Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor bliver der allerede taget afsked med Kvist i dag? I har jo to hjemmekampe tilbage at gøre det i?
Der kommer først svar på det imorgen Cabra. FCK holder pressemøde. Så spørgsmålet er om det bliver øjeblikkeligt i stedet for sommer. :s
Jeg tænker at det her var en kamp hvor han havde god chance for at komme ind og den vi havde størst chance for at vinde.

Mod BIF kan vi blive mestre og i den sidste hjemmekamp skal der løftes pokal. Så i dag var vel den kamp med bedst mulighed for at fokusere på ham alene.
Mod BIF fejrer man mesterskabet og mod FCN får man vel pokalen.
København.
Rent praktisk kan man sige, at næste kamp er et derby, og der fylder ballade og den slags som regel en del, og udsigten til en flok gulklædte, der står og buh´er virker ikke optimalt. Sidste kamp skal pokalen uddeles, og det ville nok også drukne afskeden en anelse.
Batman Close. London W12.
Ja, det er gode argumenter. Til gengæld ville han få en langt federe kulisse at sige farvel i, selvom fokus ikke kun er på ham.
Jesse Joronen: 9

Har en ekstraordinær god redning på et vigtigt tidspunkt, men bliver ellers ikke udfordret.

Han sparker den kun ud af stadion én gang. Der er fremgang at spore.

_________________________________

Peter Ankersen: 8
Denis Vavro: 9
Andreas Bjelland: 8
Nicolai Boilesen: 8

Andreas Bjelland spiller sig op efter en svag start. Ham og Denis Vavro har fuldstændig styr på de to angribere fra OB i 75% af kampen. OB startede rigtig godt. Peter Ankersen skaber så meget rum til Robert Skov, har et par gode, defensive aktioner, men derudover ikke noget at skrive hjem om. Nicolai Boilesen er omvendt ikke den back, der skaber rum eller udnytter rummet op af banen, men han ender alligevel med en fabelagtig assist. Denis Vavro havde en rigtig stærk kamp, hvor han ikke bare lukkede Bashkim Kadrii ned, men også løb Anders K. Jacobsen op, når han smuttede fra Andreas Bjelland. At han på den måde løber op og fra en ellers hurtig Anders K. Jacobsen, er bare fedt at se på. Udover de første 15 minutter, har defensiven en stærk kamp, men at man på den måde reelt kunne have været bagud 0-2, skal selvfølgelig have indflydelse på karaktererne.
_________________________________

Robert Skov: 8
Rasmus Falk: 6
Carlos Zeca: 9
Viktor Fischer: 8

Vurderet på spil var begge kanter ikke gode i dag. Omvendt leverer de begge slutprodukt, som giver dem otte. Rasmus Falk havde ikke en skide god kamp. Det lignede, at han ville det for meget, og det gik ikke rigtigt. Carlos Zeca udfordrede mig i starten, men spiller sig op til at være den stabile ankermand, han skal være i sådan en kamp. Stærk anden halvleg, hvor han udover at beskytte bagkæden, også ligger som god spilfordeler fra en dyb rolle. Har en lille aktie i både første og andet mål.
_________________________________

Dame N´Doye: 8
Jonas Wind: 9

Jonas Wind får et meget lille nital, men det overblik, han viser, er ekstraordinært. Og hans teknik kan, på det her niveau, følge med. Lærer han at blive stærkere i feltet, har vi en klasseangriber. Dame N´Doye havde en stille dag på kontoret, hvor han alligevel formår dét, jeg har lidt som anke hos den unge Jonas Wind. Han er ganske enkelt en trussel i samtlige minutter, han er på banen.
_________________________________

William Kvist: 9
Nicolaj Thomsen: 8
Mohammed Daramy: 6

Stærkt indhop af William Kvist. Det er egentlig ret så symptomatisk for ham i hans seneste mange indhop. Han leverer en ro, som vi desværre tit mangler. At han så erobrer en bold og smider den i dybden, det er ikke noget, vi har set så skide ofte. Fint at se Nicolaj Thomsen kunne andet end at lunte, og så gør han dét, Viktor Fischer ikke kunne. Sparke den roligt forbi keeperen. Mohammed Daramy ville for meget, og fik ikke rigtig noget ud af det. Han skal virkelig blive bedre til at læse spillet og sine medspillere. Dét er essentielt for at blive en succes i FCK, og spiller han sådan, bliver Ståle Solbakken hurtigt træt af ham.
_________________________________

Ståle Solbakken: 9

4-0 i en kamp, hvor jeg egentlig havde lyst til at give alle 8.

Ingen spiller sig ud, men alligevel var det kun det første kvarter, der ikke var styr på det.

En kedelig karaktergivning, ja, men har sgu svært ved at se, at nogle spillede bedre.
København.
Fine karakterer, selvom Winds nital vist er blevet lidt for lille.
Batman Close. London W12.
Nå, Kvist fortsætter da hvert fald i en eller anden rolle. Spændende.
Nej, han skal være i bestyrelsen PS&E. Jeg tror også, han får en rolle i FCK. Det er egentlig fint nok. Jeg er ikke vild med ham som type, men det faktum, at han er FCKer i hjertet, har spillet så absurd mange kampe, har været en del af en vinderkultur og mange flere, gode grunde gør, at han selvfølgelig skal være en del af FCK fremover. Det er på sin vis også med til at skabe en kultur omkring klubben, som skal sikre dens eksistens i fremtiden.
København.
annonce