ikke var startet inde, da hans pga en anden skade ikke havde samme grundform som de andre?
Den grundform har han vel så ikke fået på plads mens han har været ude med den nye skade. Tror ikke vi skal forvente andet end måske et indhop fra ham.
Ærgerligt, for specielt i hjemmekampen i EL tror jeg han kunne være en vigtig taktisk brik. Ikke mindst hvis vi Toutoh kan risikere at skulle spille den centrale midt.
Kusk er i øvrigt sjov i denne sammenhæng. Fornemmer jeg der er en del andre end mig, der ikke rigtigt ser ham som en mand til de store kampe? Men måske Bif kampen er oplagt til at spille ham. Så har han også en kamp i benene inden den vigtige returkamp og med karantæner og Verbic ude er det langt fra utænkeligt at han får en rolle der.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
I morgen:

Olsen

Ankersen - Antonsson - Zanka - Ludwig

Falk - Kvist - Matic - Toutouh

Santander - Cornelius

----

Der kunne være et par jokere i morgen. Her tænker jeg på Stephan Andersen, Kusk og Pavlovic.

Robin Olsen fik et slag mod Ludogorets, så derfor kunne man vælge at give Stephan spille tid, så Olsen er 100% klar til torsdag.

Kusk kunne erstatte Falk eller Toutouh, således han er i kampform til torsdag, hvor han formentlig får en rolle.

Pavlovic så god ud i reserveholdskampen hvor han lavede en flot kasse, og jeg tror stadig Ståle tror på ham i FCK. Corner og Santander skal nok få deres kampe. Santander var imo forholdsvis usynlig mod Ludo. Han var ikke dårlig, men Corner overstrålede ham bare (igen).

Jeg tror faktisk Ståle har flere forskellige startformationer i spil, da han simpelthen er nødt til at agere anderledes torsdag med Kvist ude. Mange af mulighederne er nævnt tidligere. Boilesen på VB, mens Ludde spiller VM. Keita i stedet for Kvist. Høgli på HB og Ankersen på HM. Jeg er selv ret varm på Keita inde centralt efter at have set træningskampene - især den sidste var han god. Dertil mangler han stadig taktisk konceptforståelse og Ståle stiller næppe op med Keita og Matic i sådan en vigtig kamp, uden at have spillet sammen før. Derfor kunne han prøve muligheden i morgen.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Kid. Du får godt nok taget nogle gardering der.
Men hvorfor i alverden skulle Ståle spare Kvist mod Brøndby, når Kvist har karantæne på torsdag?
Havde det været mod Horsens eller lign bundhold, så måske, men Brøndby er vel det pt næstbedste hold i Suppen.
Der skal stilles i stærkeste opstilling muligt, på det her tidspunkt må spillerne ikke være slidt trætte. Det er ikke i morgendagens kamp, at der skal hentes kampform. Ikke før vi er midtvejs i anden halvleg og foran 3-0 i hvert fald.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Svoger:

Men hvorfor i alverden skulle Ståle spare Kvist mod Brøndby, når Kvist har karantæne på torsdag?


For at give den midtbane-konstellation der spiller på torsdag, noget spilletid sammen... Det vil i givet fald vise en uhørt nedprioritering af derbyet fra Ståles side. Ikke at han tidligere har overprioriteret resultater her... Men ligefrem at ville smide kampen om midtbanen, for at stå bedre på torsdag er jeg dog i tvivl om.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Haha, jeg er godt dækket ind, men holder meget fast i min startopstilling. MEN - jeg synes virkelig der er mange overvejelser for Ståle idag, derfor alle mine garderinger.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Og jeg holder fast i, at det bliver stærkest mulige startopstilling på centrale positioner. Og at det skal det.
Brøndby er det næststærkeste hold i dk.

Jeg glæder mig for øvrigt til, at vi i foråret vil se 12 andre klubber, hvis fans ikke vil besøge os.
Bortset fra at de 8 af dem naturligvis alligevel ikke er relevante for suppekampe, da de alligevel ligger og roder rundt i en anden ´liga´.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce