Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan Helsingborg - FCK streames nogen steder?
"Det er dog måske også lige tidligt nok at vurdere lejemålet efter seks runder og én pokalkamp - vi er kun halvvejs gennem foråret"

- Du har ret. Og kampminutter er trods alt det vigtigste, og dem får han nærmest med garanti flere af som udlejet. Det kan også være opholdet modner ham. Det er jo en klub og omgivelser i skærende kontrast til FCK og København.
Mohammed Daramy med mål mod Helsingborg klasse, så må han godt skrive under :-)
Pieros skadet? Når lige at scorer 2 mål mod San Marino og så udgå efter 27min. Virkeligt syndt
Succes is temporary loyalty is forever
Pieros er en solid fodboldspiller - han skal bare spille på et midter-/bundhold der ikke satser på boldbesiddelse. Han har (Og det er godt nok en floskel der sjældent bruges om topangribere uanset niveau) en masse at byde på uden bold. Men på et spildominerende hold er han en klods om benet på aæt hvad der hedder opspil og kombinationer. Han skaber intet på egen hånd. Se evt. den gamle highlightvideo af hans 14 mål sidste sæson - der er så vidt jeg husker ingen scoringer hvor han bruger tre berøringer) Havde hans få berøringer så bare været et udtryk for eminent kombinationsspil, så havde det været fantastisk, men han indgår i meget få pasningskombinationer i løbet af en kamp.

Han er for mig at se en større Nordstrand - han kan poppe op i feltet og score de grimme mål - dog husker jeg Nord som bedre til at skabe noget uventet.

Han er jo netop god for Cypern på et hold der sjældent skal skabe specielt meget og det samme for APOEL da de spillede europæisk.

Jeg tror dog stadig at han har en alder og scoringsstatistik, både for os og internationalt, der gør ham mulig at sælge for et fint beløb. Jeg ser ham ikke flytte sig meget hos os. Særligt hvis man næste år stadig har Fischer i truppen, så ser jeg det som en fordel at satse på en fronttrio der hedder Damen, Wind og Daramy med mulighed for at flytte Fischer og måske Skov, som man så i træningskampe, mellem kant og angrebet, hvis der er behov for noget andet end Winds kompetencer og Daramys manglende erfaring.
Nå, jeg er på vej til transportmesse i Herning, og mødte Bjelland på en rasteplads på Fyn. Han så ud til at halte, og gik med kone og børn, og skulle have en dobbelt ekspresso, så jeg tror sgu han er sendt på forplejningsferie med familien, da han ikke er fit. - det lignede også, at han havde stået noget tidligt op haha.

Nogle der ved hvad slags skade han har? Det lignede knæet/benet ihvertfald.
Bjelland spillede første halvleg i går.
Det vil så enten sige han blev skadet igen der, eller at han bare har lidt stive ben efter noget tid i bilen og bruger en fridag i landsholdspausen til at tage i sommerhus med sin familie.

Håber da bestemt det sidste.

Men alle fik de minutter, vi havde aftalt på forhånd, Bjelland, Fischer og Pierre får hver 45 minutter, Boilesen og Falk ca. en time og ca. 75 minutter til Mudrazija og Daramy," sagde Ståle efter kampen.

Jeg er ikke faldet over noget med ny skade. Men det kan der jo være mange grunde til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det var kun det ene ben der blev haltet på, ikke ligesom når man er radbrækket efter en køretur. Det kunne godt tænkes, at de prøvede ham af, i forhold til kun at få 45 min. Og man er vel altid lidt øm, hvis det er et vrid/forstuvning du har haft optil kampen.

Jeg håber dog selv på det bare er stive stænger. Jeg overvejede at få taget et billede med ham, men tænkte jeg ville lade ham på en afslappet kop kaffe med familien i fred. :) utroligt søde unger han har sig btw. Dem har de sgu opdraget ordentligt.
@BlødeBabser

"Men alle fik de minutter, vi havde aftalt på forhånd, Bjelland, Fischer og Pierre får hver 45 minutter, Boilesen og Falk ca. en time og ca. 75 minutter til Mudrazija og Daramy," sagde Ståle efter kampen.

Ingen skader :-)


EDIT: Kilde: FCK.DK
-
Ingen skader i den kamp, men Pieros blev skadet i går.
annonce