Snak

Mere indhold efter annoncen
Meget enig schelden. Jeg hælder dog mere og mere til, at det er Zeca der er svageste led.
Begge ville blive bedre med Thomas Gravesen som kollega, men jeg synes mere og mere at Falk er mindre dårlig defensivt end Zeca er offensivt og samtidigt bedre offensivt end Zeca er defensivt.
Begge fejler på evnen til at skabe ro og struktur.
Korrekt Schelden - og det bringer os så tilbage til det helt essentielle spørgsmål om hvordan FCK bør spille fodbold. Har man som klub en pligt til at underholde for at få folk i Parken. Det gør store hold ofte, Paris, Real, Barca men som jeg ser det absolut IKKE FCK i den nuværnede udgave - ofte er det dødkedeligt i Parken og for mig virker det som om håndbremsen altid er trukket. Kommer vi foran 1-0 skal intet risikeres, og om det så er mod Hobro, Sønderjyske så bliver sejren bare kørt hjem.
Falk er en spiller, der er en fryd for øjet og han kan åbne forsvar med sine løb og stikniger, og omvendt så bliver der straks stillet spørgsmål ved hans fysik. Så ser folk herinde hellere en Wind, Vavro eller hvad de nu hedder, for så er vi sikre på at fysikken er til den fodbold Ståle vil spille. Den højste spiller på Barca holdet er vel 180 og snit højden er 175. Så hvis man vil og hvis kvaliteten er ok, kan det lade sig gøre. Men her tror jeg bare at Ståle og andre vil tænke, puha så bliver vi mast af FCM og andre og så glipper vi Champions League. Og derved lander den på 442 med vægt på fysik. Ikke ret mange topklubber i Europa spiller sådan længere, og igen jeg synes godt vi kan tillade os at sige at underholdsningsværdien lader en del tilbage aktuelt. Desværre - men hov kig på FCN - de kan lidt af det uden ret mange midler. Tænk hvis en Hjulmand fik kommandoen i FCK med den tilhørende økonomi med besked om at spille underholdende flot fodbold og få folk tilbage i Parken. Tja.
Har du tjekket højden på spillere som Pique og Busquets, eller lukker du bare lort ud?
Kosovo je Srbija
Hold da kæft en gang lort Jenner.
Hvad er det lige der går galt med dine facts? Dels Barcelonas højde og dels FCK’s målstatistik.
Guderne skal vide at jeg er træt af Ståle Solbakken, men at brokke sig over mængden af mål i lige netop denne sæson er jo useriøst.
Kvist raus.
skulle nok have præciseret at jeg mente de offensive på holdet. Ja en midtstopper over 180 og en def. midt. Jeg må også hellere nævne at keeperen også er over 180. Men det ændrer jo ikke på min holdning om, at jeg synes FCK bør og kan være mere underholdende. Evt. revurdere, om man skal indtænke en mere moderne spillestil. Jeg er ret sikker på den eneste årsag det ikke sker, er at man i et par år så formentlig vil misse Champions League. Men kunne være interessant at høre om andre vægter resultater over spillestil og underholdning. Måske nogen ligefrem er underholdt med den nuværende spillestil.
Jeg har jo ikke nævnt noget om mænden af mål - for mig er underholdning mere et spørgsmål om spillestil. I Skotland laver Celtic også 5 mål pr. kamp - men det er da ikke ensbetydende med god underholdning og fed fodbold. Det siger sgu da mere om modstanden.
Nordsjællands meritter europæisk er at blive gelejdet på hoved og røv ud af en, godt nok ganske hård, champions league gruppe, som de var kommet ind i uden anden kvalifikation, end at CV mente, han selv kunne køre mesterskabet hjem efter Roland Nilsson.

FCK er ikke et europæisk absolut tophold, som dem du nævner er. Og bliver det heller aldrig, bl.a. henset til økonomien. FCKs spillestil har flere gange vist sig god europæisk, mod modstandere som ellers måtte formodes stærkere. Og det er hvad FCKs ambitioner skal være.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
skulle nok have præciseret at jeg mente de offensive på holdet. Ja en midtstopper over 180 og en def. midt.


Ngolo Kante er også defensiv midt. Hvad er din pointe?
Kosovo je Srbija
Præcis og Kante i yngre og lidt ukendt udgave havde da heller ikke spillet under Ståle der havde han foretrukket en Gregus, Claudemir eller noget lignende.
Det er simpelthen noget nonsens.
Jeg kan se Carlos Zeca spillede en fornuftig kamp i går, hvor han ikke bare leverede et par nøgleafleveringer, men også var med i deres andet mål med en assist. Derudover var der ikke nogle fra FCK i kamp. Alle kommer hjem mere eller mindre friske, ingen skader og de skadede spillere hjemme i Danmark er forhåbentlig klar til kampen i weekenden - eller senest i næste weekend. Alt i alt en udmærket landskampspause.

FCK spillede i går en træningskamp mod AC Horsens, som de tabte. Dét med et hold, som primlært var besat af førsteholdsspillere. Flere ude af position, ja, men jeg synes alligevel det er lidt tankevækkende, at man får voldsomme slag af FCN og BIF og nu taber til AC Horsens med et stærkt hold. Nå, ja, det jo kun træningskampe.
København.
annonce