Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tilskriver meget af vores nuværende succes, at vi har en god blanding af spillere. Der er både unge udenlandske talenter, suppeprofiler, meget rutinerede spillere og rigtig mange i god alder der er omkring deres landshold. Kernen i den gruppe er lige nu spillere, der har en lang historie i FCK. Kvist, Zanka, Cornelius, Toutouh og Delaney.

Det giver altså noget. Ingen af vores indkøb over de sidste mange år, ville kunne få hele C til at synge om vedkommendes hår, som vi gjorde om Delaneys.

Der er noget i fortællingen, der bare virker når man har nogle egne spillere. Så længe de er rimeligt gode og er beviste om at bruge det aktivt. Samtidig kommer de med noget fandenivoldskhed og energi for ikke at glemme at de er skolet i verdens sværeste system på en helt anden måde end indkøb er.

Dermed ikke sagt at Julian Kristoffersen, Mads Aaquist og Berat Beciri skulle have en masse kampe på første holdet, men når der er nogen, der ligner de msåke bliver noget særligt. Så synes jeg de skal bruges.
Julian Kristoffersen har kontraktudløb til sommer, og jeg har svært ved at se den skulle blive forlænget, det går simpelthen bare for langsomt både i tanke og handling.

Jeg tror stadig på Pavlovic, det positive er at han kommer frem til chancer, på et eller andet tidspunkt skal målene nok komme.

Og så håber jeg også på at der i fremtiden liver satset lidt mere på egne talenter, som plankeværket er lidt inde på så tror jeg det er vigtigt, med en stamme af spillere som har været i klubben i mange år
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
moderator
Det er sgu kun vigtigt, hvis de kan løfte det sportslige niveau. Eller kan vi jo kalde os FCN i stedet.

I efteråret var vi priviligerede at have en stamme af spillere, der har haft en længere relation til FCK; Zanka, Delaney, Kvist, Toutouh og Cornelius.

Må erkende, at det ikke er noget, der fylder hos mig. Jeg så dog gerne, at man kunne indlemme egne spillere på yderste mandat, men det har vel egentlig altid været tilfældet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvad sker der for de tåkrummende og uopfindsomme overskrifter i denne tråd? Jeg så flere fine bud på overskrifter til både Ludogorets- og Ajax-kampen. At man så ender med den kedeligste, er mig en gåde.. :-) Måske er jeg smållig i denne situation, det undrer mig bare.
@Schelden
"Meget apropos. Vi har faktisk en ung gut ved navn Victor Jensen, som rygtes til Ajax."

hvor har du læst om det henne?
fck & arsenal
"Den driblestærke offensivspiller har med sine 14 mål i 13 kampe scoret sit nok sidste mål i U17-ligaen, for han er nu rykket op i U19-truppen før tid. Er ifølge BTs oplysninger så talentfuld en spiller, at Ajax flere gange har synet ham og set sig lune på Victor Jensen. Det er specielt teknikken, farten og de to lige gode fødder, der gør ham til en spiller, som altså allerede nu er dygtig nok til at indgå i U19-truppen, hvor han også har fået spilletid i tre af syv Youth League-kampe."

http://bit.ly/2m0bGDC
København.
Ved I noget om Joel Felix? Har han ikke udviklet sig som ventet? Han var med på træningslejr sidste år og blev af mange betegnet som den nye Zanka
FCK by heart. AGF by relocation.
Umiddelbart er han en af de få middelmådige på et tidsligere U19 hold.

Rygterne går på, vi ikke skal forvente noget af den årgang, men derimod af den nye U19.
København.
Jeg tror talentudvikling er fremtiden for FCK, og at det er det punkt hvor vi har det største udviklingspotentiale som klub.

Vi har jo haft diskussionen mange gange efterhånden...

Jeg er enig i Repos´ pointe med at vores niveau er vigtigere, end et eller andet idealistisk romantiseret klub-ideal, men jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne udvikle spillere på en måde der gør os stærkere som klub på banen også.

Vi har nået toppen af hvad vi kan nå med vores nuværende koncept tror jeg, der er en grænse for hvor gode spillere vi kan hente til at erstatte de profiler vi altid mister- fordi ligegyldigt hvor flot vi gør det i Europa, så er vi stadig blot et superliga hold.
Og selv når vi køber, er der en udviklingsperiode før vi igen har en spiller på tilnærmelsesvist samme niveau som ham vi solgte, og det er ikke altid der er den rigtige profil på det tidspunkt hvor vi mangler.

Der er ikke de samme begrænsninger på talentudvikling..
Det er da rigtigt nok at vores aller-allerbedste talenter nok vil til endnu større klubber før vi får glæde af dem, så træerne vokser ikke ind i himlen, men det er vel også fint nok.
Det er jo det naturlige, ligesom der er talenter fra mindre danske klubber der kommer til os, så er der talenter fra os der kommer til store klubber i Europa..
Det er da ærgerligt, men vi behøver ikke ronaldo´erne, vi kan sagtens klare os med NJerne og Corneliuserne..
Kunsten er bare kontinuerligt at producere dem, og at vi rent faktisk giver dem chancen, for ellers gider vores bedste talenter ikke skrive profesionelle kontrakter med os.

Hvem gider at sidde på bænken i FCK, når man ved at man i enhver anden dansk klub formentligt ville være en spiller der blev brugt, måske endda fast.
Hvis jeg var en 18 årig spiller, så ville jeg hellere spille fast i 1. division, end jeg ville sidde på bænken i FCK og måske være heldig at få en pokalkamp eller to (formentligt mod førstedivisionshold, ironisk nok), for at sætte det lidt på spidsen.

Vi skal sende de rigtige signaler til talenterne og det synes jeg Ståle har været ekstremt dårlig til.
IMO er talentudvikling hans svageste punkt, ved siden af hans evner som edgy medie-manipulator.
Historier som Cornelius´ og Delaneys´ tror jeg gør sindsygt meget for os, i forhold til at få bedre talenter i fremtiden.

Som Schelden (?) var inde på, så skal vi stole nok på vores talenter til at de er vores naturlige 2. valg., der er simpelthen for langt til start11eren som vi gør det nu..

Skulle et talent skuffe, så må vi jo bare prøve nummeret yngre, eller vente <½ år på det næste transfervindue.. Det bør vi kunne overleve..
Udover at Røjkjær er så stort et talent, at de stadig går og slår hinanden i hovedet i søhøjlandet over at han smuttede, så er det interessant at se hvordan de tre unge tydeligvis er skolet anderledes (og mere moderne) end vanligt. Fint illustreret ved de valg både Røjkjær og Roerslev traf ved baglinjen, hvor de forsøgte "cut backs" i stedet for høje bolde mod bagerste stolpe.

Det bliver interessant at se, hvad der kommer fra SoE, men jeg er ligesom andre måske lidt nysgerrig for at se, hvorvidt Ståle kan forløse deres potentiale.
Batman Close. London W12.
annonce