Snak

Mere indhold efter annoncen
Og vi laver rekord mange mål og point denne sæson. Det går jo egentlig meget godt.
Havde faktisk aldrig tænkte på Lasse Vibe i FCK kontekst, men er du gal han ville passe gode ind i det nuværende setup. Dansk, erfaren, landsholds-erfaring. Prisen burde også være i den lave ende.

Ligesom Martin Braitwaite - dog er han nok først sandsynlig om et par år.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Det er ikke engang en måned siden at han skrev under med IFK Göteborg, så jeg tænker ikke, det er aktuelt. I øvrigt er han allerede blevet skadet.
Batman Close. London W12.
"I hjemmekampen mod Atalanta blev de jo holdt fra scoringer med Falk centralt"

Stolperne har større aktie i det resultat end Rasmus Falk.
København.
Det er ikke forkert at vi har virkeligt gode stolper. Men nu var det ift. Ståle, og han fokuserede jo mere på at defensiven havde været helstøbt (og jeg tror ikke han mente aluminium).
Batman Close. London W12.
moderator
Jeg husker nu mest Joronen som afgørende over de to kampe mod Atalanta.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ja, han havde også en masse gode redninger.

Men jeg mener også, at de, i hvert fald i Italien, havde et par på stolperne.

Og vist også en på overliggeren.

Nå, ja, pointen, GBM, køber jeg.
København.
"I hjemmekampen mod Atalanta blev de jo holdt fra scoringer med Falk centralt. Jeg tænker, det har givet Ståle blod på tanden"

- Hele holdets fokus var at holde 0´et, idet man (Ståle Solbakken) formentlig vidste, at man ikke ville skabe noget af betydning i kampene. Jeg tror man anså straffesparkskonkurrence som den absolut mest realistiske måde at avancere på. Og i den strategi kan Rasmus Falk have været fint tunet ind på sin rolle, med primære aktiviteter som bølgebryder, holde-positionen, stå tæt, som kunne ødelægge så meget som muligt for Atalanta, og det virkede. Jeg synes det er helt fint, netop fordi det virkede. Men det betyder ikke, at det generelt virker, det gør det f.eks. ikke i et gruppespil, hvor man bliver nødt til at hente flere end 1 point pr. kamp for at avancere. Så til trods for det blod Ståle Solbakken evt. havde fået på tanden ift. Rasmus Falk, blev han altså fravalgt til positionen i 4 af gruppespillets 6 kampe - og i de 2 han blev valgt til positionen, hentede vi det mest skuffende spil og de mest skuffende resultater, nemlig 2 x 0-1 på hjemmebane (mod hhv. Slavia Prag og Bordeaux).

"Og vi laver rekord mange mål og point denne sæson. Det går jo egentlig meget godt"

- Ikke i internationale kampe, der er det gået skidt, de to forsvarskampe mod Atalanta undtaget.
- Ikke i internationale kampe, der er det gået skidt, de to forsvarskampe mod Atalanta undtaget.


Det er sandt. Det bliver interessant at se, hvordan vi griber dem an efter sommerferien. Skal vi tilbage til normal der, mangler vi klart en ny midtbanespiller.
Er jeg den eneste som virkelig håber, at vi henter Frederik Sørensen i Køln? 27 år og har massere erfaring fra både Serie A og Bundesligaen. Så kan han aflaste Bjelland og samtidig bruge næste sæson på at blive kørt i stilling til Vavros afløser, når vi sælger ham i 2020. Så skal vi bare af med Luftner eller Papa.
Hafnia
annonce