Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er altid en playoff
"Kan man forestille sig, at Ståle med vilje vil glipper slutspillet, fordi det er væsentligt nemmere at vinde nedrykningsspillet og slå FCN i en playoffkamp om Europa"


Nej det kan man ikke. Der er 17 runder tilbage hvoraf de 12 er mod indbyrdes modstandere der er taet paa hinanden. Der er pt. et solle point op til 4. pladsen som giver hjemmebane i playoff hvis FCM eller Broendby vinder pokalen. Der er selvfoelgelig laengere op til FCN - 13 point - men de er ogsaa i en saarbar situation uden Marcondes og Mtiliga. Jeg kan sagtens se dem i Europa naeste saeson efter at have vundet 3/4 pladsen. Men det var da et aergeligt nederlag i dag for dansk fodbold. En saeson uden FCK i Europa ville vaere ret katastrofalt.
Helt skævt tidspunkt at tale fyring af Ståle, manden har lige signet 2 profiler som skal køres ind på holdet, der er stadig masser af potentiale i den nuværende trup, men mange er ramt på selvtilliden. Han skal dog stoppe med at vise betingelsesløs kærlighed til det Pieros-Pavlovic setup som tydeligvis ikke virker.
Men at tale fyring af Ståle her lige efter vinterpausen, fordi man taber til Brøndby, et hold som har holdt på truppen og hvis spil i øvrigt passer meget bedre til "tidligt på sæsonen" end et slutspil hvor jeg regner med de får klø af de øvrige top 4 hold.
Hvis Ståle skulle fyres, så skulle det have været inden pausen, nu sker det forhåbentlig senest til sommer.
I dag er en dårlig dag at begynde at tage penicillin. Jeg har lige købt rødkål.

Ståle skulle have været fyret. Hver dag vi venter er en dag mindre den næste træner får til at forbedrede næste sæson.
Selvfølglig går FCK ikke med vilje efter nedrykningsspillet for ad den vej at komme i Europa, der er 1 point op til den 4. plads der med stor sandsynlighed giver en play off kamp og endda på hjemmebane.
Vel overordentlig vigtigt set med danske briller at FCK får den EL plads, et er at de helt sikket til næste år vil være et langt stærkere hold end alternativet og endnu vigtigere er deres seedning, det ville være en katastrofe for dk ikke at få den i spil.
Overskriften på jeres tråd hedder All In på EL, går ud fra at i mener, All på at sikre jeg EL, for det må vel være det eneste det handler om for jer nu.
I mine øjne er kampene mod AM kampe der skal nydes med også overståes uden for store skrammer og skader, kan man kommer hæderligt ud af disse kampe må det være det optimale.


Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Vi skal da klart gå efter at slå Atletico ud. Eneste chance for til rette sæsonen.

Iøvrigt. Emkay. Brøndby er gode. Ikke så gode som vi var sidste år, men på det niveau vi havde året før. De knækker ikke, sætter ikke en masse point til i slutspillet eller andet man kunne drømme om. Årsagen er at de har en træner der formår at sætte et pres sammen, organisere en offensiv sådan rimeligt og sikre at alle spillere går på banen og er sikre på hvad de skal samt hvordan det hjælper holdet. Ståle rammer plet på 0 af 4 parametre pt.
moderator
All in på EL betyder selvfølgelig, at vi skal gå efter at vinde EL. Det giver også CL-deltagelse næste sæson.

Mesterskabet og Pokalen er efterhånden også blevet så kedelige at vinde, så synes det er fint, Ståle har nedprioriteret de to turneringer, og satser på EL i stedet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
@repos

Okay, men det forstår jeg så ikke, i mine øjne er FCK chanceløse mod AM, ikke at man ikke skal spille sin chance, for selvfølgelig skal man det, men det rækker bare ikke til en samlet sejr over AM.

Men det er måske også lidt en mærkelig snak, for selvfølgelig kommer FCK til at give sig 100% i disse kampe, så må vi se.
Men jeg mener bare, at det altoverskyggende mål for FCK nu, det må være at sikre sig deltagelse i næste års EL, og det kommer ikke til at ske via EL triumf , som giver en CL plads, men via en 3. eller 4. plads i superligaen, det er omvendt noget mere realistisk, men igen, det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Hvad er det for noget græs i har fået anlagt - det så ud til at flere af spillerne skøjtede rundt i gårsdagens kamp.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
moderator
Hvordan kan man egentlig blive ved med at forsvare Ståle. Det er jo helt vanvittigt, når man ser, hvordan han har købt ind. Han har ene mand formået at splitte det hele ad på et års tid.

Her listen over spillere, der er hentet ind med ham som manager:

Vavro
Lüftner
Okore
Matic
Bengtsson
Thomsen
Pusic
Pieros
Pavlovic
Boilesen
Skov
Fischer
Zeca

Har sikkert glemt et par stykker.

Skov og Fischer er for tidligt at bedømme. Ellers er Boilesen vel ret beset den eneste, der kan kaldes for en succes. Og det uden, han decideret har brændt banen af.

Der er sgu ikke mange managers, der ville overleve så mange fejlskud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce