Snak

Mere indhold efter annoncen
"Bjelland som så også med længder er ligaens bedst betalte spiller med 750.000 om måneden"

- Mine kilder fortæller, at han tjener 500.000 om måneden, hvilket flugter ganske godt med tidligere snakke om, at lønloftet i FCK er i 6 mio. kr. årligt. Det flugter også meget godt med dette: "ifølge EBs oplysninger kommer Andreas Bjelland til at tjene i omegnen af ni mio. kr. om året - inklusive det store engangsbeløb han har fået i forbindelse med kontraktunderskrivelsen"
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/ny-fck-stjerne-faar-den-hoejeste-loen-i-superligaen-se-hvor-dyr-han-er/7229158

Vedr. Frederik Sørensen, så er jeg lun på ham, fordi han i en god alder har godt med rutine fra gode ligaer og klubber, og kan dække et par pladser, hvor vi ikke er stærke i bredden og sagtens kan trænge til at blive presset i vores start-11. Jeg har ikke set ham spille i årevis, men det er der jo mange, man ikke har, men som man har lagt mærke til førhen. Det kan selvfølgelig ikke komme på tale at hæve en absolut FCK-toplønning (altså ca. 6. mio. kr. / året), så hvis det er det, eller mere, han kan hente andre steder grundet hans CV og alder, så kan vi selvfølgelig ikke være med.
Bløde Babser at han ikke har fået mere spilletid på landsholdet er jo ikke et argument imod at hente ham? Ville vi så også sige nej tak til Wass, hvis nu han skulle gøre sig tilnærmelser?

Da Sørensen var bedst for 2 år siden, var han fast mand på et Kølnmandskab, som lå helt oppe i toppen af Bundesligaen. Ironisk nok fik Vestergaard på det tidspunkt mange minutter på det danske landshold, selvom han og Gladbach lå og flirtede med nedrykning.
Hafnia
MadsLeb, det kommer jo så an på, hvad han kræver nu. Som en anden også skriver.

Kan vi i øvrigt ikke blive enige om, at dit link blot skriver, at lønnen blev forudset at kunne give udfordringer, men at der ingen steder direkte står, hvad han egentlig evt ville forlange. Formodentlig ville han ikke gå meget ned i løn, men ingen af os må antages at vide, om det er tilfældet, og hvordan det ser ud for ham i dag.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
@Svoger

Jeg har i næsten alle mine indlæg skrevet, og taget forbehold for at hans lønønsker kan have ændret sig ift. den artikel jeg linker til.

Men som du selv påpeger, så går en spiller i sin bedste fodboldalder næppe specielt meget ned i løn. Så vidt jeg husker var der også interesse fra Italien i vinters, hvilket nok heller ikke ligefrem fremmer et løndyk.
-
I nævner Frederik Sørensen - men synes i slet ikke er der er nogle advarelseslamper der lyser, når han som i selv nævner, næsten ikke har fået spilletid i en hel sæson i Köln, som vel og mærket ikke engang ligger i den bedste tyske række?


Sæsonen før han spillede knap halvdelen af kampene for Juventus i Serie A fik Frederik Sørensen ikke så meget som et eneste sekunds spilletid for Lyngby, der vel og mærke ikke engang lå i den bedste danske række.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
I forhold til løn kan FCK vel godt være med på 1 mill. Euro hvis FS får lov til at skifte på en fri transfer, Køln betalte ikke det store for ham i sin tid.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
dagens nyhed med okore afslører egenlig meget fint hele problematikken omkring ham og hans rolle i fck.

han har ikke niveau mere og hans indstilling til, at han er mere værd end han er, forhindrer ham også i at få det.

nu går han og venter på at blive solgt fra aab, ganske givet til en større liga - er han overhovedet deres bedste forsvarsspiller?

helt relevant ifht. frederik sørensen snakken så er det ikke altid den logiske historie om at komme hjem til genrejsning fortæller sig selv. vi har helt overordnet brug for at kunne stole (mere) på vores scouting sektor.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
@Peanuts

I forhold til løn kan FCK vel godt være med på 1 mill. Euro hvis FS får lov til at skifte på en fri transfer, Køln betalte ikke det store for ham i sin tid.


I så fald ville han blive den bedst betalte spiller i klubbens historie. Vi har brug for endnu en CB, ja, men Bjelland har 3 år tilbage af sin kontrakt og Vavro er et fremtidigt salgsemne. Jeg tvivler virkelig stærkt på at vi gør Frederik Sørensen til den bedst betalte spiller, og samtidigt smider ham på bænken.
-
https://twitter.com/stig_joni/status/1123888050545864704?s=20

Jeg kan ikke helt se, hvorfor han skulle være blevet hentet tilbage.
København.
Jeg kan ikke helt se, hvorfor han skulle være blevet hentet tilbage.


Mon ikke han bare har været hjemme og besøge familien og så trænet lidt med på 10´eren.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
annonce