Snak

Mere indhold efter annoncen
Michel betaler nok ikke så meget skat i azerbadjan, derfor kan vi ikke konkurrere på hans nettoløn. eller andre spillere for den sags skyld. nok også derfor Ragner ikke kom tilbage...

Real Betis Glasgow Rangers FCK
Er Sviachenko ikke ude resten af året?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Et sandt mirakel, hvis Sviachenko kan tilknyttes. Han har hele pakken. Forholdsvis ung, erfaring, lederegenskaber og klub-mand.


Han er stadig skadet i mange måneder, som det har været skrevet flere gange.
Kvist raus.
Et sandt mirakel, hvis Sviachenko kan tilknyttes. Han har hele pakken. Forholdsvis ung, erfaring, lederegenskaber og klub-mand.


Var det bare en pludselig off-topic indskydelse? Eller var det et kringlet svar til det, diskussionen handler om herinde pt?

Sviatchenko ville være ideel. Men med Johanssons skade skal der naturligvis som minimum hentes en spiller ind, der ikke er skadet resten af året.

Og Kvist har tidligere været en fin leder; dog på et hold, der fungerede skide godt, hvilket vel gør opgaven nemmere. Nu kan vi virkelig se, hvor lidt lederskab han har i sig, når det ikke fungerer for holdet. Han er ikke typen, der går forrest.

Jeg har for nogle sider tilbage advokeret for, at det er vigtigt, vores ledere på holdet behersker engelsk på et højt niveau (man skal kunne give kommandoer i kampens hede). Det gør Gregus delvist, men det gør Matic slet ikke. Det gør Luftner i øvrigt heller ikke. Engelske spillere er nærliggende, men de er nok for dyre i lønninger. Så vi bør kigge mod USA. Der render en masse dygtige up-and-coming spillere rundt. De taler engelsk. De er ikke så dyre i løn, og de drømmer alle om Europa. Og så har de fleste af dem en helt anden mentalitet og attitude en danske (skandinaviske) spillere; en attitude, der indebærer, at der skal arbejdes for tingene (lead by example). Jeg synes Walker Zimmerman ser rigtig spændende ud i den henseende til centerforsvaret. Selvom Randers stadig spiller af lort, er Perry Kitchen et godt eksempel på en, der har gået ind og styrket deres midtbane. Det kunne han ikke have gjort, hvis han ikke kunne kommunikere ordentligt med sine medspillere.
FCK by heart. AGF by relocation.
Rasmus Falk desværre ikke med i morgen. Pis os!

Jeg havde sgu håbet på 30-35 minutter, så han havde lidt i benene til returen i midtugen.
København.
Bløde babser:

Kvist er måske en kulturbære, men han har ikke spillet godt siden delaney forsvandt og kan han ikke skabe ro og sikkerhed på midtbanen er han mindre værd end matic på dårlig dag.

Jo før vi indser at vores vigtigste mand ikke længere kan holde niveau, jo før for løst vores krise.
(...)
Delaney@

Gregus og Matic snakker da flydende engelsk Luftner er ikke lige så god, men heller ikke en spiller hvor det er volapyk det som kommer ud af munden på ham
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
moderator
Det er nu svært at bebrejde Ståle, at han ikke henter en 23 årig forsvarsspiller i Fredericia. Vi skal selvfølgelig sigte højere end det, og sådan en spiller bærer næppe noget i forhold til europæisk gruppespil. Alternativt bør vores unge talenter være på nogenlunde samme niveau.

Det virker også en anelse desperat at gøre USA og en eller anden Zimmerman til det nye shit. Næppe heller, hvad vi har brug for.

Indkøbet af Gregus virkede fornuftigt. Godt skolet spiller med landsholdserfaring. Det er vel nogenlunde på sådan en hylde, vi kan forventes at hente.

Matic var bare for dumt. Ingen international erfaring i forhold til alderen.

Lüftner og Pieros er fine køb. Begge fra ligaer på niveau med Superligaen, og med international erfaring. Lüftner bærende kraft for de tjekkiske mestre, og Pieros solid målscorer for APOEL, som er mesterhold og regelmæssig deltager i europæisk gruppespil.

Problemet er, at spillerne omkring dem stort set har leveret på et håbløst niveau, og Ståles system tilsyneladende er så enormt kompliceret, at det dræner spillerne for energi.
Hvis de etablerede spillere ikke kan holde 3 ugers sommerferie uden at miste enhver form for begreb om fodbold, så må man genoverveje, hvordan sådan en ferie skrues sammen.

Problemet stikker dybere end "bare", at store profiler er forsvundet. Problemet er noget omkring kulturen i klubben. En form for mæthed ovenpå en succesfuld sæson. Det må fandme ikke ske med den position, vi har.
Basel, Celtic og Salzburg bliver mestre år efter år, og vi bør simpelthen kunne ramme skiven på samme måde herhjemme.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg har intet imod købet af Gregus. Det var lige efter bogen. Lüftner nævner jeg som eksempel, men modsat Matic har han alderen med sig. Matic kan næppe siges at være indbegrebet af udviklingspotentiale. Han bliver ikke bedre, og han burde aldrig være blevet købt. Selv hos Sturm Graz syntes tilhængerne, han var faldet i niveau, og det derfor var en rigtig, rigtig god handel, de fik for ham.

----

Gregus og Matic snakker da flydende engelsk Luftner er ikke lige så god, men heller ikke en spiller hvor det er volapyk det som kommer ud af munden på ham


Nu er jeg tilfældigvis engelsklærer i gymnasiet, så vi har måske forskellige ideer om, hvad god engelsk er. Matic kan sagtens føre en samtale på engelsk. Men det er ikke grammatisk, det han siger. Og det er tydeligt at se, det ikke kommer naturligt for ham. Han skal tænke meget over ordene, og alligevel bliver verber og adjektiver bøjet og brugt med helt forkerte bøjninger. Hvis det er tilfældet i et stille og roligt interview, så tænk på, hvor svært det må være i kampens hede, når der også er en masse andre ting at tænke på.

Gregus snakker ganske fint engelsk, men han har også boet et år i England, hvilket helt klart har haft en positiv effekt.


EDIT:

https://www.youtube.com/watch?v=3Wf93Ehn9B8

Alene bedømt på sprogfærdighed ville han måske kunne slippe afsted med 02-4 på B-niveau. Mit bedste bud er, at han oversætter fra serbisk, når han snakker engelsk. Derfor skal han tænke meget, og derfor bliver det ofte nogle forkerte vendinger.
FCK by heart. AGF by relocation.
Hvor meget engelsk skal de lige kunne på en fodboldbane? De skal kunne råbe nogle sætninger efter hinanden, og det må antages at andre spillere kan oversætte for ham ved træning.

I Premier League er der massere af dygtige spillere, som ikke snakker godt engelsk. Det fungerer vel fint for mange af dem? Carlos Tevez snakker stadig ikke engelsk, selvom han har boet i landet i 10 år eller noget i den dur.
København
annonce