Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad forventer i af pressemødet på torsdag?
At de præsenterer Lasse Schøne som sommerens første transfer.
Tvivler, med den sæson han brænder af nu kommer der til at stå nogen mere eksotiske klubber der vil prøve lykken med en noget større check end hvad vi kan matche.
(...)
Haha, ja det var en MEGET entusiastisk kommenter ovenpå kampen her til aften, men jeg forventer faktisk lidt store armbevægelser. Seier er notorisk for bombastiske udtalelser, og mon ikke har han noget i ærmet til pressen?
Jamen så bombastisk er det ikke, vi diskutere ham seriøst i December, med det han præstere lige nu på en free agent gør bare der er nogen penge mænd der vil prøve lykken.
(...)
Har Schøne ikke først udløb i 2020?

Men jo, han ville i den grad pynte, kan godt huske debatten. Men Ajax kunne også godt finde på at holde på ham (hvis han vil blive). De mister mindst én mere af profilerne til sommer.
Nogen skrev et sted, at der er indkaldt til pressemøde i morgen. Mon ikke der kommer noget der, om hvad man tænker i forhold til investeringer fremadrettet.

Forhåbentlig får strategien også et sejt navn, fx 9.2, så vi kan vise, at vi også på strateginiveau er fucking miles ahead i forhold til Brøndby.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Rent politisk og menneskeligt er Lars Seier meget langt fra at være min kop the, så rent personligt synes jeg det er noget rigtig pis. Men det er jeg med på ikke gælder alle, så jeg tænker den holdning godt kan parkeres. Er man interesseret i at diskutere det, kan jeg anbefale Sidelinien, hvor begge parter strør om sig med lort.


Mere FCK specifikt, så er han ikke en type jeg synes er super fed. Sidst vi havde en højtråbende type med store ideer, var vi en feberredning fra JC fra at gå konkurs. Den slags må gerne blive i fortiden.
Og folk der offentligt forsvarer Jan Bechs ageren under Oscargate har et diamentralt modsat syn på ledelse end det som Ståle med succes praktiserer. Jeg vil blive decideret ulykkelig hvis FCK skal blive synonym med den type udtalelser.
Jeg kan så godt lide, at FCK er ordenligt. Folk udtaler sig om det, der passer til deres ansvarsområde, man holder alt officielt stille og roligt og sobert og det ligner man har lagt en langsigtet plan for organisk vækst. Den betyder måske at der bliver svært at hoppe på det europæiske crazytrain fordi vi mangler oliepenge, men til gengæld sikrer det at vi også om 30 år er bedre end Brøndby. Det sætter jeg stor pris på.
Det kan godt være, at det er tid til at satse lidt ekstra. Jeg vil bare meget nødig se det ske med en type som Lars Seier som frontfigur. Forsvinder tålmodigheden og det rationelle ud til gengæld for sats og følelsesudbrud, så forsvinder sikkerhedsnettet.

https://www.bt.dk/fodbold/lars-seier-revser-broendby-fans-i-forsvar-af-jan-bech
Lars Seier i FCK/PS&E - dybt suk!

Som udgangspunkt er jeg hip som hap med hvem der køber aktier, men med denne klamme stodder sidder man med en fornemmelse af at dette opkøb handler om promovering af ham og hans ego - hvilket næppe er det klubben har behov for eller helt i tråd med klubbens DNA. Ja, Don Ø var også en udtalt stodder, men det var hans job og en del af hans force som ansat i FCK.

Umiddelbart ikke et opkøb der får smilet frem hos denne FCKer, men han skal da have en chance og så må vi se hvordan han gebærder sig, mavefornemmelsen er dog ikke god!

Hans legetøjs-parti og hans politiske ståsted rager mig langsomt, så længe det ikke er noget FCK skal fedtes ind i... som person havde man dog helst været fri for ham, men sådan er der så meget når man nu ikke selv lige har en kvart milliard til at købe aktier for.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
De pubertære, semi-identitetspolitiske beklagelser, der kommer fra en woke del af fanskaren, er tåbelige. Lars Seier har sine politiske holdninger, som ikke flugter med mange FCK´eres (undertegnedes inkl.), med dæmoniseringen af ham, nærmest som et ondt og undertrykkende menneske pga. samme, er nøjagtigt så unuanceret og populistisk, som man kan forvente af en ´argumentation´, der løber tør for rationale inden man kan nå at tælle til tre.

Lars Seier er FCK´er, han er villig til at investere (stort) i klubben, hvilket kan bidrage til, at vi konsoliderer positionen som den største klub i landet. Det er fedt.
annonce