Snak

Mere indhold efter annoncen
Andreas Cornelius kunne godt blive den første (så vidt erindres) med en tredje periode i FCK, han har nemlig, som skrevet, en alder og historik, som taler for det. Hvis han skal komme op i gear igen, hvad jeg så absolut håber for ham, tror jeg han gør klogt i at tage til en mere ´spiselig´ liga; Holland, Belgien, Schweiz, Skotland eller Østrig. Der burde være et par håndfulde klubber i de ligaer, der kan bruge ham, og som han kan blive en succes i. Alternativt kommer Rosenborg på banen (ville være enormt ærgerligt), og så handler det i sidste ende om det forhold, at det kan være for surt at vende hjem til FCK, for der kan vi selvfølgelig godt konkurrere på både økonomi og sportslige visioner.
FCK kender godt til Tobias Børkeeiet, midtbane talentet som Brøndby går efter da han spiller side om side med vores Keita i Stabæk

Stabæk overlevede relegation fra den Norske liga på aller sidste spilledag. Det klubben gør nu er at hype deres spillere op så de kan sælge ud og få nok penge til at samle et mandskab der har højere chance for at overleve næste sæson.

Så jeg kan ikke forstå hvorfor folk herinde vil lave en Daniel Amartey på ham. Keita er vist nok endda blevet månedens spiller i klubben flere gange end Tobias.

Succes is temporary loyalty is forever
Jeg tænker, uanset hvad, en lidt anden kaliber til at styrke vores centrale midtbane. Det sagt er det da altid interessant med talenter/udviklingsspillere.
Hvis vi henter en central midtbanespiller i norsk fodbold, så er en spiller som Babacar Sarr oplagt. Han har gjort det virkelig godt de seneste sæsoner i Molde. Han minder en del om Amartey. Han er 27 år, så der er selvsagt ikke det store videresalgs potentiale, men det er en spiller der kan sætte sig igennem fra dag et og som vi ikke behøver at spendere en bondegård på.
Forza Napoli Sempre!
Babacar Sarr er anklaget for 3 voldtægter og skal for retten. Jeg tror ikke det er manden vi henter.

Hvis man synes Bendters voldsdom er et problem, så er dette vist meget værre.
Tofod du har muligvis ret men jeg erindrer tværtimod at både Zanka, Cornelius og Delaney af flere omgange har ytret, at hvis det hele går op i en højere enhed, så slutter de karrieren i FCK. Hvilket jeg i et fodbold-romantisk perspektiv også synes giver god mening ift. deres tilhørs forhold. Jeg blev lidt mere overrasket da også NJ sagde til Copenhagen Sundays, at han også gerne ville slutte af i FCK. Men on topic tror jeg hverken Zanka eller Corner er realistiske at hente hjem før om 5 år (tidligst).
Hafnia
BT melder Damen har forlænget 1 år, hold kæft det er en god nyhed!
Må indrømme jeg var nervøs for Damen. Det virkede på Ståles ord som om han ikke havde tiltro til hans helbred samtidig med den løn han krævede. Modsat andre var jeg knap så bekymret for om Damen ville os.
Hvis det bliver afsløringen til Inside er jeg lykkelig nok.
Jeg er ikke et sekund i tvivl. Han er jo åbenlyst mere fit end den gennemsnitslige 33 årige. Og kan han næste år ikke spille stort set alle minutter, så klarer vi det nok.
Ifølge mediet har Dame N´Doye, som vendte hjem i sommer, skrevet under på en kontrakt, der løber til sommeren 2020.


ufff... lige før man gerne havde taget ´21?

men ok, på den måde ligger en genforhandling til lidt lavere løn jo lige til højrebenet, det virker til at ståle har fået det lige som han ville have det med is i maven
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce