Snak

Mere indhold efter annoncen
Tak.

Hvor er det fedt med spilletid til Carlo Holse. Jeg aner ikke om han gjorde noget væsen af sig, men lækkert at et talent får chancen i en afgjort kamp. Også lækkert med Kasper Kusk, selvom jeg synes jeg kan læse her i tråden, at han ikke greb chancen.
fck-medløber.
Pavlo og Pieros fungerede markant bedre i dag, måske på en billig baggrund, men deres løb i forhold til hinanden når man går tidligt i afslutningsspil er markant forbedret. Pavlo har mange gode dybdeløb i ryggen på forsvaret, hvor han kommer ind bag Pieros der trækker et par meter ned.

Man kan dog godt se, at der ikke er nogle af dem der er vant til at spille "targetman" og de begge gerne vil komme i mod forreste eller på afleveringer tilbage i feltet.
Pavlo vinder dog et par dueller højt hvor Pieros lukrerer på andenboldene.

Kusk bliver med den defensive indsats ikke andet end en god indskifter, mod hold fra top 6 eller europæisk, dertil fylder han simpelthen for lidt - Selv Sikocek glider nemt af på de tacklingsforsøg.
Han er dog god til at komme ind og sætte tempo i de små rum, når modstanderen er kørt lidt trætte - Han udfylder til perfektion rollen som indskifer.
Der tegner sig et mønster, hvor han leverer på højt, højt niveau over flere kampe, hvor han får de sidste 30 minutter, hvilket giver ham en, velfortjent, startplads hvorefter han mere eller mindre skuffer.

Gregus og Zeca bør være klart førstevalg på den centrale midtbane, det er der vel næppe tvivl om længere.
Silkeborg var dårlige. Og deres såkaldte taktiske genistreg med at åbne motorvej på kanterne samt stå så højt, at selv vores angribere blev farlige dybt, passede os ganske fint. Det blev så ikke udnyttet godt nok. Silkeborg burde desuden have scoret minimum én kasse i de første minutter, men ligeså burde vi. Jeg er stadig ikke sikker på, hvad der sker på den, hvor Pieros Sortirou sparker halvt forbi bolden en meter fra mål. Som jeg skrev i går, så blev anden halvleg meget lallet, og det er da federe, hvis vi kan køre maks og vinde 10-0, men det er forståeligt, at den bliver sat i cruise i hele anden halvleg.

Jeg har sgu allerede lidt glemt, hvordan diverse spillede, må jeg indrømme.

Robin Olsen: 8

Får lapperne på en farlig afslutning, dækker, som jeg ser det, hele målet ved stolpeskuddet og har derudover intet at lave. Og dog. Der er et enkelt, halvufarligt langskud fra Robert Skov, hvor han smider den direkte ud i feltet. Vi har set ham lave den før, hvor de har kostet mål bagefter. De skal altså holdes eller skubbes ud.
________________________

Peter Ankersen: 8
Denis Vavro: 8
Michael Lüftner: 8
Nicolai Boilesen: 8

Bagkæden stod skarpt i 80 min. Nicolai Boilesen sover på deres anden, store chance i de første minutter, men holder ellers fint både Robert Skov og Jens Gammelby væk. Derudover så vi i går noget, som jeg ikke synes, vi har set rigtigt fra ham endnu. Sammenspillet med kanten. Det var eminent, det ham og Benjamin Verbic lavede sammen. Hvis vi også kan få overbevist sidstnævnte om, at det godt kan betale sig at kigge den vej, så kan det blive helt godt. Modsatte back leverede en flot assist, lukkede fint ned defensivt og var OK med offensivt. Jeg synes ikke, han fik udnyttet al den plads, der rent faktisk var, når Kasper Kusk konstant trak deres hold mod midten. Men flot assist. De to centerbacks stod også fint. Jeg er næsten allerede træt af at skrive det, men tjekken stod bare stabilt. Ingen slinger i valsen. Denis Vavro stod forkert en enkelt gang, men hvor han selv var nede og hente den igen. Derudover er der bare så meget ved ham, jeg er vild med. Han må ikke fjerne det, hvor han bruger sin forudseenhed. Det er meget Mathias Zanka. Det hvor han tager et skridt op i banen, inden modspilleren rent faktisk har foretaget sin aktion, for så at snuppe bolden og åbne en kontra. Det kan, som med vores tidligere anfører, koste et par gange, men det kan omvendt også give store muligheder den anden vej. Jeg er vild med ham.
________________________

Kasper Kusk: 7
Jan Gregus: 8
Carlos Zeca: 8
Benjamin Verbic: 10

Kasper Kusk udnyttede ikke sin chance mod et elendigt hold, hvor han virkelig fik plads. Ikke desto mindre leverer han noget på opspillet, fordi hans drev med bolden er eminent, og han skaber rum for medspillerne grundet hans løb. Han fik dog ikke selv spillet nogen stor kamp, og det er jeg sgu lidt ked af. De to centrale spillede fint i første halvleg, hvor de ikke gav meget plads til Silkeborgs ditto, men trak, med resten af holdet, sig i anden halvleg, og der blev spillet på 80%. Fint nok, da det ikke blev farligt med dem alligevel. Jan Gregus er bare en boss, og fortsætter han på den her måde, så bliver han svær at holde på til sommer. Benjamin Verbic har fået sit FCK-gennembrud, og jeg krydser alt, hvad jeg har, for at han ikke løber ind i endnu en lyskeskade. Fortsætter han, så er han vores 40-50 mio salg til sommer. Ren enmandshær.
________________________

Pieros Sotiriou: 7
Andrija Pavlovic: 8

Jeg vil specielt rose serberen. Han vandt virkelig mange dueller i går. Og Simon Jacobsen er ikke én, man bare vinder sine dueller mod. Han slår hårdt. Ikke nok med han vandt de dueller, han fik sgu også formidlet kuglen videre. Jeg håber ikke det var udelukkende grundet en billig baggrund. Det er helt essentielt, at han formår at bygge videre på de to aspekter. Pieros Sotiriou var ikke skarp nok, men skal have ros for at se Andrija Pavlovic på sin assist, og ikke bare igen hamrer den på kassen. Spillede chancen større.
________________________

Rasmus Falk: UB
Carlo Holse: UB
Martin Pusic: UB

Rasmus Falk kommer ind og får puttet et kludremål ind, men formår ellers ikke at sætte sit præg. Den var allerede i cruise, og man kunne have sat hvem som helst ind der. Dejligt at se Carlo Holse, og havde Benjamin Verbic og eller Martin Pusic været en smule mere vågne til sidst, så havde mand sendt knægten alene mod Silkeborgs mål på en friløber to gange. Det skulle ikke være sådan desværre.
________________________

Ståle Solbakken: 9

Der er ikke så meget at skrive.

Maskinen kørte, og vi er snart så langt, at man kan bruge ordet stabilt.
København.
moderator
Ganske enig. Bortset fra indledningen af kampen, så var det en fin præstation.
Det begynder at se solidt ud, og Zeca og Gregus ser ud til at være løsningen centralt.
Jeg er glad for, at Ståle ikke har noget imod at ofre Kvist. Jeg tror dog, den kommer til hedde Kvist og Zeca fra start mod Sherifferne på torsdag.

Gregus viser endelig et flot niveau. Det er jo tydeligt, han har haft det i så, og bliver det så forløst.

Og så fik vi lukket Danmarks bedste højre back, Gammelby, fuldstændig ned.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Gregus viser endelig et flot niveau. Det er jo tydeligt, han har haft det i så, og bliver det så forløst.


Og fedt at han også vokalt i den grad er tilstede.
Et stort plus i hans position.
Kjoebenhavns Boldklub.
Tak, Scheiden. Jeg havde håbet på en minut-for-minut gennemgang, men jeg må tage til takke.

Du må oppe dig lidt til torsdag, hvor jeg heller ikke kan se kampen.
fck-medløber.
God karaktergivning, Schelden! Jeg er enig i, at Vavros forudsigelighed (eller vision, som det hed i de gamle CM0102-dage) er eminent. Jeg må indrømme, jeg ikke har lagt så meget mærke til det i det defensive. Men offensivt på hjørnespark er det nærmest altid Vavro, bolden havner ved, fordi han formår at tage det helt rigtige løb og ligge fri bagerst i feltet.

