Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi kan i hvert konstatere, at løsningen med Boilesen i midterforsvaret ikke virkede.
PB er en klods om benet, både defensivt og offensivt. Jeg ser hellere, vi smider Vavro ind centralt, og så må han og Lüftner kløjs rundt indtil EJ er tilbage.

Boilesen skal ud på backen, hvor han hører hjemme.


Jeg har længe tænkt at kritikken af Bengtsson var lige lovlig skinger, men i dag er den i hvert tilfælde 100% på sin plads. Hvor er han sørgelig.
Syntes Lüftner var fornuftig i dag og Boilesen er en god spiller, der tager ansvar. Midterforsvaret ser jeg ikke som vores problem i dag. Men at Boilesen er der betyder jo at vores venstre back er helt tabt.....heldigvis er der kun 4½ år tilbage af hans kontrakt.

Fischer kom med energi og fine aktioner. Han skal spille hver gang fra start.


Det kommer han også til. Gad vide hvordan det var gået hvis han havde startet inde. Han gav tydeligvis også mere plads til Skov og Falk. Når de satte fart på kunne de jo nemt ryste et ret ordinært Brøndbyhold.


Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Nu siger jeg det lige, som det. Og jeg lover ikke at slette det.

Ståle Solbakken er færdig som manager i FCK. Han kan ikke længere. Måske kan han fungere i en ren trænerrolle igen. Måske. Han er løbet tør for både idéer og evnen til at få sine spillere til at tro på projektet, og hans indkøb (som han alene er ansvarlig for), har de sidste, nu, fire vinduer skreget til himlen. Han har - i aller, aller bedste fald - et 4-3-3-hold, som dog mangler et skur til forreste kæde og en leder til bagerste. Men med et systemskifte, ville man i det mindste kunne få kontrol over midtbanen igen, med William Kvist som balancespiller i et mere begrænset virke end i dag, Carlos Zeca ved hans side og enten Rasmus Falk eller Viktor Fischer umiddelbart foran dem i en dynamisk og arbejdsom 10´er rolle. Som vores modstander viste prøver på, da vi mødte Ajax på nogenlunde samme tid sidste år. Men Ståle Solbakken ser det ikke. Han ser heller ikke, hvilke profiler, systemet mangler. Ikke noget dårligt at sige om Viktor Fischer og Robert Skov - det var godt, vi hentede dem - de er bare ikke dem, truppen trængte mest til.

Om spillerne: Robin Olsen er ikke en leder. Ganske vist råber han og gør ved, men han er ikke en leder. Michael Lüftner er ikke god nok. Jeg er sådan set ligeglad med, om han gør det ok her og der, det alene rækker ikke. Denis Vavro er et brusehoved, som handler før han tænker, og er praktisk talt uanvendelig i et komplekst forsvars-set-up. Peter Ankersen synes han er verdens fedeste fyr, og går rigtig meget op i hår, tatoveringer og kvikke bemærkninger. På banen ænser han ikke, at han nu igennem flere år, kommer frem til alt for få indlæg, fordi det ikke falder ham naturligt enten at slå indlægget tidligere, eller tage sit planlagte træk tidligere. Modstanderne kommer derved for tæt på ham, og han mister bolden. Pierre Bengtsson er dårlig. Nicolai Boilesen er vores eneste i truppen, der har det hele, det der skal til. Erik Johansson suger baner af modelnumser, går i ækelt, moderigtigt tøj og hører smart musik, og har ikke snerten af lederskab og vilje i modgang over sig.

Midtbanen. Uros Matic er Uros Matic. Youssef Toutouh vil gerne vise dansetrin og fede håndttegn og pludre gadelingo. Jan Gregus ligner snøvsen og er konstant forvirret, med mindre da han i ren iver har tabt hovedet. Teknisk er han der, hvor han skal være, og han er også godt skolet - men det kommer ikke godt nok til udtryk. Carlos Zeca startede fint, men har tabt noget af gejsten, han hviler ikke i sin rolle, og bruger sin energi på at løbe forvildet rundt. Det samme vil ske for Viktor Fischer og Robert Skov, de kommer til at miste energi alene af den årsag, at der ikke er en plan i deres roller. William Kvist er ikke længere god nok til at spille i en central 2-mands-midtbane. Han fungerer på landsholdet, ikke på klubplan. Rasmus Falk ligner en, som ikke helt har forstået, at når konceptet ikke virker, er hans bidrag nytteløst. Det kan være det er derfor, han ikke er blevet endnu dårligere, end han er.

