Snak

Mere indhold efter annoncen
Uden at skulle træde nogen over tæerne, har i så ikke økonomi til at købe en vis kvalitet, eller er de penge brugt på Matic, Peiros og ham den nye CB?
Spørgsmålet er jo, hvad en vis kvalitet er?

Vi er langt henne i transfervinduet, og man henter ikke bare en central figur i en klubs bagkæde nu. De fleste ligaer er startet, når vi rammer weekenden, og jeg kan ikke forestille mig, at nogle står klar til at sælge bærende spillere. Så vi skal enten finde en lottokupon ellers skal vi ud og give kassen. Jeg har svært ved at se os hente noget nævneværdigt, må jeg nok indrømme. Det bliver en Johnny Thomsen-handel. Jeg har allerede konstante, sure opstød.

- Vardar vinder sgu 2-0. Vildt nok.
København.
ok drenge, ikke nogen udenomssnak.

vi har brug for en fighter med forståelse for den danske fodboldkultur, der er kun to der dur og der SKAL vælges:

spelmann

mike jensen


cl venter derude.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Mike Jensen ville aldrig så meget som overveje at skifte til FCK :)
Og han er ikke tilnærmelsesvis god nok. Spelmann heller ikke.
Armand0@

har du været i barskabet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Mike Jensen ville fodboldmæssigt være den perfekte løsning for os på nuværende tidspunkt.

Hjulmand nævner, at deres nye forsvarsspiller fra Fredericia er god nok til at gå direkte ind i startopstillingen. Hvis det viser sig om et halvt til et helt år, at han er klasse, skal der altså kigges på vores indkøbspolitik. Det er som om, at klubbens selvforståelse er vores egen største fjende. Vi er den største og bedste klub i Danmark, og derfor skal vi kun have toppen af toppen af toppen. Det har så resulteret i Falk indtil videre, selvom der render en masse spændende spillere rundt, der ville kunne bidrage. I stedet henter vi spillere fra alskens lande; spillere som ikke er mere erfarene eller proven end dem, vi kunne finde i ligaen.

Hvad havde Matic vist ud over et 4 måneder i den østriske liga? Hvorfor ikke hente Mathias Jensen fra FCN. Han har præsteret på et højere niveau (den danske liga) i en endnu længere periode. Og så er han 6 år yngre!

Samme historie med Lüftner. Han har præsteret i 14 kampe i den tjekkiske liga. Ikke just det, man kalder proven. Havde vi kigget på Maxsø i stedet, havde vi fået en, der har bevist sig i flere sæsoner i den danske række og en, som, vi ved, er en leder... lige det, vi har brug for.
FCK by heart. AGF by relocation.
Jeg tror ikke man henter den slags spillere, fordi man ikke er sikker på om de kan spille europæisk. Det var det jeg tolkede af ståle i podcasten. de danske spillere der bliver nævnt ville måsle kunne vinde superligaen, men de er ikke gode nok til europæisk, og vi skal begge dele.

Måske kunne man så indvende at de bare skal have chancen i vores nuværende forfatning, men ikke desto mindre tror jeg det er begrundelsen.

Jeg tror og håber vi bliver overrasket med et eller andet vi slet ikke har set komme. Ud over det blev det også nævnt at Ragner gerne ville komme men at vi ikke kan konkurrere på lønninger (det var nok dét der skræmte mig mest med henblik på fremtiden).
Real Betis Glasgow Rangers FCK
Samme historie med Lüftner. Han har præsteret i 14 kampe i den tjekkiske liga. Ikke just det, man kalder proven. Havde vi kigget på Maxsø i stedet, havde vi fået en, der har bevist sig i flere sæsoner i den danske række og en, som, vi ved, er en leder... lige det, vi har brug for.


Man havde jo netop kigget på Maxøe men kunne ikke få ham.
Luftner er vel eksemplet på det FCK gerne vil og som vi alle er glade for man gjorde med Augustinson.
Finde en ung spiller med et talent man ser kan række til en noget højere hylde en suppen. Opgaven er så at tage dem op på den hylde. Der er intet i det Luftner har vist der peger på han er fejlcastet i forhold til det.
Kritikken skal vel nærmere gå på det han har omkring sig. Har Johansson og en Boilesen bent out of shape + diverse obskure løsninger på højre back været gode nok sidemænd til at starte hyldeløfteprojektet med Luftner?

For mig ligger vores udfordring på indkøb i vores evne til at erstatte ledere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Et eller andet sted, så har Ståle fejlet mest, ved den forventningsafstemmning han har lavet med os fans.

Vi har mistet Delaney, Zanka og Cornelius. Det kan sammenlignes med, hvis Real mistede Ramos, Modric og Ronaldo eller endnu mere præcist, hvis Mourinhos første Chelseahold havde miste Terry, Lampard og Drogba.

Det burde vi alle have set komme, var sværere end Ståle fortalte os. Og Ståle burde have reageret bedre på det.

Til denne sæson har vi hentet Sotiriu, Matic, Thomsen, Pierre, Høgli og Luftner. Fælles for dem er, at ingen af dem er anførertyper, ingen af dem kommer fra en højere hylde og ingen af dem er nogen som vi kan forvente løfter os fra første fløjt. Der har Ståle sgu fejlet. Man kan ikke lave en trup af spillere der skal have hjælp - og dårlige hjælpere. Du har ret BB.

Vi skulle have smidt boksen efter en transferfri spiller, med masser af erfaring fra bunden af en af de store ligaer. Sådan en, der er bundproffesionel, har styr på eget spil og ikke føler presset i FCK er for stort. Når Qarabag kan have Michel rendende, så kan vi sgu også have sådan en type.
annonce