Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror heller ikke Ståle havde evnet at få Bendtner på ret køl.. Manden ejer ikke skyggen af mandskabsbehandling, og der er flere faldgrupper for en Bendtner i KBH end der er i Norge, ligesom det virker som om at de har et stærkere fælleskab i Rosenborg truppen end vi har i FCK..

Typemæssigt synes jeg stadig han er væsentligt mere oplagt for os end Pavlovic nogensinde har været..

I dag ville han være en drømmesigning.
10 mio + Kasper Kusk.. Mon det ville friste dem ?

Kasper Kusk har desperat brug for nogle lange gåture i de norske fjelde, lidt fluefiskeri og nogle kammeratlige klap på skulderen..
moderator
Jeg tror heller ikke Ståle havde evnet at få Bendtner på ret køl.. Manden ejer ikke skyggen af mandskabsbehandling,

Ståle er sgu da netop fremragende til mandskabsbehandling. Man hører faktisk aldrig spillere brokke sig over at sidde på bænken etc.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Kommer jo an på hvad man mener med mandskabsbehandling.. Hvis det handler om at få spillerne til at holde kæft i medierne, så har du ret, det gør han fint.

Jeg synes ikke det virker til at vores spillere trives specielt godt under Ståle, eller bliver hjulpet specielt godt hvis de af den ene eller anden grund har en nedgang eller er ekstra sårbare.. Det er jo også én af grundene til at han er så dårlig til at udvikle talenter.

Det er præstér eller skrid i FCK, og det kan jo godt fungere hvis du har massere af penge til at udskifte spillere med, men synes ikke det er en særligt charmerende tilgang.

En spiller som Bendtner (og kusk for den sags skyld) skal ´håndteres´, og den slags er bare ikke Ståle.
Jeg synes en af Ståle forcer netop er hans mandskabsbehandling. Der har altid været et stærk sammenhold i truppen når Ståle har været træner synes jeg
Jeg synes Ståles tilgang er lidt good cop/bad cop eller kæp/gulerod. Han kommer godt ud af det med allesammen, fordi de ved, hvad der sker, hvis de ikke gør. Et fleksibelt diktatur, kan man kalde det. Kan I huske, da han slog Brian Riemer i en kamp, hvor dødboldene ikke fungerede? Det er ikke umiddelbart kendetegnende for en god leder.

---

Nu har jeg flere steder set, FCK omtale kampen i går med ordene "efter en glimrende første halvleg". Er det ikke noget bras? Jeg sagde allerede 15 min inde i første halvleg til min kammerat, at det var noget lort. Men sammenlignet med anden halvleg var første halvleg dog helt outstanding - så måske skal kommentareren ses i relation til anden halvleg og kampen som helhed.

FCK by heart. AGF by relocation.
Nu har jeg flere steder set, FCK omtale kampen i går med ordene "efter en glimrende første halvleg". Er det ikke noget bras? Jeg sagde allerede 15 min inde i første halvleg til min kammerat, at det var noget lort. Men sammenlignet med anden halvleg var første halvleg dog helt outstanding - så måske skal kommentareren ses i relation til anden halvleg og kampen som helhed.


Jeg ville også ønske lidt mere ærlighed " Ja, det var ind helt forfærdelig præstation, undskyld til fans, tilhængere og alle andre der så denne gudsjammerlige fodboldkamp"
Kvist raus.
Kampen i går var røvsyg – men egentlig mest bare en at tage til efterretning.
Et par store sejre i suppen mod hold der kun er i ligaen fordi man har bygget en 16 holds liga ved en fejl. Det er da fint, men det kan måske fejlagtigt have fået nogen til at tro et med Vavro og Zeca var vi igen FCK som FCK skal være. Det er ikke så nemt og simpelt.
Holdet er stadig ved at kravle op fra et hul. En udesejr og fantastisk bold mod et tvivlsomt europæisk metervarehold er ikke noget vi bare kan forvente her og nu. Et stensikkert point og videre er vel egentlig professionelt arbejde og noget vi vel dårligt kan brokke os over.
Ser egentlig mest kampen i går som en reminder om hvor FCK i efteråret 2017 er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Nogen der har set en status på Pusic og Pavlovic?
Andrija Pavlovic skulle være klar til søndag.

Martin Pusic har vist fået trykket et par ribben. Så det er vel 14 dage ude eller sådan noget?
København.
annonce