Snak

Mere indhold efter annoncen
"lave nogle dejlige finter og nogle tunneller måske´.

Har han ikke en lillebror, vi kan sende til Esbjerg, så han er klar til sommer?

Det er jo fuldstændig absurd, hvor vild en udvikling, han har været igennem. Vi sad for noget tid siden og diskuterede, om han var god nok til FCK. Med rette. Også ender det sgu med, han bliver et af de sikreste kort i offensiven. Det er jo aldrig spørgsmålet om man foretrækker ham, men derimod den anden kant. Derudover er han jo bare en fed type at have. Interviewet med Kian Fonoudi er også fantastisk. Jeg håber Åge Hareide griber knoglen snart.
København.
Hvis I ikke har købt billetter, kender jeg en der sælger billigt, så bare skriv til mig, så skal jeg se om jeg kan skaffe.


Hustler :P

Kan også rigtigt godt lide Toutouh.

Synes nu godt han kunne forlænge en gang mere, synes måske ikke helt han er klar til at tage et skridt op.
Han kunne tage et skridt til siden og komme til en bedre liga, men det er altid risikabelt at skifte klub fra et sted du er inde i varmen og så er det jo slut med europæisk fodbold.

Han kan udvikle sig meget hos os endnu, synes stadig han er meget langt fra fx NJ da han smuttede..
Det bliver spændende at se hvordan han gør det ved siden af Matic.
Hans optimisme er smittende..
Tror også det vil gavne ham og blive et år mere, potentialet har været der, men det er først i år hvor han for alvor er trådt ind som profil på holdet, hvor præstationerne er på et højt niveau hver gang.

Jeg håber også snart han forlænger om det så bare er med et år
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Hvor mange tror i der kommer i Parken i aften? Mit bud er 12-15000 pga. og alt efter vejr og vindforhold. Havde oprindeligt sat næsen op efter 18000 men det tror jeg ikke på længere. Håber jeg er for pesimistisk.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
12000-14000 - tror jeg på, både pg. vind og vejr og også pg. det sene kamptidspunkt, der udelukker børnefamilier og yngre børn.
fck & arsenal
Nemlig.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Toutouh er en god spiller specielt på kanten, men jeg tror ikke han er god nok til centralt. Jeg synes at han er alt for flysk til en central balance spiller, det går i Esbjerg men ikke på fck´s hold.
Rigtige mænd er landmænd
moderator
Han har udviklet sig helt enormt siden EFB-tiden, og flyvsk er han netop ikke. Tværtimod er han jo langt mere taktisk disciplineret end sine konkurrenter på kanten, og derfor er han oftest blevet valgt af samme grund.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Lige præcis, repos.. Studsede også lidt over at han blev kaldet flyvsk.
Det er vores kanter sjældent, da det er vores backs der skal til baglinien og slå indlæg.
Den eneste der er lidt flyvsk er Amankwaa, og ham vil du jo gerne omskole til back :P
Flyvsk blev sagt i sammenhængen "central balancespiller", og i det regi er jeg sådan set enig. Men i aften er det det bedste vi har. Toutou er jo ikke en boldvinder som sådan, men han fighter røven ud af bukserne, så det må være op til Martic at skabe balancen.

Jeg er spændt på hvem der tager den sidste plads på kanten. det må næsten blive Verbic, tror I ikke?
Real Betis Glasgow Rangers FCK
annonce