Snak

Mere indhold efter annoncen
Slettet fordi irrelevant.
Han er paranoid, selvfølgelig bliver han ikke slået ihjel af socialister.
Jeg må indrømme at min holdning til Lars Seier´s indtog har været sådan lidt "mæh", men når man kan læse hvordan de forskellige Brøndbyfans bliver provokeret af ham, så er det sgu lidt lækkert.
Kvist raus.
@ Matias

"Det er beklageligt, at mit indlæg kom i hasen på dit, så det kan opfattes som et direkte svar til dig - til mit forsvar vil jeg dog sige, at jeg er flink til at citere folk, hvis jeg vil råbe dem op, så jeg mener ikke du ligefrem havde grund til at tro, at det skulle være et specifikt svar til dig."

Åhhh, kan det blive mere sølle - kan godt være at du fik pyto med på den der bortforklaring, men gud hvor er det dog tyndt.

For at din udlægning skal give mening, så fik du bare tilfældigvis smidt dit rant mod alt og alle der ikke deler din mening om Seier tilfældigvis i røven på 2 indlæg der var kritiske omkring manden. Ydermere skulle folk her i tråden stå på mål for hvad du har læst på andre sites, uden at dit indlæg på nogen måde henvisser til dette faktum - har en FCKer på Sidelinen eller andet site skrevet noget du fandt over stregen hvad fanden skal det så rettes mod folk her i tråden for, tag dog den kamp hvor du finder den.

Du udstiller jo i øvrigt selv hvor falskt postulatet om at dit indlæg ikke var rette mod forrige er - først kan man jo undre sig over at du ikke i 2. indlæg smider den forholdsvis relevante "info", men istedet lægger mere til med at skrive b.la.: "At du ikke kan lide at blive gjort til del af en woke bevægelse, er ikke mit problem, men dit." - så indlægget var rettet mod de forrige, hvorfor skulle det du skrev ellers være gældende for afsenderen.

Typisk internet-ego adfærd, heller slå kunder på sig selv frem for at udvise lidt integritet og bare anderkende at du var sur efter hvad du havde læst på ANDRE fora og fik lige taget det ud på uforvarende i denne tråd - men nej ikke i din ophøjet ufejlbarlighed, der må der være os andre der ikke kan læse eller forstå. Hvor skvattet...

I øvrigt bemærkelsesværdigt hvordan du klandre andre for manglende argumentation og selv undlander den, eller helt kyllingagtigt kryber uden om direkte spørgsmål - men hey, integritet igen...

Og så bare lige et par enkelte pointer til dit udenomssnak af et indlæg:

Du vælger at svare på følgende afsnit fra mig: ""At FCK har fans af alle holdninger og at nogen ikke bryder sig om LS giver dig i din egen optik dækning for at skyde andre det samme i skoene""

Med følgende:

"- Både subjektivt og objektivt er det rimeligt at kalde det en dæmonisering, når der uden videre trækkes på bl.a. white supremacist-referencer."

Hvad fanden har dit indspark med det du svare på at gøre - det er jo helt kafkask!

Når jeg pointere overfor dig at hvad én FCK fan har skrevet på 3. parts forum ikke berettiger dig til at skære alle der ikke bryder sig om LS over én kam, så vender du gudhjælpemig tilbage med en henvisning til en eller anden white supremacist-referencer - hvad fanden foregår der oppe i knolden på dig menneske???

Og sådan fortsætter svarene i dit indlæg, henvisning til 3. parts indlæg som andre åbenbart skal stå på mål for - det er simpelthen fordummende. Jeg er helt med på at du er fortørnet over nogle udsagn du er stødt på - men hvad fanden har det med mig eller FCK tråden på bold.dk at gøre... Vi kan ikke forholde os til hvad en eller anden klovn har skrevet andet steds og skal ej heller stå på mål for det. At du skal have det skåret ud i pap er beskæmmende, ligeledes at du fortsætter med den form for argumentation efterfølgende.

I øvrigt - jeg aner ikke om LS har nogle white supremacist sympatier, har ikke hørt/set noget fra ham der giver mig anledning dertil - men han støtter åbent om omkring en mand der er selv erklæret white supremacist. Havde han (muligt brud på Godwins lov forude) været erklæret tilhænger af Hitler/Stalin havde mange sikkert også tænkt ham som nazist/kommunist. At du i din "jeg alene vide" arrogance mener at kunne stemple dette som dæmonisering er sgu spøjst! OG fraværet af argumenter bemærkelsesværdigt - men igen du har jo sandheden, og den moralske højgrund, åbenlyst!

"Du er edderhidsig, du er rebelsk, du er alt det der, men du glipper det, jeg har skrevet."

Nej, jeg er bare ikke indstillet på at blive slået i hartkorn med alverdens idioter du er stødt på rundt omkring på internettet - hvor svært kan det være at forstå dit arrogante fjols!

"- Det er ikke motivgranskning, når folk er ganske åbne om, at ubehaget er spundet om politisk uenighed. På chatten i SL har der været en hel del snak om det, på facebook osv."

Og der var den igen - henvisning til 3. part som du er stødt på og bringer med her over på Bold.dk, hvor du skyder dem der er negative om LS i skoene at de så høre til i den gruppe. Hvis det ikke var fordi pli røg ud af vinduet med dit 1. indlæg, kunne man fristes til at spørger hvem fanden du egentligt tror du er.

