Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Det bliver svært i CL med alle de fejl der bliver begået.
Dette er en signatur.
Det bliver svært i CL med alle de fejl der bliver begået uanset hvad.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
moderator
Går udfra du forstod pointen DBR?
Dette er en signatur.
Fedt at AAB og Silkeborg kan være dårligt kørende og stadig formå at få point mod FCK i Parken. ALT FOR MANGE FEJL og Zanka er efterhånden meget overvurderet.
Zanka har været utroligt dårlig i alle sine kampe i år, men i dag var han ubeskriveligt ringe. Gjorde han overhovedet noget rigtigt i vigtige situationer?
Og som jeg har sagt 100 gange før, hvorfor får han lov, at lave de lange fremadrettede afleveringer? Det er ren spild, og der må Ståle sgu da sætte ind, og simpelthen forbyde det.

Jeg undrede mig også over udskiftningen af Kvist, mærkeligt at skifte motorrummet, og vi kunne naturligvis ikke bibeholde det samme pres og flow efter det. Det kan kun være for at spare ham lidt..men betyder de sidste 10-15 min. virkelig så meget til på tirsdag?
Han var i øvrigt by far MOM.

Det var tydeligt, at Bolanos er ny mand på holdet og, at der mangler noget indbyrdes forståelse. Jeg tror dog, at han nok skal blive god i Suppen.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Bemærk venligst interviewet med Jesper Christiansen, som kører lige nu. Komplet med følsom baggrundsguitar og lækre billeder fra en strand. Giv det fem minutter og så forklarer han formentlig noget om, hvordan han blev drillet i skolen.
Hehe, ja, det var godt nok lamt skruet sammen. Selv om man forventede han ville bryde ud i gråd hvad øjeblik det skulle være, kan jeg godt forstå han er lidt bitter på sin situation. Ikke at der rigtigt er nogen at bebrejde, godt nok.

I øvrigt tror jeg Smukke Jesper havde taget med hænder ved Silkebys første mål. Dog er det ikke til at vide om han senere ville have forsøgt sig med et vandret flyvespark i forsøget på at redde en jordtriller senere i kampen.
fck-medløber.
http://ekstrabladet.dk/s…1409777.ece

Hvad fanden sker der? Ståle plejer da at være gennemført proffessionel.
moderator
Befriende synes jeg, selvom noget af det måske er i overkanten. Det er jo helt BIFsk.
Dette er en signatur.
Tjah. Får russerne nys om dette, så er der da ekstra krudt til den motivation de kommer i forvejen.

Jeg synes sgu det er lidt barnligt.
annonce