Snak

Mere indhold efter annoncen
Ret imponerende af Wind, at han i 6 kampe i slutspillet har formået at lave flere assists end den førende fra SønderjyskE har på en hel sæson...

https://www.bold.dk/fodbold/danmark/superligaen/

Han har dog stadig et stykke vej op til Messis 13 assists (jf. ovenstående link).

Og tillykke med mesterskabet i øvrigt. Der kan ikke herske tvivl om, at det er voldsomt fortjent og at I har været et af de mest dominerende mandskaber i mange år.
Jeg kunne godt se Bendtner komme i spil til en kontrakt.
Dette skyldes dog primært at han ligner lidt mere N´doye i spillestil end hvad vi ellers har råd til eller tid til at scoute. Og der er brug for den gardering, vi var jo pinlige offensivt uden N´doye. Så hvis han render ind i en skade, så er vi fuldstændig stegte i de europæsiske kampe.
Jeg læser og forstår jeres indlæg og det er heller ikke fordi jeg er kæmpe fan af tanken om Bendtner i FCK. Men jeg kan dog ikke lade være med at slippe tanken og tænke på hvilken succeshistorie det potentielt kunne være.

Kan du uddybe hvad du mener med at Bendtner ikke skulle være god for harmonien i truppen repos?

Forza Napoli Sempre!
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/galleri-de-bedste-billeder-fra-fcks-guldfest/

Der er nogle fine imellem. Carlos Zeca der skiller Kamil Wilzcek og Dame N´Doye er et godt billede. Robert Skovs glideri også.
fck-medløber.
moderator
Kan du uddybe hvad du mener med at Bendtner ikke skulle være god for harmonien i truppen repos?

Det synes jeg egentlig, jeg gjorde i mit forrige indlæg.
Er Bendtners selvbillede foreneligt med at være reserve? Det tvivler jeg på. Så er det spørgsmålet om lønnen. Han skal i hvert fald ikke være blandt de lønførende.
Ydermere er der al den fokus udenfor banen. Jeg er sgu ikke overbevist om, at han er færdig med at blamere sig her.
Bendtner medfører bare en masse opmærksomhed, der ikke har en skid med det sportslige at gøre.
Jeg kan simpelthen ikke få øje på succeshistorien skulle være et realistisk scenarie.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
@ Elendil

Skuffende med kun et enkelt billede af Vavro, der løfter en medspiller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Pieros Sotiriou kan også score 10-15 mål på en sæson.

Bendtner har bare en bedre profil en Pieros og specielt som aflastning for N´Doye. Han kan sagtens gå ned i banen, være opspilsstation for så derefter at sende den ud til en fremadstormende back og forhåbentlig selv nå tilbage i boksen til indlæg.

Det er Bendtners profil, mulig prisklasse og potentielt niveau der er meget for ikke at sige særdeles tiltalende. Vi vil få meget af det vi mistede ved NJ. Han har mig bekendt også altid været vellidt i diverse omklædningsrum og det alene var nærmest en fordel når Hareide udtog landshold.
Det knap så tiltalende er om han kan være tilfreds med at være 3.-angriber, hans effekt på den danske presse, hans løn samt at bringe ham tæt den dårlige indflydelse København har på hans ageren uden for banen.

Det er egentlig sjovt med Pieros. Det er jo ikke fordi vi har hentet Marvin Pourié uden at tage højde for at han aldrig har brugt sine evner i en topklub som ofte dominerer kampe. Han kom trods alt som flittig målscorer fra et hold vi kan sammenligne os med på niveau og som er vant til at skulle vinde mesterskaber. Derudover har hans spillerprofil dog en del paralleller med Marvin´s
Er det ikke Wind der er aflastning for N´Doye?

I øvrigt meget enig i betragtningerne om at Bendtner ikke vil være det værd at hive ind. I har for mig en sindssyg professionel trup, hvor alle virker til at kende deres rolle, og arbejde stenhårdt. At se Wind gå total uimponeret ind og være pissegod, vidner om han har en mental styrke og professionalisme udover det rent fodboldmæssige talent. Noget som egentlig viser til at kendetegne de spillere I får frem - Kvist, Delaney og Cornelius har alle det samme. Og truppen pt oser bare af det. Det er vildt imponerende. Og samtidig i min optik det total modsatte Bendtner står for, hvorfor hvis det var mig, ville jeg også være betænkelig ved at smide ham ind i truppen, med den selvforståelse han render rundt med.

I øvrigt stort tillykke med et imponerende og fuld fortjent mesterskab.
så ens spiller bendtner og ndoye altså heller ikke.

ndoye er selv i dag betydeligt mere bevægelig end bendtner var, sidst jeg så ham spille (og det var på landsholdet).

bendtner har i min optik kun rigtig virket når holdet er bygget op omkring at støtte hans styrker og ikke omvendt.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.

Er det ikke Wind der er aflastning for N´Doye?


Igennem en hel sæson med givetvis over 50 kampe, så er det ikke nok kun med Wind som aflastning. Det vil være optimalt med en ekstra angriber. Vi har Pieros Sotiriou, men jeg tror/håber han bliver solgt. Jeg fornemmer at stemningen for at hente Bendtner er lunken, for at sige det pænt og det kan jeg til dels godt forstå. Som tidligere skrevet, så vil det selvfølgelig på flere måder være et sats.

Der er dog formentlig ingen herinde der har førstehåndsviden med hensyn til Bendtners professionalisme samt hans forhold til træner og holdkammerater. Der tænker jeg at det er gætterier i forhold til journalistiske skriverier. Som jeg ser det kunne Bendtner være et frisk pust til truppen. Han kender jo også mange af FCK spillerne fra landsholdet, hvor jeg ikke har set at der har været problemer. Jeg tror ikke Bendtner forventer at blive behandlet som en kæmpe stjerne fra dag et eller blive garanteret en startplads. Eller blive lønførende i klubben. Fordi så skal vi selvfølgelig ikke hente ham. Men hvis han ydmygt kan finde sig til rette, så kunne han være en frisk og interessant signing.
Forza Napoli Sempre!
annonce