Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er også lun på at signe Frederik Sørensen.
Dertil skal det siges, at han overhovedet ikke får spilletid i Køln, hvorfor jeg bestemt mener, at det er realistisk at få ham til hovedstaden. Det havde det nok ikke været for to år siden, hvor han var en af de bærende spillere på et stærkt Køln-hold.
Hafnia
Helt med på Fredrik Sørensen ideen. Så er der også en voksen reserve til Varela.
Ville det ikke være mere interessant med Asger Sørensen. Lidt yngre, noget hurtigere og ikke fuldstændig rusten.

Eller begge, såfremt Vavro bliver solgt.
FCK by heart. AGF by relocation.
I nævner Frederik Sørensen - men synes i slet ikke er der er nogle advarelseslamper der lyser, når han som i selv nævner, næsten ikke har fået spilletid i en hel sæson i Köln, som vel og mærket ikke engang ligger i den bedste tyske række? Nu kender jeg ikke hans situation, men er man så god nok til at spille i FCK? :-)
-
Hvis Frederik Sørensen spillede fast i F.C. Køln, så ville han slet ikke være realistisk eller aktuel for FCK. Han har vist igennem sin karriere, både i italiensk og tysk fodbold, at han er en rigtig dygtig forsvarsspiller. Han kan få styr på sin karriere igen i FCK. Og som jeg kan se, så har han spillet 85 kampe i F.C. Køln i de seneste fire sæsoner. Ikke helt tosset.
Forza Napoli Sempre!
@TR1986

Måske - for mig virker det bare besynderligt, at han sidste år spillede 28 kampe (2.002 minutter) for Köln i Bundesligaen.

Efter de er rykket ned i 2. Bundesligaen, har han i denne sæson spillet 38 minutters fodbold, som har været fordelt på 4 kampe.


Er med på at han har været en god fodboldspiller osv., men der er vel også en grund til at han ikke får mere spilletid, og må indrømme at ovenstående får alarmklokkerne til at ringe hos mig :-)
-
Jo, der lamper der lyser men hans CV er fornuftigt. Skyldes han situation i Køln at han mentalt er stået af - eller fysisk - så skal vi naturligvis ikke hente ham. Men en sæson uden spilletid i et galehus under pres handler ikke nødvendigvis om det spillemæssige niveau.
Så er spørgsmålet jo så om man tør satse på en spiller hvor advarelseslamperne lyser.

Jf. nedenstående artikel var Brøndby efter ham i vinters, hvor han forlangte over 1 mio EUR om året. Den løn tror jeg næppe vi betaler for en rotationsspiller :-)

Men det kan jo selvfølgelig være, at hans lønkrav er faldet det sidste halve år, i takt med at han ikke spiller fodbold.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/avis-broendby-lurer-paa-kln-dansker/
-
Hvor meget spilletid fik Fischer, Boilesen, Cornelius, Kvist, Bjelland (osv.) inden vi hentede dem? Der er flere forskellige grunde til manglende spilletid - skader, dårlig kemi med manager, formdyk.

Frederik Sørensen er velkommen i FCK. Han er selvfølgelig mere end god nok, til at gøre sig gældende.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
annonce