Snak

Mere indhold efter annoncen
http://bit.ly/2tLCZXF

Der var kontakt. Om det var et reelt bud, ved jeg dog ikke.

Jeg så interviewet med serberen senere. Det sgu ret sjovt.
København.
Han er en sjov type Pavlovic. Men han er god til at score mål. Gad vide om han ikke laver en Fernando Adi når han forlader os.
Sjovt med den kontakt. Men der er jo åbenlyst en god boldspiller i ham. jeg håber lidt han er på et niveau hvor han er afgørende for os men ikke så god han bliver solgt næste sommer. Ham Zeca kunne jeg godt se drive os langt får de 2 sæsoner sammen.
København.

Uanset modstanderen, så tæller endnu et clean sheet. Det bliver bedre og bedre.

For s.... hvor skal der øves indlæg. At ingen formår at spille forbi første mand på såvel indlæg som hjørne - det skete vel 15-20 gange i går.

Gregus har vist endegyldigt bevist at han står foran Kvist.

Ser frem til Santander vender tilbage, og hvad det kan blive til med en varm Pieros.

For 2 runder siden, så det lettere håbløst ud med klar pil ned. At vi med 15 point i 9 kampe nu er helt på højde med BIF og FCM er fantastisk.
Missede kampen i går, men noterer mig begge angribere scorede dobbelt og der blev givet spilletid til nogle af de gutter der havde behov for det.
Fint nok at få det ud af en walk over mod Helsingør.

Locomotiv og FCM er noget af det nærmeste vi kommer for alvor at få testet holdet i dette efterår. Så måske er det ikke et helt skidt tidspunkt at kigge på hvor vi står med Ståle V3.
Der er IMO stadig meget der halter, men vi er kommet langt den sidste måned. De nye indkøb har gjort en forskel fra starten og andre ser ud til at være nærmere at finde deres roller.
Skønt.

Men defensiven er stadig sårbar. Vi lukkede 3 mål ind mod FCM for en uge siden - et par stykker af dem skøre mål, men det var stadig tre mål Zanka/Johansson ikke havde ladet ende i mål. Samtidig er vi super skrøbelige overfor skader dernede. Ret beset har vi jo lige nu kun 1½ venstre back, 2½ midterforsvarer og 1½ højre back.
En skade til eksempelvis Boilesen og vi er fucked.
Midtbanene virkertil at være klart løftet med Zeka og ikke mindst Gregus opblomstring. Kanterne er gode på skift og med Falk på vej tilbage ser det godt ud.

Angrebet er Sotiriou spændende. Faktisk leverer han hurtigere end de fleste andre nye FCK angribere, så ham tror jeg vi bliver rigtig glade for. Tror vi skal benytte efteråret til for alvor at bygge ham op på holdet, så kan Pusic, Pavlovic eller en af de kantspillere det skal have lidt spilletid og ikke kan få det på kanterne, være hans Wingman.

Men en hurtig mellemtid er, at vi ser ud til at være for alvor på rette vej igen. Lige nu syntes jeg egentlig det ligner at FCM bliver vores største konkurrent. FCN er jeg en af dem der ikke tror på holder pusten....det troede jeg heller ikke i 2012.
Det ligner en klassisk Ståle opbygning. Stammen bliver bygget i denne sæson, derefter kommer der forhåbentlig et par gode spillere til toppen af holdet ind til sommer og så kan vi måske begynde at drømme om noget lidt større end "bare" at sikre mesterskabet og en acceptabel EL kampagne.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Hahaha. Den der Adi-målkavalkade må være den grimmeste i historien. Imponerende at han har scoret så mange mål, men han er godt nok en spøjs spiller. Mange af målene er decideret komiske og nærmest et direkte produkt af hans elendige teknik.

Men dejligt med succes til ham - han slog mig altid som værende en sympatisk person.
Thomsen ude 4 uger. Så må Ankersen godt lade være med at blive skadet. Amankwaa og roerslev må så se om der falder minutter af.
Men trist for Thomsen. Nu så han faktisk fit ud, og så er han ude igen. Det bliver sværere og sværere at se hvordan han skal blive en succes.
Thomsen ude i 2 uger. Spændende og se, om vi får Røjkjær at se fra start mod Skive.

Edit: 4 uger selvfølgelig, my bad.
Der hviler en forbandelse over jeres HB plads, hvis i bruger Boilesen derude risikerer han at blive fodboldinvalid
FCM Liverpool
annonce