"- Du må da hjertens gerne forklare mig, hvorfor det er hyklerisk af mig, at notere dæmonisering pr. default. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt dæmoniseret dig, blot forholdt mig til dit svar til mig."

Helt vild med din evne til at spille påtaget "dum" så du ikke behøves at forholde dig til det der er skrevet. Ingen har nævnt dæmonisering, men der blev spurgt ind til om du var fuldstændig blind for hykleriet i at du selv generalisere, mens du samtidigt selv beklager dig over at blive generaliseret. En pointe du er mere end intelligent nok til at forstå - men igen kommer det med debat-integritet i vejen for dig, for det var langt nemmere at spille "dum" og forsøge dig med en martyr-stråmand.

"- Har du oprigtigt talt behov for en dybdegående analyse af, hvorfor det selvfølgelig er unuanceret, at forkaste et menneskes personlighed, på baggrund af dennes politiske observans?"

Nej, Matias - DU skal da ikke argumentere for noget, for dine udsagn er indlysende sande, det er dét hele dit indlæg oser af og derfra din svulmende arrogance udspringer - gentagende gange stiller du med "denne skal jeg virkelig redegøre for mit standpunkt - det er jo sandheden" selvfedme.

Og dit udsagn er da bestemt til diskussion, eller er det også for unuanceret at bedømme mennesker der er eller støtter op om despoter, sovjet-kommunister, Nazister, ekstreme Islamister og alt andet muligt klamt alene på deres politiske overbevisning - gu er det da ej, det må være op til hver enkelt at gøre op med sig selv og da ikke dit selvfede ego der skal afgøre det.

Hvis en person ønsker at forkaste Stalin, Hitler, Kim Jung-Un eller Mohammed Bin Salman (bare eksempler) som personer alene grundet deres politiske overbevisninger, kan det da godt være at DU finder det unuanceret, men måske du lige skulle få kørt en check på din egen indforstået moralske overlegenhed og skrue en anelse ned for selvfedmen og acceptere at fordi DU har en holdning bliver den ikke til en fucking sandhed. En tilgang dine indlæg generelt også kunne nyde stor gavn af.

Men nok om det her pis - du kan bjæffe til fordel for Lars Seier, det er din ret... hvis du bare kunne acceptere andres til at have en anden holdning uden at vi skal belemres med alverdens idioter du er stødt på online, endsider slås i hartkorn med dem.

Lars Seier må være stolt, 48 timer i klubben og han har allerede sig egen lige gruppe af online væbnere - hvis i en dag skulle blive en officiel gruppe må jeg så forslå at i vælger et navn ala "Seier´s Skødehunde" eller noget i den dur.

Sut på et rusten søm og hav ellers en god dag!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Jeg må indrømme at min holdning til Lars Seier´s indtog har været sådan lidt "mæh", men når man kan læse hvordan de forskellige Brøndbyfans bliver provokeret af ham, så er det sgu lidt lækkert.


Er det ikke i høj grad jeres egne fans der bliver provokeret? Det er ihvertfald det indtryk jeg får ved at læse kommentarerne her på bold.dk, twitter, facebook og sidelinien eksempelvis.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
FCK 4EVER@

Det begynder altså at stikke helt af for dig. Jeg ved ikke hvorfor du orginalt følte dig stukket af Matias indlæg, jeg kan ikke se at det er konkret henvendt til dig eller at det er et indlæg der fortjener det respons som du ligger for dagen, da Matias i flere omgange gør det klar at han diskuter Seier i en general kontekst, mens du gør det personlig.

Uanset hvad er det hverken konstruktiv eller god debatstil længere, så hvad med at parker den her før det skrider mere for dig end det allerede har gjort?
(...)
Hej.

Hvordan er det nu... Bliver det maje sværere for danske hold at komme ud i Europa-gruppespillet de kommende år?

Eller hvordan er det nu.

Jeg vil glædes ved en beretning omkring dette.

Mvh. Hr. U
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Jeg tror LS bliver et godt indspark, er også nogenlunde på linje med ham politisk og kan slet ikke forstå Hitler og Stalin referencerne ? Troede faktisk ikke antifa var FCK fans..
FCK 4EVER hader du seriøst LS fordi han ikke tager afstand fra Trump ?
Forstår overhovedet ikke hvad det har med fodbold og FCK at gøre.. og dine sammenligninger er helt på Månen er du 12 år gammel ? Din retorik om den onde Lars Seier der er det samme som alverdens massemordere er jo direkte latterlig
FCK 4Ever. Du kræver at mit indlæg, som ellers angriber en tendens begået af en flok, jeg omtaler i ubestemt flertal, skal dreje sig om dig, i bestemt ental. Og fra den position har du rettet ganske mange grove personangreb mod min bruger, blot fordi det lige passer dig. Om den generelle snak om Lars Seier og det specifikke
Indspark fra mig, kan ikke forklare dig mere, du er såre simpelt ikke modtagelig. Om du generelt er det, må være op til moderator at vurdere.
Hej.

Hvordan er det nu... Bliver det maje sværere for danske hold at komme ud i Europa-gruppespillet de kommende år?

Eller hvordan er det nu.

Jeg vil glædes ved en beretning omkring dette.

Mvh. Hr. U


Såfremt jeg har forstået det korrekt, står FCK i en noget spænde situation her da det rigtig nok bliver svære for små nationer at kvalificer sig i den nye struktur, men tilgengæld for vi stor fordel af vores rangering i den nye struktur og derfor kan det stå meget og vippe på vores præstationer næste sæson i Europa.
(...)
annonce