Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er ikke ment som dommerklynk, men det er helt sort, det med Pierre Bengtssons hoved til albue i tirsdags. Qarabac-spilleren vender sig, slår aggressivt (ud efter) Pierre, og fortsætter. Ingen dom, ingen langsomme gentagelser, ingen efterfølgende straf.

Er der ikke noget med at det er UEFA selv der producerer CHL? Tænk hvis det var FCK, der havde brugt en Uros Matic eller en Andrija Pavlovic til at betale UEFA med.
fck-medløber.
Emkay@

synes nu af Gregus har gjort det godt
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Gregus har jeg også stadig håb til, men Matic er sku et fejlkøb.

Hvad jeg håber bliver vores start 11 indtil Falk og Johansson er tilbage.

Olsen

Ankersen-Luftner-Boile-Pierre

Verbic-Kvist-Gregus-Thomsen

Sotiriou-Santander

Jeg håber dog vi sparer Verbic på lørdag, han har brug for en pause, så kan vi bruge kusk. Toutouh skal på bænken. Det samme med Pavlovic.

Jeg synes man i de seneste kampe har kunne se Luftners potentiale, så ham er jeg begyndt at blive glad for. Bare irriterende vi ikke kan bruge Boilesen på venstre back men forhåbentlig bliver Pierre også bedre offensivt.

Det går godt nok også langsomt med at få købt noget.. Ser ud til vi ikke kan finde noget.
Det er helt sort ja, elendil, og jeg havde ligeledes heller ikke regnet med andet.

Jeg har dog svært ved at se, hvad pokker det udvalg egentlig laver, hvis det her afvises?

Så meld dog ferielukket året rundt og afvis på forhånd.
København.
Spahic bliver 37 år i morgen... Så han er på alder med mig, ogm jeg er totalt slidt!


Jeg er 22 og føler lidt på samme måde...no worries!
Marcelo Diaz har netop opsagt sin kontrakt i Celta. Han bliver kaldt den chilenske Xavi. Han var en stor profil for Basel fra 2012-2015 samt han scorede det måske vigtigste mål i HSVs historie, da han i 91. minut scorede direkte på frispark, og reddede dem fra nedrykning.

Sæt igang, Ståle.
København
Jeg fik endelig taget mig sammen til at høre Mediano med Ståle Solbakken i studiet. Dét var ikke opløftende. Udover en masse udenomssnak, så lyder han ikke som en mand, der selv tror på det. De konkurrenter, han vil måle os op imod, de er trukket fra os. Vi kan ikke hente de spillere, han gerne vil have, og holdet bliver endnu mere flået fra hinanden næste år. Jeg orker fandme ikke to sæsoner med det her lort. Så tag da én lortesæson og tag et helt nyt hold ind.
København.
Med det spil de potentielle salgsobjekter viser, så skal de da være heldige, hvis de i bedste fald tager et skridt til siden. Det er kun Robin, som har leveret på godt niveau.
København
Marcelo Diaz

What!?! Han er kun 1.66 m høj :O

Kunne være spændende dog
Hvis bare Lasse Schöne var FCKer. Fuck, han er god. Alt det, vi leder efter.

Vadar er desuden foran mod Fenerbahce. Det flot, hvis de kan holde den!
København.
annonce