Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber snart der sker noget.. Helt vanvittigt hvor svag en truppe det ser ud til vi har pt.

Der er sku blevet lavet for mange fejlkøb, især til den centrale midtbane. Jeg kan slet ikke se hvordan vi kan komme i Champions league når vi har så lavt et bundniveau. Vi SKAL have en spiller til midtbanen og få nu solgt Kusk, han bliver alligevel aldrig brugt, så er der også flere penge til en spiller på den centrale midtbane. Vi har Thomsen til at overtage Kusk og falk der er på vej tilbage.. Gregus kan jeg godt se potentiale i men han er eddermame langsom i optrækket, måske han bare skulle være blevet solgt. Matic er et alt for dyrt køb, men ham kan jeg godt se blive i FCK i en del år og forhåbentlig blive bedre med tiden.

Iøvrigt så var det en kæmpefejl at forlænge med Antonsson, han er jo ikke god nok længere. Så kan det godt være han har noget kultur i sig men jeg tror sku det ville være bedre med en spiller som kunne bruges
stemningen herinde er lidt den samme som med CV i sin tid, at det er gået fra "in cv we trust" og til fakler og høtyve alligevel.

jeg ved det sgu ikke helt, det er set før at en stemning vender helt vildt lige pludselig - trupper skal vurderes på 6 måneders basis.

det er vildt hvor mange indlæg der kunne være fra 2013 hvis man skifter ståles navn ud med CV og matic med TK.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Vi er måske blevet lidt forkælet i forhold til vores forventning til holdet efter de sidste par sæsoner..

Vi kan selvfølgelig ikke forvente at disse sæsoner skal være standard.

Jeg synes Ståle og staben har hentet mange spændende spillere ind, men vi har klart fejlet centralt i banen..

Vi kunne se at midtbanen efter Delaneys afgang var dårlig, og vi står lige nu uden en rigtig 8 som er meget vigtig for vores spil, det er rystende at Ståle ikke kan se dette, og hvis rygterne om Eikrem er sande så bliver det en lang sæson.

Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Mig bekendt var "in cv we trust" aldrig en ting.

Er enig i at folk har for travlt med at smide "fejlkøb"-kortet, det er helt klart et element af problemstillingen, men imo er det mere et spørgsmål om at Ståle er langsom til at få spillere til at spille som han vil.
Ståle er mega stabil over den lange strækning, vi ved hvad vi får, men vi ved også der er garanti for lange løg undervejs...
moderator
Det store problem er, at budgettet bliver udnyttet for ringe i forhold til spillerkøb. Taget i betragtning, hvor mange millioner vi har smidt efter angreb og midtbane, så er det sgu beskæmmende, at vi i de to seneste kampe i Suppen har skabt så lidt.

Hvis man ikke kan få pris og kvalitet til at hænge sammen på transfersiden, så bør man opgradere her i stedet. At Lars Højer overhovedet har med den del at gøre stadigvæk er en gåde af de helt store.
Få dog noget kvalitet ind på den position, hvis vi har så uendeligt svært ved at ramme skiven lige for tiden.

Jeg frygter, at man panikker, og bruger alt for mange penge på endnu en middelmådighed. 18,5 mio. kr. for Matic, der kun i en halvsæson har præsteret i en lige, der er på niveau med Suppen er jammerligt. Den slags orker jeg ikke mere af, men der er tilsyneladende ingen selverkendelse på den front.

Mht. Kusk, så håber jeg han bliver. Hans spilforståelse er mindst et niveau over Verbic´, som løber ind i den ene blindgyde efter den anden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ståle vender vel så hurtigt oppe i hovedet som Anton gør på banen. Lige nu står han ved at skisme. Skal han skifte stil, og få sin 442 til at passe til materialet - eller skal han handle til sin foretrukne 442.

Og ja, når han er landet på en vej, så følger han den ret effektivt i et par år med stor succes som følge.
Jeg forstår ikke at vi betalte så mange penge til aktionærende, fremfor at opgradere vores midtbane med en klar leder. Lige nu er der ingen som er klart først valg på midtbanen. Sidste sæson havde vi fire-fem spillere som var selvskrevet. Robin, Zanka, Ludwig, Erik, Delany, Corner. I denne sæson har vi vel kun Robin og Erik og med måske lidt god velvilje Kvist. Vi har mistet central aksen med stærke spillere som Delany, Corner og Zanka. Alle som havde FCK DNAét i sig. Og som kontrolleret midten af banen i bredderetningen. Jeg bryder mig Matic, ham må de gerne skippe afsted og skaffe en stærk stærk leder, der kan træde ind på midtbanen fra dag et. Koste hvad han vil. Endnu en gang, forkert sæson at tilgodese aktonærende
Hvis vi skal have lidt positivt:

Rasmus Falk, Nicolai Boilesen og Peter Ankersen trænede i dag fuldt med. Alle øvelser.

Ikke umuligt at alle tre udtages til kampen i weekenden.
København.
Er så utålmodig,ingen rygter om nye spillere på vej og deadline kommer nærmer og nærmer.. Håber ikke vi får lavet noget forhastet, fandme vigtigt at den ene / begge transfer sidder lige i skabet. Vi har virkeligt brug for forstærkning i forsvaret og midtbanen..

Til info var Toutouh og Ståle ikke med til dagens træning. Samtidig var Toutouh heller ikke med holdet fotoshoot, sammen med resten af holdet. Mon en transfer er på vej?
annonce