En lille kæphest, jeg har ved Ståle, som jeg kan se, en bruger på Sidelinien deler med mig, er, at Ståle venter for længe med at skifte ud. Hvorfor vente til det 79. minut med at sætte Holse ind? Hvorfor ikke i det 60. minut, hvor vi også førte 3-0. Holse vil alt andet lige have mere gavn af 30 minutter end 11 minutter. Og sejren var ligeså lidt i fare efter 60 minutter som efter 79 minutter.

Off-topic: Jeg håber, det er skrevet ind i Vavros kontrakt, at han ikke må være karseklippet eller skaldet. Det klær ham at have lidt på toppen, hvorimod han ved præsentationen fremstod som noget nær en nynazist (sorry).
FCK by heart. AGF by relocation.
Haha, det var alligevel noget af fortolkning på en frisure!

Jeg synes faktisk, at det var fedt. Det fik ham til at ligne en, hvor jeg som modstander nok liige ville overveje det en ekstra gang, før jeg gik ind i duellen
"Og så fik vi lukket Danmarks bedste højre back, Gammelby, fuldstændig ned."

Han var vist også frustreret. Sparkede ud efter Benjamin Verbic til sidst i kampen.

Ift. det med at skifte ud, så synes jeg også, Ståle Solbakken er for langsom. Konsekvent. I går gik der jo så meget søndag i den, at vi blev presset tilbage i eget felt. Det var vel små ti minutter ingen første indskiftning. Det synes jeg sker tit. Altså at der bliver reageret for sent fra bænken.

Og alt for dig, Elendil!
København.
skal karakterende gives af en gammel sur mand?

Jeg mener bare, når man vinder 4-0 og lukker af i 84 minutter + tillæg, så er karakteren til mere end 8,1 i snit?

Jovist, det er på en billig baggrund, men igen, Hvis man har matematik på c-niveau bliver man bedømt derefter, lidt det samme må gøre sig gældende når man møder et tandløst Silkeborg-hold. Alt behøver vel ikke bedømmes i forhold til, hvis modstanderen havde heddet Barca eller Bayern.

Det er lidt som at se svarene på et spørgeskema, hvor de adspurgte bare har sat kryds i halvglad smiley eller "delvis enig"-boksen hele vejen ned i gennem.

@Schelden, jeg har set dig med rigeligt nuancerede betragtninger herinde til at vide, at du ikke bare smider tilfældige "meh"-holdninger ud.

Men at sige, at 9 spillere levere det samme og Verbic og Kusk så ligger en tand over og under er sgu for nemt.

Vær nu lidt farverig og smid nogle høje karakterer efter drengene, når de leverer på højt SL-niveau og laver 4 for tredje kamp i streg.

Boile og Ankersens offensive spil bør hive dem op omkring en 10´er, Ankersen hiver dog et dumt gult hvor han kommer til at se meget langsom/fejlplaceret ud.

Gregus leverer igen en god indsats i duelspil og vender spillet fremad i mange situationer - 10 (mangler lidt i presset og et par afgørende afleveeringer mere, for at komme helt op at ringe)

Vavro spiller med stor forudseenhed og får brudt en masse flade opspil samtidig med, at han taber meget få dueller - 10

Lüftner har også løftet spillet og skaber fart fremad samtidig med en solid kamp defensivt. dumt gult trækker lidt ned, han burde have vendt tidligere og løbet med manden - han kunne presse udaf til der kom opbakning. - 9

Verbic scorer to og spiller markant bedre uden bold i dag, samtidig med, at han får sat holdkammerater og særligt Boile op i kombinationsspillet. Et par gange løber det ud i sandet, grundet ni SIF-spillere i eget felt, men det er ikke grundet hovedløse driblinger ind i tre af dem. Man kan vel ikke bede om en meget bedre kamp fra en SL-kant - 11

annonce