Pieros Sotoriou skaber sig og gør ved oppe foran. Han skubber og puffer og sparker og er træls. Andrija Pavlovic er ikke en god nok forboldspiller til at være på kontrakt i FCK. Federico Santander kan vi ikke stole på. I de perioder, han ikke er skadet, har han udfald i kampene, som ligner at være et mentalt issue. Han er vores bedste angriber i denne trup, så han skal spille uanset hvad, når han er klar.

Johan Lange, vores scoutingsektor og andet ubrugeligt bras, er ikke mange ord værd. De skal ud, vi skal have andre ind.

PS: Peter Bosz er ledig, og truppen er i den grad én, han ville kunne arbejde med.
Bløde babser

"Luftner var fornuftig i dag..."

Manden udviser en grotesk dårlig omgang med bolden.

Graulund havde samlet en buket af af aktioner, der end ikke er en superliga-spiller værdig.

Luftner får helt elementære handlinger til at ligne raketvidenskab.

Han er næsten komisk i sine offensive aktioner, og har intet at gøre på mandskab der gør sig illusioner om at være spilstyrende.

Usikkerheden smitter selvsagt af på omgivelserne, og tanken om et centralt forsvar med Luftner og Vavro er svær at tage alvorligt.
FREM for alt
"Luftner får helt ementære handlinger til at ligne raketvidenskab"

- Det er jeg desværre enig i.

"Graulund havde Samlet en buket af af aktioner, der end ikke er en superliga-spiller værdig"

- Har jeg ikke set, men jeg bemærkede også 3-4 aktioner, hvor han var helt ude af scope ift. det, der burde være en centerforsvarers rolle i FCK. Jeg synes han får ros for ikke at dumme sig, og det er simpelthen at sætte barren for lavt.
Graulund havde Samlet en buket af af aktioner, der end ikke er en superliga-spiller værdig.


Lüftner var OK i dag.
Man kender efterhånden pressens fokus, så vi har vidst i evige tider, at tabte FCK i dag ville Lüftner blive syndebuk.
Alene det at han var fokus når Bengtsson var på banen viser ret tydeligt at der var en forudskrevet agenda der skulle underbygges.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Imponerende at BT har kunne finde en Brøndby spiller og tre FCKere der var på samme niveau som Bengtsson, og oven i købet også en træner på niveau og en spiller der var endnu ringere.
moderator
Det som undrer mig når jeg ser FCK er at man ofte lader Luftner fører bolden frem. Det er garanteret fordi ingen tilbyder sig og han så ikke kan slippe af med den, men man ved jo at når han fører den frem, så forsøger han en eller anden elendig aflevering ofte over 30 meter, som aldrig rammer nogen. Defensivt er han heller ikke nogen åbenbaring, og så er spørgsmålet vel hvad han egentlig skal bruges til eller hvorfor han er købt.
Dette er en signatur.
Det som undrer mig når jeg ser FCK er at man ofte lader Luftner fører bolden frem. Det er garanteret fordi ingen tilbyder sig og han så ikke kan slippe af med den, men man ved jo at når han fører den frem, så forsøger han en eller anden elendig aflevering ofte over 30 meter, som aldrig rammer nogen.


Det kan du takke modstanderholdene for, det er dem der giver ham lov til det. Man så jo bare idag, hvor meget pres der var, når Boile var på bolden sammenlignet med Lüftner.
Der er mange ting, man kan pege på, men jeg synes, at pressen mangler fokus på det, som i gamle dage var en fck-dyd: evnen til at mase modstanderen så meget i presspillet, at de fleste hold bare kom til at stå og parere. Det tog så presset fra vores bagkæde, som kunne fokusere på at få sendt de to backs op i hovedet på modstanderen, som så igen kom til at parere endnu mere.
Det kræver et hold, som har indstuderet presspillet, og det stiller store krav til de to forreste og de to centrale midtbanespillere. Zeca ligner en, som har energien til dette presspil, men vi evner det ganske enkelt ikke i denne sæson. Og så kommer der for mange 50/50 situationer ned til vores usikre bagkæde, og man skal ikke have læst meget statistik for at regne ud, hvordan det ender i mange tilfælde.
Håber Wiggen eller andre kan genbringe det fokus, for vi har simpelthen ikke "styr" på nogle kampe i denne sæson
moderator
Spot on, Matias.

Ståle bør være færdig. Jeg frygter dog, der skal endnu en miserabel sæson til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce