Snak

Mere indhold efter annoncen

Er der nogle der kan svare mig på om Emil Berggren er en mulighed såfremt Mainz skulle rykke ud af Bundesligaen?


Med fare for at gøre ham uret da jeg ikke har set ham spille i en evighed, er svaret alligevel nej.
Vi har en horde af spillere der måske kunne blive gode hvis bare de fik spilletid nok, men det gør de alligevel ikke. Jeg kan ikke forestille mig andet end han max vil være i laget med fyre som Kadrii, Matic, Gregus, Bengtsson, Ankersen, Pavlovic, Wind, Thomsen og Holse. Det lag skal vi nærmere have ryddet op i, ikke tilføjet flere til.
Vi skal have spillere der til toppen af holdet, ikke flere til bredden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg har ingen anelse om, hvem der kunne være oplagt som central midtbaneprofil, som opfylder følgende: Skandinavisk, energisk, stærk lederskikkelse, boks-til-boks (alternativt mere defensivt orienteret), under 30 - holdet har brug for én, man kan bygge noget op om, over et par år. Og profilen kommer under alle omstændigheder til at være hundedyr (men det er formentlig det værd).

Vi kunne gå på rov i Utrecht. De spiller fint. Mateusz Klich, om Leeds alligevel ikke gider ham, han er ganske vist ikke skandinav, men han er sgu en stærk spiller. Jeg ved godt Youtube-videoer er sparsomt som dokumentation, men jeg fandt denne, og viser meget godt, hvad jeg ser i ham. Bevægelig, arbejdsom både defensivt og offensivt. Gode ryk, gode pasninger. Og så er han en god straffesparksskytte:
https://www.youtube.com/watch?v=h1zOoHX5nW8

EDIT. Nej, jeg mener det ikke. Så kunne vi også hente ham 2-meter-tårnet, de har rendende i deres genoptræningslokaler. Altså, om han nogensinde kan blive fit igen. Ja ja, han er prol og bifsk, men han ville kunne lave kasser i København. Jo, jeg mener det lidt.
Om ikke andet, så vil Makienok få sideliniens brugere til at gå i selvsving. Det ville være pengene værd.
Udover at han naturligvis i topform er skræddersyet til vores system.
Det samme er Emil Berggreen - men han er for ofte skadet. Virkelig god spiller synes jeg ellers.
Tror ikke berggren har niveauet til at gå ind i start 11.. og så skal vi ikke have ham... Vi har nok bredte
Berggreen har indtil videre haft niveauet til at slå til i samtlige klubber han har været - og er en større succes i Mainz end Fischer.

Men han er skadet så ofte at vi skulle have både ham og Santander på deltidskontrakter.
Nu må det vel også stoppe lidt med noget af det køberi, hvis SOE folkene skal have bare en lille chance for at slå igennem. At Købe en Berggren vil da være en fuck finger i hovedet på Jonas Wind. selvfølgelig skal vi hente forstærkninger, men mener prioriteterne trænger til at blive rykket lidt
Emil Berggreen ville passe perfekt ind. Han kan være med både i opspil og i boksen. Jeg er dog også bekymret for hans skadessituation. Jeg er dog ligeså bekymret for, hvem der skal være opspilsstation, når Federico Santander skifter. Kan Jonas Wind løfte opgaven? Tør man indlede en sæson uden et alternativ til den plads?
København.
De skal nok slå igennem, hvis de er gode nok. Det undrer mig altid, når jeg præsenteres for en holdning, som anser klubben for at skulle tjene enkelte spilleres interesse, frem for sin egen. FCK skal være så stærk, som det overhovedet er muligt. Og hvis dette er via indkøb, som foretages på bekostning af eksisterende spillere i truppen, er det helt i orden.
Jonas Wind er en af de 6 foretrukne til 4 pladser med Holse og Thomsen de 2 sidste i den offensive oktet. Han klarer nok hvis vi henter Berggreen som Santander erstatning.
Og ja, jeg tror ikke Ståle køber offensivt ind medmindre der kommer afgang blandt de første 8.
Jeg gad godt se Emil Berggreen i dansk fodbold igen. Det ville være ærgerligt at det skulle være i FCK, men som med Fischer ville det klæde SL med profiler af denne type. Så kommer det mellem FCK og ikke andre SL-klubber så bider jeg på krogen - kan det ikke være anderledes så kom til FCK så vi kan se dig.
annonce