Snak

Mere indhold efter annoncen
Et salg, ja, eller blot simpel sygdom/fravær. Pas.

Jeg ved ikke engang, hvad jeg håber på.
København.
Håber på en center midt der er sindssyg klasse og kan skubbe kvist på bænken :) håber gregus eller matic så stepper lidt op
Jeg er langt hen af vejen enig I at kvist er en hæmsko for kvaliteten af vores spil, men han er også den eneste leder/kulturbære på holdet p.t og han skal ikke bare erstattes på banen men også socialt afløses.

Det værste ved kvist er at han virker til at midste sin evne til at stå defensivt korrekt, hvilket ellers er hans klare spidskompetence. Godt understreget af vores seneste CL kamp, hvor Gregus to gange trækker nødbremsen fordi han bliver balancespilleren, hvilket bør være en kvist rolle.
(...)
Kunne det tænkes, at Kvist formnedgabg skyldes, at han føler han skal tage alt for meget ansvar? Altså at der ikke er en, der kan støtte ham i kampen. Tænker at han også ser, at den offensive del ikke fungere, og så selv prøver at ville hjælpe til der. Det efterlader så plads i defensiven, en plads, som han burde dække.
Fik denne artikel tilsendt af en kollega... Hvis artiklen holder vand, er det så den retning som "vi", tilhængere af FCK ønsker?
https://piopio.dk/hells-angels-rekrutterer-igen-blandt-fck-fans/


Specielt delen med at Capo og Capotårnet skulle agere reklamesøjle for vores "venskabshooligans" falder mig for brystet.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
HSV logoet har hængt nede ved capo i meget lang tid, så det er slet ikke nyt..

Det er selvfølgelig skidt, at den nye Capo ikke har prøvet at dæmpe idioterne ude i Brøndby..

At HA rekruttere blandt fangrupperne er der ikke noget nyt i.. der er jo tale om personer som alt andet lige passer ind i det miljø.. tror da også at de rekruttere i Aalborg, Odense, Brøndby osv, især nu med den nye bandekrig
Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
http://bit.ly/2vI3rDp

Fint der sker noget, når sådan noget sker hos os.
København.
Dejlig reaktion. For satan en bøderegn der kommer til at regne sammen med karantæner og forhåbentlig fængslinger.
Ja, forhåbentlig.

Man ser desuden hvad away-kortet giver.
København.
Sjovt så mange der var efter Away-kortet i forbindelse med kampen på Brøndby stadion.
Men det er vel netop efter noget sådant sker at man virkelig kan se hvad man kan bruge det til.

Og dejligt med en SÅ klar udmelding. Emil Bakkendorff må virkelig undre sig, når han læser dette i avisen!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce